Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ενδιαφέροντα

Υγεία Πανεπιστήμιο: Η πανδημία ενισχύει την αύξηση των μαθητών που αναζητούν πτυχία δημόσιας υγείας

Υγεία Πανεπιστήμιο: Η πανδημία ενισχύει την αύξηση των μαθητών που αναζητούν πτυχία δημόσιας υγείας

Ο Collin Catalfamo είναι μεταπτυχιακός φοιτητής δευτέρου έτους, έχοντας διδακτορικό στην επιδημιολογία. Είπε ότι το σχολείο κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας του έδωσε ανεκτίμητη εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.

Υγεία Πανεπιστήμιο: Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα έχει σημειώσει αύξηση 26% συνολικά για όλες τις εφαρμογές επιδημιολογίας τους. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα έχουν παρατηρήσει μια ξαφνική αύξηση του ενδιαφέροντος για τους βαθμούς δημόσιας υγείας, ειδικά της επιδημιολογίας.

Είτε ο Δρ Anthony Fauci τους ενέπνευσε είτε οι άνθρωποι θέλουν απλώς να δώσουν για την υγεία, εγγράφονται γρήγορα για να μάθουν περισσότερα για τις ασθένειες και τον τρόπο εξάπλωσής τους.

Η Σχολή Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Emory στην Ατλάντα σημείωσε αύξηση 32% στις αιτήσεις τον τελευταίο χρόνο.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς προσφορές τους περιλαμβάνουν το πρόγραμμα αναισθησιολόγων νοσοκόμων, το οποίο παρουσίασε αύξηση 171% στις εφαρμογές και το πρόγραμμα BSN που επιταχύνθηκε η απόσταση, το οποίο έχει σημειώσει αύξηση 118% στις εφαρμογές.

Η Σχολή Δημόσιας Υγείας του Rollins σημείωσε αύξηση 45% στον αριθμό των αιτήσεων για το εξάμηνο του 2021.

Στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, τα προγράμματα νοσηλευτικής έχουν σημειώσει επίσης μεγάλη αύξηση, περίπου 26% φέτος για τα πτυχία του.

Στα δυτικά, το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα έχει σημειώσει αύξηση συνολικά κατά 26% για όλες τις εφαρμογές επιδημιολογίας σε σύγκριση με αυτήν τη φορά πέρυσι και εξακολουθεί να δέχεται νέους υποψηφίους.

Στην πραγματικότητα, το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Επιδημιολογίας MPH έχει σχεδόν τριπλασιαστεί.

Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα έχει σημειώσει αύξηση 26% συνολικά για όλες τις εφαρμογές της επιδημιολογίας σε σύγκριση με αυτή τη φορά πέρυσι και εξακολουθεί να δέχεται νέους υποψηφίους.

Στην πραγματικότητα, το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Επιδημιολογίας MPH σχεδόν τριπλασιάστηκε (Stephanie Bennett / Fox News).

“Νομίζω ότι θα ήταν σωστό να πούμε ότι η COVID-19 έφερε πραγματικά τη δημόσια υγεία στο προσκήνιο της ζωής μας”, δήλωσε ο John Ehiri, καθηγητής δημόσιας υγείας και αναπληρωτής πρύτανης για ακαδημαϊκά θέματα στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, Mel και Enid Zuckerman College Δημόσιας Υγείας.

“Τα άτομα αισθάνονται πραγματικά εξουσιοδοτημένα να χρησιμοποιούν αυτήν την εκπαίδευση για να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους, καθώς και τις κοινότητές τους εδώ στην Αριζόνα, σε εθνικό και ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο.”

Ο Collin Catalfamo είναι μεταπτυχιακός φοιτητής δευτέρου έτους, έχοντας διδακτορικό στην επιδημιολογία. Είπε ότι το σχολείο κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας του έδωσε ανεκτίμητη εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.

Τα CDC έχουν πληρώσει για το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα για να μελετήσει τις επιπτώσεις του ιού και του εμβολίου σε ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως οι πρώτοι ανταποκριτές και οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής μέσω του προγράμματος AZ Heroes.

“Δεν θέλετε να το ελπίζετε, αλλά ειλικρινά είναι η καλύτερη εμπειρία μάθησης που μπορείτε να αποκτήσετε ως επιδημιολόγος”, δήλωσε ο Catalfamo. «Ζώντας μέσα από αυτό και είμαι σε θέση να αρχίσω να κάνω κάποια από τις έρευνες που κάνω τώρα, καθώς ξεκινά η πανδημία, υπήρξε πραγματικά μια εμπειρία μάθησης μια φορά στη ζωή». Όταν δεν είναι εθελοντής σε χώρους εμβολίων, ο Catalfamo συνεργάζεται επίσης με την ερευνητική μελέτη CoVHORT, η οποία παρέχει ζωτικά δεδομένα για τα αποτελέσματα της υγείας που σχετίζονται με μολύνσεις από COVID και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία.

