Σεξουαλική Υγεία

Ωραία λόγια: Αλλά πικρή συμπεριφορά

Ωραία λόγια: Αλλά πικρή συμπεριφορά

Ωραία λόγια: Αλλά πικρή συμπεριφορά. Ο καθένας μας έχει μια μορφή σχέσης, ένα χαρακτηριστικό μοτίβο, ακόμα κι αν είναι ευαίσθητο στις περιστάσεις.  Άτομα που αποδίδουν την εμπιστοσύνη τους πιο γρήγορα και άτομα που το βρίσκουν πιο δύσκολο.

Μπορούμε να μιλήσουμε για ανθρώπους που κάνουν τη ζωή πικρή και άλλους που είναι ειδικοί στο να την γλυκάνουν. Όταν αλληλεπιδρούμε μαζί τους, είναι εύκολο να αισθανόμαστε ότι ακούγαμε τις καλύτερες μελωδίες. Μας φέρονται τόσο καλά και ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τις λιγότερο βλαβερές λέξεις για να κάνουν κριτική χωρίς να πέσουν στον πειρασμό του ψεύδους. Είναι ειλικρινείς, αλλά με ευαίσθητο τρόπο. Μακριά από αυτά που κάνουν τη ζωή πικρή.

Υπάρχουν άνθρωποι που μας οδηγούν να πιστέψουμε ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί στη ζωή, γιατί μας λένε ό,τι θέλουμε να ακούσουμε. Συχνά με τον έπαινο τους, ζητούν την έγκρισή μας ή ότι νιώθουμε καλά, μπορούν ακόμη και να επιδιώξουν και τους δύο σκοπούς ταυτόχρονα. Σε κάθε περίπτωση, όταν η ομιλία τους δεν είναι ειλικρινής, οι πράξεις τους συχνά τους προδίδουν. Δηλαδή, κάποιος μπορεί να μας πει ότι είμαστε οι καλύτεροι στη φροντίδα των παιδιών, αλλά αν μετά δεν μας αφήσουν ποτέ να παίξουμε με τα παιδιά τους… Ανεξάρτητα από το πόσο καλά είναι τα λόγια τους, η αλήθεια είναι ότι οι πράξεις τους μας κάνουν να νιώθουμε.

Εάν τα λόγια κάποιου σας οδηγούν σε διαφορετικό μέρος από ό, τι κάνουν οι πράξεις τους, είναι πιθανό να καταλήξει να κάνει τη ζωή σας πικρή. Επιπλέον, συνήθως παρουσιάζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: Ανειλικρινής. Μόλις την πιάσετε στο πρώτο ψέμα, αρχίζετε να υποπτεύεστε ότι πολλά άλλα γεγονότα που έχει μοιραστεί μπορεί να μην έχουν συμβεί ή ότι τα κίνητρά της είναι διαφορετικά από αυτά που έχει αποκαλύψει. Χειραγώγηση. Με τα λόγια του σας κάνει να αισθάνεστε ένοχοι, επειδή δεν ενεργείτε όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τα κριτήρια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς χειρίζονται τα έξυπνα άτομα τους τοξικούς χαρακτήρες

Mobbing: Η Μαρλέν Ασημακοπούλου στο healthweb.gr - Έρχεται νόμος για την προστασία του θύματος

Γιατί έχει σημασία να μιλάτε τρυφερά στον εαυτό σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

HPV και καρκίνος: Τί πρέπει να γνωρίζετε;

Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα Καρκίνος: Οι τύποι του HPV που προκαλούν καρκίνο μεταδίδονται μέσω της οικείας επαφής με το δέρμα, οπότε κυρίως μέσω σεξουαλικών δραστηριοτήτων. Ο πιο κοινός καρκίνος HPV στις γυναίκες είναι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας. Στους άνδρες, ο πιο συνηθισμένος καρκίνος HPV είναι ο καρκίνος του λαιμού, αν και οι γυναίκες μπορούν να τον εμφανίσουν επίσης. Παρουσιάζεται στο στοματοφάρυγγα, που είναι το πίσω μέρος του λαιμού και των αμυγδαλών.

Σεξουαλική δυσλειτουργία: Ευθύνεται και το στρες;

Η εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας σε άνδρες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας και άρα -θεωρητικά τουλάχιστον- θα «έπρεπε» να απολαμβάνουν μια υγιή σεξουαλική ζωή, φέρνει στο φως πιο έντονα από ποτέ τις αιτίες του προβλήματος.

Η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα έχει αντιγηραντική δράση

Η υγιής σεξουαλική ζωή, ιδιαίτερα καθώς τα χρόνια περνούν, μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε 5-8 χρόνια νεότεροι από την πραγματική μας ηλικία υποστηρίζει ο ψυχολόγος Δρ. David Weeks από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου.

Sex tips για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Σεξ: Οι γυναίκες έχουν εσωτερικά γεννητικά όργανα. Αυτό, σε συνδυασμό με αρκετά μπερδεμένα μηνύματα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα που πήραν από την παιδική τους ηλικία, τις κάνει να μην απελευθερώνουν όλο το πάθος τους.

Ξεπερνώντας το άγχος της σεξουαλικής επίδοσης

Άγχος σεξουαλικής επίδοσης: Εάν βιώνετε άγχος σεξουαλικής επίδοσης, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισκεφτείτε έναν ειδικό, με τον οποίον θα νιώθετε αρκετά άνετοι να συζητήσετε για τη σεξουαλική σας ζωή. Εφόσον βεβαιωθείτε πως αιτία του άγχους που βιώνετε σχετικά με το σεξ δεν είναι κάποιο ορισμένο ιατρικό ζήτημα, μπορείτε να δοκιμάστε τις ακόλουθες προσεγγίσεις που έχουμε συλλέξει για εσάς για να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στην υγιή και απολαυστική ζωή του έρωτα.

Άγχος σεξουαλικής επίδοσης: Αιτίες που συντελούν στο φαινόμενο

Άγχος σεξουαλικής επίδοσης: Το σεξ υποτίθεται πως είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά είναι δύσκολο να το απολαύσετε αν ανησυχείτε συνεχώς για το πόσο καλά κάνετε έρωτα. Εάν θέλετε να επαναφέρετε την ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή, μάθετε γιατί μπορεί να βιώνετε άγχος σεξουαλικής επίδοσης και αναζητήστε συμβουλές για να χαλαρώσετε.

Πώς το κάπνισμα επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών;

Κάπνισμα και σεξ: Ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την στύση ενός άνδρα, είναι το κάπνισμα. Το κάπνισμα ανεξάρτητα από τους άλλους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά προβλήματα, σχεδόν διπλασιάζει τον κίνδυνο για μετρίου και σοβαρού βαθμού στυτική δυσλειτουργία.