Σεξουαλική Υγεία

Ερωτική επαφή: 13 σημεία στον άνδρα που θέλεις να αγγίξεις στο σεξ

Ερωτική επαφή: 13 σημεία στον άνδρα που θέλεις να αγγίξεις στο σεξ

Ερωτική επαφή: 13 σημεία που θέλεις να αγγίξεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι γυναίκες έχουν ορισμένα σημεία ευχαρίστησης και δεν είναι όλα μυστικά, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ και πού θέλουν οι άντρες να αγγίζονται;

Οι άνδρες έχουν επίσης μερικά σημεία ευχαρίστησης που τους κάνουν να τα χάνουν. Λοιπόν, πού να αγγίξεις έναν άντρα κατά τη διάρκεια του σεξ; Και αν νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, τότε ξανασκεφτείτε!  Λοιπόν, από που θα μπορούσες να ξεκινήσεις κατά την διάρκεια του φιλιού…

 1. Φίλα το λαιμό του: Ο λαιμός είναι μια ευαίσθητη περιοχή και μπορεί να προκαλέσει ξαφνικά ρίγη σε οποιονδήποτε. Τρίψτε το λαιμό του και τον φιλήστε αργά. Προχωρήστε προς το στήθος του και μετά επιστρέψτε στο λαιμό. Αυτό σίγουρα θα τον ενεργοποιήσει!
 2. Πιπίλησε τα αυτιά του: το αυτί είναι η πιο υποτιμημένη περιοχή όταν τον ξεσηκώνεις. Άγγιξε απαλά τα αυτιά του ή γλείψτε τα λίγο. Κανένας άντρας δεν μπορεί ποτέ να αντισταθεί σε μερικά βρώμικα ψιθυριστά λόγια στο αυτί του!
 3. Παίξε με το εσωτερικό των μηρών του: Εξερευνήστε λίγο την περιοχή γύρω του και αγγίξτε απαλά την εσωτερική περιοχή του μηρού του. Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό και θα το λατρέψει!
 4. Μην ξεχνάς το πρόσωπό του. Κάθε άντρας λατρεύει το απαλό άγγιγμα του χεριού μιας γυναίκας στο πρόσωπό του και γιατί όχι; Τα χέρια μας είναι εξαιρετικά μαλακά και όμορφα. Θα πρέπει να κατακτήσετε την τέχνη του πώς να ξυπνήσετε έναν άνδρα με άγγιγμα για να έχετε απόλυτη διασκέδαση στο κρεβάτι.
 5. Άγγιξε τα χέρια του: Κρατήστε τα χέρια του δυνατά και σφιχτά αυτό ανεβάζει την θερμοκρασία μεταξύ σας.
 6. Μυστικό όπλο, τα πόδια του: Δεν είναι κακό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να αγγίζεις απαλά τα πόδια του. Κάνε ένα διάλειμμα και τρίψ’ του απαλά τα πέλματα και τα πόδια, θα το λατρέψει!
 7. Στον άξονα του πέους. Επεξεργαστείτε απαλά το πέος του αλλά όχι για να καταλήξει σε αυνανισμό αλλά σε πονηρό χαδάκι προετοιμασίας.
 8. Κρίσιμες περιοχές όπως: Οι όρχεις. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κατέχεται την τέχνη του “παιξίματος” αλλά λάβετε υπόψη ότι οι όρχεις είναι πολύ ευαίσθητοι και με την αφή τους μπορείτε να τον απογειώσετε!
 9. Οι άνδρες έχουν και αυτοί σημείο G: που βρίσκεται κοντά στο ορθό τους. Είναι ένα είδος ιδιωτικής περιοχής για παρέμβαση, οπότε ίσως θέλετε να συνομιλήσετε μαζί του προτού το δοκιμάσετε.
 10. Τα οπίσθιά του: Μην παραμελείς να ενεργοποιείς τα οπίσθια με μικρά χαστουκάκια στην περιοχή.
 11. Οι θηλές του είναι το ίδιο ευαίσθητες με τις γυναικείες: Εάν είστε με έναν άντρα που του αρέσει πολύ όταν παίζετε με τις θηλές του, αυτό το κόλπο σίγουρα θα βοηθήσει. Αφού το χαϊδεύετε απαλά, χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας για να τα πιπίσετε απαλά. Σίγουρα θα το λατρέψει. Επαγγελματική συμβουλή: Πηγαίνετε πολύ αργά!
 12. Πείραξε την γλώσσα του και κάνε παιχνίδι με τα χείλη του: Ξεκινήστε φιλώντας και πιπιλίζοντας το κάτω χείλος του και μετά πιπιλίζει τη γλώσσα του και τραβήξτε το ελαφρώς πίσω. Τον πειράζετε λίγο σταματώντας για λίγα δευτερόλεπτα και κρατώντας τον εαυτό σας σε απόσταση ενώ τον πειράζετε με τη γλώσσα σας. Αυτό θα τον κάνει τρελό και θα βγει μπροστά για να πάρει τη γλώσσα σας.
 13. Τέλος, τραβήξτε του τα μαλλιά, πάρτε τον έλεγχο εσείς περνώντας τα δάχτυλά σας από τα μαλλιά του και κατευθύνεται το πρόσωπο του.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πού να δώσετε προσοχή για να αυξήσετε τον σεξουαλικό πόθο

