Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: Tips για να απολαύσετε καλύτερα το σεξ και να οδηγήσετε τους συντρόφους σας στην κορύφωση

Σεξ: Tips για να απολαύσετε καλύτερα το σεξ και να οδηγήσετε τους συντρόφους σας στην κορύφωση

Σεξ: Τα μυστικά για καλό σεξ βρίσκονται συχνά στο ταξίδι που εκκινείτε και πραγματοποιείτε παρέα με τους συντρόφους σας. Κατά τη διάρκεια του θα ανακαλύψετε τι σας αρέσει και τι προτιμούν και θα μάθετε να απολαμβάνετε αυτή την ζωηρή διεργασία της εξερεύνησης μαζί. Βρείτε μερικές ιδέες στο κείμενο που ακολουθεί.

Το καλό σεξ με τον σύντροφό σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Απλώς λάβετε υπόψη ότι ενώ υπάρχουν ορισμένες σταθερές οδηγίες για τη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής, τα καλύτερα κρυμμένα σεξουαλικά μυστικά είναι αυτά που περιμένουν να ανακαλυφθούν μέσα στη σχέση.

“Νομίζω ότι κάθε τύπος είναι διαφορετικός και κάθε σχέση είναι διαφορετική” λέει ο Paul Joannides, PsyD, ερευνητής ψυχαναλυτής και συγγραφέας του The Guide To Getting On. “Πρέπει να εκτιμήσετε ότι αυτό που μπορεί να λειτουργήσει για τον καλύτερο φίλο σας και τη γυναίκα του μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς και τον/την σύντροφό σας”. 

Κατά ειρωνικό τρόπο, μερικά από τα καλύτερα σεξουαλικά μυστικά είναι αυτά που οι σύντροφοι δεν μοιράζονται μεταξύ τους, λέει ο Δρ Joannides. Για να απολαύσετε επομένως καλό σεξ, πρέπει να μιλήσετε για το τι σας αρέσει και τι όχι. “Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε και να ακούσετε”, λέει ο Joannides.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές ειδικών σεξουαλικής υγείας που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην αναζήτηση της απόλαυσης του/της συντρόφου σας:

  • Μην ρωτάτε τι δεν τους αρέσει. Αντ ‘αυτού, ρωτήστε απευθείας τι είναι αυτό που προτιμούν και πώς αισθάνονται στην “προσφορά” σας.
  • Χρησιμοποιήστε βοηθήματα, όπως βιβλία, που πιστεύετε ότι μπορεί να απολαμβάνουν οι σύντροφοί σας και μελετήστε τα παρέα, για να δείτε τι είναι αυτό που τους ενδιαφέρει. Για κάποιους ανθρώπους είναι πιο εύκολο να εκφραστούν με αυτόν τον τρόπο. Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να δεις μια φωτογραφία και να πεις: “Για κοίτα αυτό, φαίνεται ενδιαφέρον ή είμαι περίεργη/ος να το δοκιμάσω”, παρά να εκφράσεις ανοικτά και περιγραφικά με λόγια αυτό που σου αρέσει.

 

 

  • Αφήστε τους να σας δείξουν τι είναι αυτό που απολαμβάνουν, χωρίς να σας το πουν. Μπορείτε για να παράδειγμα να τους ζητήσετε να φιλήσουν το στήθος σας ή άλλη ερωτογενή σας ζώνη, ακριβώς όπως θα ήθελαν να τους φιλήσετε εσείς.
  • Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας. Να θυμάστε ότι ο εγκέφαλός σας είναι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο στο σώμα σας. Διατηρήστε τα πράγματα διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα μιλώντας για τις φαντασιώσεις σας με τους συντρόφους σας. Και μην αισθάνεστε ότι πρέπει να απαλλάξετε το μυαλό σας από τις φαντασιώσεις κατά τη διάρκεια του σεξ – οι ειδικοί θεωρούν αυτές τις φαντασιώσεις έναν σημαντικό τρόπο για να αναζωπυρώσετε την επιθυμία και να απολαύσετε καλύτερη στύση και οργασμό.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Το σεξ είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους αντιγήρανσης