Οι σημερινοί μαθητές όπως ο Catalfamo είναι πιο απασχολημένοι από ποτέ με πρόσθετα έργα, από τη δοκιμή αντιβακτηριακών σαπουνιών, έως την έρευνα των επιπτώσεων του ιού, μέχρι τον εμβολιασμό της κοινότητας. Τα CDC έχουν πληρώσει ακόμη και για να μελετήσουν τις επιπτώσεις του ιού και του εμβολίου σε ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως οι πρώτοι ανταποκριτές και οι πρώτοι εργαζόμενοι μέσω του προγράμματος AZ Heroes.

“Εξετάζουμε την COVID-19 σε επαγγελματικές ομάδες υψηλού κινδύνου”, δήλωσε ο Shawn Beitel, ειδικός έρευνας στο πανεπιστήμιο.

“Έτσι, αυτοί είναι οι πρώτοι που ανταποκρίνονται στην υγειονομική περίθαλψη και οι βασικοί εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή εδώ στην Αριζόνα. Κάνουμε εβδομαδιαίες δοκιμές για αυτά τα άτομα, όπου τους παρέχουμε δείγματα για να κάνουν τεστ ρινικού επιχρίσματος, και σε αυτό βοηθούν οι μαθητές από το κολέγιό μας στη συμμετοχή για τη δημιουργία αυτών των κιτ για να τους τα παρέχουμε.

Θέλουμε να μάθουμε πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια, πόσο καιρό το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε θέση να βοηθήσει στην προστασία κάποιου από την COVID-19, καθώς και να δούμε πώς οι διάφορες παραλλαγές, διαδραματίζουν επίσης ρόλο στα εμβόλια. “

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Η νέα γενιά γιατρών και η εκπαίδευση τους σε νέα δεδομένα

Η συμβολή των ελληνικών πανεπιστημίων στη διαχείριση του κοροναϊού

Τα μεταπτυχιακά στο χώρο της Υγείας, οι καθηγητές & διοικητές με μπάρμπα στην Κορώνη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αμερικανική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σκότωσε δύο μαχητές του ISIS

Δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι, οι οποίοι μίλησαν υπό την προϋπόθεση ανωνυμίας για να συζητήσουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, χαρακτήρισαν την αεροπορική επίθεση επιτυχημένη, σύμφωνα με το Reuters.

Στις φλόγες για 9η μέρα η Εύβοια

Πυροσβέστες και εθελοντές βρίσκονται σε επιφυλακή για τις αναζωπυρώσεις. Στην ίδια περιοχή, το μέτωπο που κατευθυνόταν προς το Τελέθριο, συνεχίζει να αποτελεί απειλή παρά τις ρίψεις νερού από εναέρια μέσα και επεμβάσεις από πεζοπόρα τμήματα, μέσα σε απόκρημνους βράχους.

Φιλάνθρωπο ζευγάρι στην Καλιφόρνια βοηθά άγνωστους γονείς με απίστευτο τρόπο εν μέσω πανδημίας

 Η Κρύσταλ είπε: «Ελπίζουμε απλώς ότι κάποιος που είδε το βίντεο να εμπνεύστηκε να κάνει κάτι καλό για τον γείτονά του ή για έναν συνάδελφό του, έτσι ώστε ελπίζουμε να έχουμε όλοι μια καλύτερη μέρα.

Η κρίση του νερού κατά μήκος των συνόρων Καλιφόρνια-Όρεγκον πήγε από τρομερή σε καταστροφική αυτή την εβδομάδα

Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ντεμπ Χάλαντ και ο υπουργός Γεωργίας Τομ Βίλακ είπε στους δημοσιογράφους στις 13 Μαΐου 2021 ότι οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι πυρκαγιάς τους προειδοποίησαν να προετοιμαστούν για μια εξαιρετικά ενεργή χρονιά.

Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας κοντά στους πληττόμενους της πανδημίας covid με ομιλία του στην τηλεόραση

Η κυβέρνηση βασίζεται σε μια τεράστια προσπάθεια εμβολιασμού, αλλά έχει μείνει πίσω στον στόχο της να δώσει εμβόλια σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η Ινδία, ο μεγαλύτερος παραγωγός εμβολίων στον κόσμο, έχει εμβολιάσει πλήρως πάνω από 38,2 εκατομμύρια ανθρώπους, εν μέσω ελλείψεων και δυσλειτουργιών στο σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής.

Η προπαγάνδα κατά των εμβολίων ξεκίνησε από σχέδιο σύλληψης του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν το 2011.

Συνολικά, τα ευρήματα της μελέτης δείχνουν ότι οι εκστρατείες κατά των εμβολίων που διαδίδουν παραπληροφόρηση θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα δυσπιστίας στην ιατρική και να προωθήσουν τον σκεπτικισμό. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη αποδοχή της ανοσοποίησης και αύξηση των ασθενειών

Η μείωση του πληθυσμού της Καλιφόρνιας είναι σε μεγάλο βαθμό συνάρτηση της πανδημίας

"Η προσθήκη των θανάτων που σχετίζονται με την Covid-19 του 2020, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς της μετανάστευσης κατά το παρελθόν έτος, οδήγησαν στην αλλαγή του πληθυσμού σε ετήσια απώλεια."

Close Icon