Paperclippers: Μην τους κάνετε τη χάρη

Ο ύπνος μετά το σεξ χωρίς εσώρουχα προστατεύει από μολύνσεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις αν ετοιμάζεσαι για... τρίο

Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Η εύρεση ενός ζευγαριού μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Το ιδανικό ζευγάρι είναι σεβαστό, χαλαρό και σταθερό στη σχέση τους. Αν κάποιος από τους δύο φαίνεται να αισθάνεται άβολα με την κατάσταση, θα είναι άβολο και για εσάς. Είτε συναντάτε το ζευγάρι στο διαδίκτυο, είτε στην πραγματική ζωή, σίγουρα σημειώστε τη χημεία τους πριν μπείτε στην εξίσωση.

Εσύ έχεις αισθανθεί οργασμό στον ύπνο σου

Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Όταν ανατρέξετε στο σεξ (στο δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο), μερικά πράγματα ξεχωρίζουν  όπως τα αμήχανα συναισθήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη οργάνων που σχετίζονται με το σεξ, τα ζωντανά βίντεο εγκυμοσύνης, και την πιθανότητα να έχουμε όνειρα με υγρό τρόπο.

Τι είναι η ερωτική επιθυμία

Χημεία έρωτας: Τι σημαίνει ερωτική επιθυμία. Η επιθυμία είναι, στην κυριολεξία, "το συναίσθημα που συνοδεύει ένα ανικανοποίητο στάδιοο." Η επιθυμία μπορεί να οδηγήσει σε νέα και καλύτερα πράγματα, μπορεί επίσης να μας βάλει σε μπελάδες. Από τότε που ο Αριστοτέλης, οι φιλόσοφοι και οι θεωρητικοί έχουν σκεφτεί την επιθυμία να δίνει ώθηση σχεδόν για τα πάντα!

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει μόνο για σεξ και πώς να το αντιμετωπίσεις

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση. Είναι τόσο υπέροχο να γνωρίζεις κάποιον, όπου υπάρχει η χημεία. Νιώθεις τον ενθουσιασμό μιας "σύνδεσης αγάπης". Η ενδιαφέρουσα συζήτηση και παρόμοιες αξίες που μοιράζεστε μαζί τους - σας δίνουν λόγους να πιστεύετε: αυτό είναι ένα άτομο που θα σας άρεσε να γνωρίσετε για μια πιθανή σχέση.

Η σεξουαλικότητα δεν καθορίζεται μόνο από τη σεξουαλική επιθυμία

Σεξ: Οι περισσότεροι άνθρωποι ορίζουν τους σέξι ανθρώπους ως «καυτούς» ή «σαγηνευτικούς» και εστιάζουν ιδιαίτερα στη σεξουαλική επιθυμία και την κατάκτηση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπογραμμίζουν αυτές τις σκέψεις, σεξουαλικοποιούν όσους συμπεριφέρονται με προκλητικές, συναρπαστικές και δελεαστικές συμπεριφορές.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;

Σεξ: Είναι στη φύση μας ως άνθρωποι να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τους άλλους ως σημείο αναφοράς για το αν κάνουμε σωστά σεξ ή όχι. Ωστόσο, η απάντηση είναι πάντα «εξαρτάται».

Η απομυθοποίηση της ανδρόπαυσης

Πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν τον όρο “ανδρόπαυση” για να περιγράψουν τις ορμονικές αλλαγές στους άντρες, που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων. Άλλοι όροι είναι γνωστοί ως “σύνδρομο ανεπάρκειας τεστοστερόνης”, “ανεπάρκεια ανδρογόνων” στους ηλικιωμένους άνδρες και “όψιμη έναρξη του ανδρικού υπογοναδισμού”.