Η Κυκλική Σχέση Σεξ και Άγχους

Πότε η αποτρίχωση στην ηβική περιοχή ενέχει κινδύνους

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σεξουαλική ζωή : Έτσι επηρεάζει η ασθένεια Peyronie

Σεξουαλική ζωή : Η νόσος του Peyronie είναι όταν σχηματίζονται πλάκες (ιστός ουλής) κάτω από το δέρμα του πέους και προκαλούν κάμψη. Η διαβίωση με αυτήν την κατάσταση συχνά περιλαμβάνει πόνο και αλλαγές στη σεξουαλική λειτουργία που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική οικειότητα, τις σχέσεις σας και την ψυχική υγεία.

Πώς συνδέεται η χορτοφαγία με τη σεξουαλική επίδοση

Σεξ και χορτοφαγία: «Δεν πρόκειται για μία επιστημονικά τεκμηριωμένη μελέτη αλλά τα αποτελέσματα που βλέπουμε είναι πολύ συναρπαστικά. Νομίζω ότι αυτό θα ξυπνήσει πολλούς ανθρώπους», είπε ο ουρολόγος, Άαρον Σπιτς.

Σεξουαλική ζωή : Η σπουδαιότητα της στην εργασία

Σεξουαλική ζωή : Η διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής στο σπίτι ενισχύει την ικανοποίηση και την αφοσίωση των εργαζομένων στο γραφείο, υπογραμμίζοντας την αξία μιας ισχυρής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής.

Επηρεάζει η συχνότητα του σεξ την ικανοποίηση των συντρόφων;

Σεξ: Η τακτική σεξουαλική επαφή μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό σας με τον σύντροφό σας και να διατηρήσει τη σχέση σας υγιή. Πόσο συχνά όμως συνδέονται ερωτικά οι σύντροφοι; Επιπλέον, μπορεί το σεξ να αυξήσει την ικανοποίηση των συντρόφων από τη σχέση;

Σεξουαλική ζωή : Όσα χρειάζονται οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες

Σεξουαλική ζωή :Αλλά αν δεν έχετε πάντα  τη διάθεση  να κάνετε  σεξ , δεν είστε μόνοι. Πολλές γυναίκες έχουν κυμαινόμενες σεξουαλικές ορμές, οι οποίες μπορεί να προκύψουν από μεγαλύτερα ζητήματα,

Τα πιο κοινά κολπικά προβλήματα

Υγεία του κόλπου: Η κολπική υγεία δεν αφορά και δεν επηρεάζει μόνο τη σεξουαλική σας ζωή. Μάθετε στο κείμενο που ακολουθεί για τους συνήθεις παράγοντες που επηρεάζουν την κολπική υγεία και αναζητήστε τους κατάλληλους τρόπους ώστε να την ενισχύσετε. Εάν ανησυχείτε για την υγεία του κόλπου σας, επισκεφτείτε τον γιατρό σας προκειμένου να λάβετε τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Σεξουαλική ζωή : Τα οφέλη της στον οργανισμό

Σεξουαλική ζωή : Η πράξη του σεξ μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του πυελικού σας εδάφους για τους άνδρες και στις γυναίκες που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση είναι λιγότερο πιθανό να έχουν σημαντική κολπική ατροφία.

Επώδυνο σεξ μετά την εμμηνόπαυση

Δυσπαρευνία Αίτια: Η δυσπαρευνία, ο όρος για το επώδυνο κολπικό σεξ, είναι αρκετά συχνή. Οι εκτιμήσεις ποικίλλουν, αλλά οι έρευνες για μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που δεν βρίσκονται σε ορμονική θεραπεία αναφέρουν συχνότητα δυσπαρευνίας σε ποσοστό 20 έως 30 τοις εκατό.