Ενδιαφέροντα

Μακιγιάζ: Κραγιόν ανάλογα με την επιδερμίδα

Μακιγιάζ: Κραγιόν ανάλογα με την επιδερμίδα

Πως να βρείτε το ιδανικό κραγιόν ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας

Μπορεί το κραγιόν να αποτελεί μια λεπτομέρεια στο γυναικείο μακιγιάζ, δεν είναι, σε καμία περίπτωση, όμως, ασήμαντη. Πόσες φορές δοκιμάσατε μια απόχρωση και νιώσατε αμέσως ότι σας κολακεύει ή, αντίθετα, την απορρίψατε γιατί θεωρήσατε ότι δε σας ταιριάζει καθόλου; Κι αν η διαδικασία αυτή σας δυσκολεύει, σας δίνουμε μερικές έξυπνες συμβουλές για να γίνει η επιλογή του σωστού κραγιόν παιχνίδι!

Η επιλογή εξαρτάται από τον τόνο της επιδερμίδας σας: τα κραγιόν που ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες διαφέρουν κατά πολύ από αυτά που ταιριάζουν στις σκουρόχρωμες. Έτσι, το πρώτο βήμα για εσάς είναι να καθορίσετε τον τόνο: ψυχρός, θερμός ή ουδέτερος;

Ο ψυχρός τόνος διακρίνεται από τις ροζ, γαλάζιες ή κοκκινωπές αποχρώσεις του δέρματος. Αν οι φλέβες σας φαίνονται γαλάζιες και κοκκινίζετε στον ήλιο, έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας και σας ταιριάζουν τα κραγιόν με μπλε και μωβ υποτόνους. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές σας θα πρέπει να στραφούν προς τα πιο βαθιά χρώματα (π.χ. σκούρο κόκκινο) και να μην περιλαμβάνουν ανοιχτόχρωμες (π.χ. πορτοκαλί ) αποχρώσεις που θα δίνουν μια ξεθωριασμένη, χλωμή αίσθηση στο πρόσωπό σας.

Ο θερμός τόνος της επιδερμίδας διακρίνεται για τις κίτρινες και χρυσαφιές αποχρώσεις. Αν μαυρίζετε εύκολα και οι φλέβες σας φαίνονται πρασινωπές, αυτός είναι ο τόνος της επιδερμίδας σας και καλό θα ήταν να επιλέγετε κραγιόν σε θερμά χρώματα όπως το έντονο κόκκινο, το κοραλλί και οι πορτοκαλίζουσες αποχρώσεις εν γένει.

Αν δεν μπορείτε να εντάξετε τον τόνο της επιδερμίδας σας σε καμία από τις δυο παραπάνω κατηγορίες, μάλλον σημαίνει ότι έχετε έναν ουδέτερο τόνο που ουσιαστικά αποτελεί ένα μείγμα των προαναφερθέντων τόνων. Οι επιλογές είναι για εσάς πολύ περισσότερες καθώς σας ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα, είτε έντονα, είτε όχι.

Ωστόσο, αν η επιλογή συνεχίζει να σας δυσκολεύει, θυμηθείτε ότι υπάρχουν και τα «σωτήρια» nude κραγιόν τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από ροζ παλ μέχρι καφετί αποχρώσεις, δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε μια ασφαλή εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς ρίσκο.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αμερικανική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σκότωσε δύο μαχητές του ISIS

Στις φλόγες για 9η μέρα η Εύβοια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φιλάνθρωπο ζευγάρι στην Καλιφόρνια βοηθά άγνωστους γονείς με απίστευτο τρόπο εν μέσω πανδημίας

 Η Κρύσταλ είπε: «Ελπίζουμε απλώς ότι κάποιος που είδε το βίντεο να εμπνεύστηκε να κάνει κάτι καλό για τον γείτονά του ή για έναν συνάδελφό του, έτσι ώστε ελπίζουμε να έχουμε όλοι μια καλύτερη μέρα.

Η πανδημία έφερε αύξηση του ενδιαφέροντος για τις σχολές δημόσιας υγείας, ειδικά της επιδημιολογίας.

Ο Collin Catalfamo είναι μεταπτυχιακός φοιτητής δευτέρου έτους, έχοντας διδακτορικό στην επιδημιολογία. Είπε ότι το σχολείο κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας του έδωσε ανεκτίμητη εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.

Η κρίση του νερού κατά μήκος των συνόρων Καλιφόρνια-Όρεγκον πήγε από τρομερή σε καταστροφική αυτή την εβδομάδα

Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ντεμπ Χάλαντ και ο υπουργός Γεωργίας Τομ Βίλακ είπε στους δημοσιογράφους στις 13 Μαΐου 2021 ότι οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι πυρκαγιάς τους προειδοποίησαν να προετοιμαστούν για μια εξαιρετικά ενεργή χρονιά.

Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας κοντά στους πληττόμενους της πανδημίας covid με ομιλία του στην τηλεόραση

Η κυβέρνηση βασίζεται σε μια τεράστια προσπάθεια εμβολιασμού, αλλά έχει μείνει πίσω στον στόχο της να δώσει εμβόλια σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η Ινδία, ο μεγαλύτερος παραγωγός εμβολίων στον κόσμο, έχει εμβολιάσει πλήρως πάνω από 38,2 εκατομμύρια ανθρώπους, εν μέσω ελλείψεων και δυσλειτουργιών στο σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής.

Η προπαγάνδα κατά των εμβολίων ξεκίνησε από σχέδιο σύλληψης του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν το 2011.

Συνολικά, τα ευρήματα της μελέτης δείχνουν ότι οι εκστρατείες κατά των εμβολίων που διαδίδουν παραπληροφόρηση θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα δυσπιστίας στην ιατρική και να προωθήσουν τον σκεπτικισμό. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη αποδοχή της ανοσοποίησης και αύξηση των ασθενειών

Η μείωση του πληθυσμού της Καλιφόρνιας είναι σε μεγάλο βαθμό συνάρτηση της πανδημίας

"Η προσθήκη των θανάτων που σχετίζονται με την Covid-19 του 2020, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς της μετανάστευσης κατά το παρελθόν έτος, οδήγησαν στην αλλαγή του πληθυσμού σε ετήσια απώλεια."

Η Nancy Messonnier των CDC, η οποία προειδοποίησε ότι ο κορωνοϊός θα προκαλούσε «σοβαρή» διαταραχή, παραιτείται

Στην περίφημη ενημέρωση της 25ης Φεβρουαρίου 2020, η Μεσονιέρ είχε πει ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για πιθανή πανδημία, ενώ άλλοι αξιωματούχοι συνέχισαν να δηλώνουν ότι η άμεση απειλή για το κοινό παρέμενε χαμηλή.