Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική υγεία: 5+1 Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Σεξουαλική υγεία: 5+1 Συμβουλές για καλύτερο σεξ

Σεξουαλική υγεία: Σας βρήκαμε και σας παραθέτουμε συμβουλές για καλή και υγιή σεξουαλική ζωή.

Αν και εσείς θεωρείτε ότι το ερωτικό πάθος, άρχισε να φθίνει και ότι νιώθετε βαλτωμένη μέσα στην σχέση σας, τότε ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα ξανά ζωντανέψετε την φλόγα.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές  από τις οποίες πρέπει να δοκιμάσετε ,για να βοηθήσετε το πάθος να αναζωπυρωθεί όταν νιώθετε ότι λείπει η σεξουαλική σας ζωή.

 Προγραμματίστε πότε θα κάνετε σεξ
  •  Ένα βράδυ κάντε μια πρώτη συζήτηση για το σας αρέσει σεξουαλικά, εξερευνήστε νέες κινήσεις σεξ και μιλήστε για τις κρυμμένες φαντασιώσεις σας, Μην πιέζετε τον εαυτό σου να είναι σέξι, απλά πειραματιστείτε για να δείτε τι σας αρέσει και πείτε αυτό που συνήθως αποφεύγετε να λέτε από φόβο στον εαυτό σας.

Μάθετε νέες και ενδιαφέρουσες θέσεις στο σεξ

  • Συμμετάσχετε  ενός ζευγαριού μπορεί να ανοίξει μια εντελώς νέα λεωφόρο σεξουαλικού παιχνιδιού. Τα ζευγάρια μπορούν να μάθουν για νέες θέσεις σεξ, τεχνικές και παιχνίδια σεξουαλικού παιχνιδιού, σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που είναι διασκεδαστικό.

Υποδυθείτε παιχνίδια ρόλων
  • Φτιάξτε παρασκήνια για τους χαρακτήρες σας, ντυθείτε και διασκεδάστε με αυτό.

Χαλαρώστε με μια ερωτική ταινία

  • Για ζευγάρια που θέλουν να κάνουν μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά, η Megatron προτείνει να παρακολουθήσετε μία ταινία σκληρού σεξ το Σαββατοκύριακο.
 Διασκεδάστε με τον σύντροφό σας
  •  Επιτρέποντας στον σύντροφό σας να δει πώς και πού θέλετε να τον αγγίξετε ασκείται ένα επίπεδο που ενθαρρύνει την εγγύτητα. Ο αυνανισμός έχει  πολλά οφέλη για την υγεία , όπως είναι η βελτίωση της διάθεσής σας και η ανακούφιση από το άγχος, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό  για περισσότερο σεξ.

Επικοινωνήστε για να διώξετε το στρες

  • Η έλλειψη επικοινωνίας είναι συχνά αυτό που οδηγεί σε σεξουαλική ξηρασία σε μια σχέση. Εξασκηθείτε σε σκληρές συνομιλίες. Η ενίσχυση της οικειότητας μπορεί συχνά να είναι τόσο απλή όσο η συνομιλία που αποφεύγατε.»
  • Μην αποθαρρύνεστε από αυτό που λέει ο σύντροφός σας. Απλώς θυμηθείτε ότι η ανακάλυψη του τι συμβαίνει στη σχέση σας είναι μέρος της προσπάθειας βελτίωσής της.

Ακολουθεί βίντεο σεξουαλικής αγωγής

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλικά Μυστικά που θα κορυφώσουν την απόλαυσή σας

Το σεξ είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους αντιγήρανσης

Σεξουαλική υγεία: Όταν η ηλικία είναι το εμπόδιο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική ζωή : Έτσι επηρεάζει η ασθένεια Peyronie

Σεξουαλική ζωή : Η νόσος του Peyronie είναι όταν σχηματίζονται πλάκες (ιστός ουλής) κάτω από το δέρμα του πέους και προκαλούν κάμψη. Η διαβίωση με αυτήν την κατάσταση συχνά περιλαμβάνει πόνο και αλλαγές στη σεξουαλική λειτουργία που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική οικειότητα, τις σχέσεις σας και την ψυχική υγεία.

Πώς συνδέεται η χορτοφαγία με τη σεξουαλική επίδοση

Σεξ και χορτοφαγία: «Δεν πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά. Νομίζω ότι αυτό θα ξυπνήσει πολλούς ανθρώπους», είπε ο ουρολόγος, Άαρον Σπιτς.

Σεξουαλική ζωή : Η σπουδαιότητα της στην εργασία

Σεξουαλική ζωή : Η διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής στο σπίτι ενισχύει την ικανοποίηση και την αφοσίωση των εργαζομένων στο γραφείο, υπογραμμίζοντας την αξία μιας ισχυρής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής.

Επηρεάζει η συχνότητα του σεξ την ικανοποίηση των συντρόφων;

Σεξ: Η τακτική σεξουαλική επαφή μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό σας με τον σύντροφό σας και να διατηρήσει τη σχέση σας υγιή. Πόσο συχνά όμως συνδέονται ερωτικά οι σύντροφοι; Επιπλέον, μπορεί το σεξ να αυξήσει την ικανοποίηση των συντρόφων από τη σχέση;

Σεξουαλική ζωή : Όσα χρειάζονται οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες

Σεξουαλική ζωή :Αλλά αν δεν έχετε πάντα  τη διάθεση  να κάνετε  σεξ , δεν είστε μόνοι. Πολλές γυναίκες έχουν κυμαινόμενες σεξουαλικές ορμές, οι οποίες μπορεί να προκύψουν από μεγαλύτερα ζητήματα,

Τα πιο κοινά κολπικά προβλήματα

Υγεία του κόλπου: Η κολπική υγεία δεν αφορά και δεν επηρεάζει μόνο τη σεξουαλική σας ζωή. Μάθετε στο κείμενο που ακολουθεί για τους συνήθεις παράγοντες που επηρεάζουν την κολπική υγεία και αναζητήστε τους κατάλληλους τρόπους ώστε να την ενισχύσετε. Εάν ανησυχείτε για την υγεία του κόλπου σας, επισκεφτείτε τον γιατρό σας προκειμένου να λάβετε τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη της στον οργανισμό

Σεξουαλική ζωή : Η πράξη του σεξ μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του πυελικού σας εδάφους για τους άνδρες και στις γυναίκες που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση είναι λιγότερο πιθανό να έχουν σημαντική κολπική ατροφία.

Επώδυνο σεξ μετά την εμμηνόπαυση

Δυσπαρευνία Αίτια: Η δυσπαρευνία, ο όρος για το επώδυνο κολπικό σεξ, είναι αρκετά συχνή. Οι εκτιμήσεις ποικίλλουν, αλλά οι έρευνες για μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που δεν βρίσκονται σε ορμονική θεραπεία αναφέρουν συχνότητα δυσπαρευνίας σε ποσοστό 20 έως 30 τοις εκατό.