Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική τσιγκουνιά: Βήματα για να την καταλάβεις.

Σεξουαλική τσιγκουνιά: Βήματα για να την καταλάβεις.

Σεξουαλική τσιγκουνιά; Εμείς σου βρήκαμε και σου παραθέτουμε τρόπους για να καταλάβεις πότε ένας άνδρας είναι τσιγγούνης και να φύγεις μακριά του πριν το συναισθηματικό σας δέσιμο.

Αν έχεις γνωρίσει κάποιον μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αρχίζετε να επικοινωνείτε σε καθημερινή βάση αλλά μόνο μέσω μηνυμάτων αρχίστε να ψιλιάζετε ότι ίσως κάτι δεν πηγαίνει και τόσο καλά.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά ένας άνδρας ο οποίος προτιμάει να κάνει διαδικτυακές γνωριμίες και να συνεχίζει την επικοινωνία μέσω αυτών, χωρίς να μπει στην διαδικασία να ανταλλάξει έναν αριθμό τηλεφώνου τότε σίγουρα είναι ένα δείγμα ότι προτιμάει τις διαδικτυακές σχέσεις επειδή είναι οικονομικές η ακόμα καλύτερα εντελώς ανέξοδες.

  • Αυτό το είδος των ανδρών τις περισσότερες φορές δεν είναι μόνο τσιγκούνηδες στην τσέπη αλλά και στα συναισθήματα αλλά και στο σεξουαλικό τους δόσιμο και αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι ικανή ούτε να νιώσουν αλλά και γιατί έχουν μάθει να σπαταλάνε χρόνο και να πλησιάζουν κόσμο μόνο εκείνες τις φορές που το θέλουν και μόνο υπο καταστάσεις που τους είναι εντελώς ανέξοδες.
  • Ακόμα προσέξετε πολύ πριν μπλέξετε με έναν άνδρα ο οποίος σας δίνει τέτοια μηνύματα από την αρχή επειδή το πιο πιθανό είναι να σας λογαριάζει και εσάς όπως το τι θα ξοδέψει, δηλαδή να ασχολείτε μαζί σας και να σας δίνει ότι μπορεί για όσο χρονικό διάστημα οι απαιτήσεις σας αναλογούν στην τιμή του μηνύματος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι καλά καταλάβατε όσο τα λεφτά που θα ξοδεύει θα ανέρχονται στα0 ευρώ.
  • Ακόμα σκεφτείτε ότι όπως στέλνει τέτοια μηνύματα σε εσάς θα στέλνει και σε οποιοδήποτε άλλη γυναίκα προκειμένου ανέξοδα να παίρνει την ευχαρίστηση που θέλει και να περνάει την ώρα του. Αυτό επίσης τονίζει την συναισθηματική και ρηχή του τσιγκουνιά οπότε κορίτσια μακριά από τέτοιου είδους γνωριμίες.

Θυμηθείτε

  • όποιος είναι τσιγκούνης στην τσέπη , είναι αυτομάτως και σε αυτά που νοιώθει αλλά και σε αυτά που μπορεί να δώσει στον άλλον με βάση τα συναισθήματα.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για την σεξουαλική υγεία και πως θα καταφέρεις να την επιτύχεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική ζωή: Συμβουλές για να την καλυτερεύσεις

Σεξουαλική υγεία: Τα οφέλη του σεξ στην μέση ηλικία

Emilly Attack Σεξουαλικη κακοποιήση: Όσα είπε για την δράση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παράγοντες που επηρεάζουν την σεξουαλική επιθυμία κατά και μετά την εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνοπάυση: Ανεξάρτητα από το πότε ξεκινά η εμμηνόπαυση, τον λόγο που ξεκινά και την ταυτότητα φύλου ενός ατόμου, μπορεί να επηρεάσει την επιθυμία και την εμπειρία του σεξ.

Μυστικά για να τονώσετε τη λίμπιντό σας

Η μειωμένη λίμπιντο δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα, αν όμως κάποιος θέλει να ενισχύσει τη σεξουαλική του επιθυμία, μπορεί να δοκιμάσει διάφορες φυσικές μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματικές

Φυσικοί τρόποι να ενιχύσετε τη λίμπιντο

Σεξουαλική υγεία: Το άγχος, οι δυσκολίες στη σχέση, οι ανησυχίες για την υγεία και η ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντο. Ενώ μια χαμηλή λίμπιντο δεν είναι συνήθως προβληματική, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου

Με ένα “hi” φλερτάρουμε και με ένα "διαβάστηκε" που δεν απαντήθηκε ποτέ ξεφλερτάρουμε και ξεαγαπάμε, αγενέστατοι, εγωιστές και κομπλεξικοί.

Ποστάρουμε τραγούδια και γεμίζουμε «ελπίδα» με ένα ποστάρισμα, άσχετο αν δεν αφορά εμάς ή αν μας έχει κομματιάσει η προηγούμενη απροσδιόριστη συμπεριφορά ή και αδιαφορία. Κάνουμε τους αναλυτές και ζούμε στο ψέμα και την υποκρισία μας πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα» που έκαναν εμάς ηλίθιους και δειλούς.