Ψυχική Υγεία

Σχέση Αιγόκερως: Πώς να συμπεριφερθείτε σε μία σχέση με Αιγόκερω για happy ending;

Σχέση Αιγόκερως: Πώς να συμπεριφερθείτε σε μία σχέση με Αιγόκερω για happy ending;

Σχέση Αιγόκερως: Οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και αυτή τη χρονιά, αλλά με πιο ζώδιο ταιριάζουμε περισσότερο;

Η χρονιά που έρχεται θα είναι η χρονιά όπου οι Αιγόκεροι θα πρέπει να βάλουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους σε μία τάξη. Μπορεί αυτή τη χρονιά να χρειαστεί να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στην επιτυχία, αλλά θα υπερπηδήσουμε κάθε εμπόδιο που στέκεται στον δρόμο μας. Οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και αυτή τη χρονιά, αλλά με ποιο ζώδιο ταιριάζουμε περισσότερο;

Αιγόκερως σε σχέση με:

 • Ταύρο: Η αντοχή της σχέσης τους εξαρτάται από τις επιλογές και τις αποφάσεις που παίρνουν από κοινού σε κάθε βήμα.
 • Δίδυμο: Θα ξεκινήσουν κοινή πορεία προς την αυτοβελτίωση της σχέσης αλλά θα τους βγάλει σε αδιέξοδο.
 • Καρκίνο: Θα λατρεύουν κυρίως να μένουν μέσα στο σπίτι τους και να μοιράζονται τις σκέψεις και τα εσωτερικά τους συναισθήματα με ειρήνη.
 • Λέοντα: Eίναι μια πολύ καλή προοπτική σχέσης, που όμως μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις τους με τους φίλους και την οικογένειά τους.
 • Παρθένο: Θα είναι μια σχέση απόλυτη, που θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην ζωή και των δύο.
 • Ζυγό: Θα περιφέρονται τριγύρω και θα περιμένουν ότι κάποιος θα έρθει ως δια μαγείας για να λύσει τα προβλήματα στη σχέση τους.
 • Σκορπιό: Δεν μπορούν να περνούν πολύ χρόνο μόνοι σαν ζευγάρι, γι’ αυτό θα αρχίσουν περιστασιακά να συναναστρέφονται με άλλους, έξω από τη ζώνη άνεσής τους.
 • Τοξότη: Απολαμβάνουν την σχέση τους παντού, ακόμα και κλεισμένοι στους 4 τοίχους του σπιτιού τους.
 • Αιγόκερω: H φροντίδα του σπιτιού θα είναι σίγουρα από τις βασικές προτεραιότητές τους, κάτι που θα τους καθιστά περισσότερο φίλους παρά εραστές.
 • Υδροχόο: Μπορεί να είναι μια ευαίσθητη σχέση και για τους δύο γιατί θα υπάρχουν παρεμβάσεις από άλλα άτομα στη σχέση σας.
 • Κριό: Η σωστή επικοινωνία μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων είναι η βασική πτυχή αυτού του πολύ επιτυχημένου συνδυασμού.
 • Ιχθύ: Αυτός ο συνδυασμός ζωδίων θα επικεντρωθεί στη θετική πλευρά της σχέσης και δεν θα αφήσουν την αρνητική πλευρά να δημιουργήσει καμία παρεξήγηση και διαφωνία.

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι είναι απολαυστικοί και χαίρονται την σχέση τους ακόμα και μέσα στους τοίχους του σπιτιού τους. Στον σύντροφό τους είναι αρκετά υποστηρικτικοί και τους φροντίζουν μέχρι αυτοί να κακομάθουν. Αν λοιπόν συνδεθείτε συναισθηματικά με έναν Αιγόκερω πρέπει να είστε πραγματικά διαφανείς μεταξύ σας και είναι σίγουρο ότι θα σας εκτιμήσει περισσότερο. Να είστε ξεκάθαροι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις απόψεις σας για να αποφύγετε καταστροφικές παρεξηγήσεις που μπορεί να προκληθούν στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς τα πάει ο ερωτικός Σκορπιός στις σχέσεις του;

Αξίζει να επιχειρήσεις μια σχέση με Παρθένο;

Πώς είναι ο Λέων σε μία σχέση;

Ποιο ζώδιο αποτελεί το ιδανικό ταίρι του Καρκίνου σύμφωνα με τα άστρα;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι είναι το στίγμα και πώς δημιουργείται;

Στίγμα: Με έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πτώση της ψυχικής τους υγείας, η κοινωνία γίνεται καλύτερα εξοπλισμένη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας. Ωστόσο, το στίγμα γύρω από την ψυχική ασθένεια και την αναζήτηση βοήθειας παραμένει.

Πώς ωφελεί τα παιδιά το παιχνίδι με την άμμο;

Παιχνίδι στην άμμο: Τα καλοκαιρινά παιχνίδια στην παραλία συμβάλλουν θετικά στις γλωσσικές και κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών. Πάρτε κουβαδάκια και μπρατσάκια και τρέξτε στη θάλασσα!

Το περιπετειώδες παιχνίδι ενισχύει την ψυχική υγεία των παιδιών

Παιδί ψυχική υγεία: Τα παιδιά που αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε περιπετειώδη παιχνίδια που εμπεριέχει ένα στοιχείο κινδύνου έχουν λιγότερα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης, σύμφωνα με έρευνα που διαπίστωσε ότι η επίδραση ήταν πιο έντονη σε παιδιά από οικογένειες χαμηλότερου εισοδήματος. 

Πώς καταλαβαίνεις ότι ο σύντροφός σου σε αγαπάει;

Σχέσεις: Πολλές φορές αναρωτιέστε αν ο σύντροφός σας έχει περισσότερα αισθήματα για σας κι αν θα σας μιλήσει για αυτά. Μην επικεντρώνεστε τόσο στα λόγια, όσο στις πράξεις τους. Διαβάστε μερικές πράξεις που κάνουν οι άνθρωποι όταν αισθάνονται ευτυχισμένοι με το ταίρι τους.

Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο που πλοηγούμαστε στον κόσμο

Κορωνοϊός: Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι κοινωνικοί περιορισμοί και οι φόβοι για την δημόσια και προσωπική μας υγεία προκάλεσαν αλλαγές στη συμπεριφορά και την επικοινωνία μας. Είναι όμως μόνιμες αυτές οι αλλαγές;

Πώς η ενδοοικογενειακή βία επηρεάζει τη ζωή μας;

Ενδοοικογενειακή βία: Η βία μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, δυστυχώς, αποτελεί ένα συχνό φαινόμενο ακόμα και στις μέρες μας. Μία νέα έρευνα έρχεται να δείξει πόσο επηρεάζει την ενήλικη ζωή μιας κακοποιημένης ψυχής.

Κατάθλιψη-Βακτήρια του εντέρου υποδεικνύουν νέες θεραπείες

Bακτήρια εντέρου: Οι ερευνητές προσπαθούν να διαπιστώσουν, εάν η αλλαγή της διατροφής κάποιου μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης και νέα ευρήματα υποδηλώνουν ότι ορισμένα άτομα με υψηλά επίπεδα του αμινοξέος προλίνη στη διατροφή τους μπορεί να εμφανίσουν πιο σοβαρή κατάθλιψη, αλλά αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μικροβίωμα του εντέρου τους.