Ψυχική Υγεία

Σχέση Αιγόκερως: Πώς να συμπεριφερθείτε σε μία σχέση με Αιγόκερω για happy ending;

Σχέση Αιγόκερως: Πώς να συμπεριφερθείτε σε μία σχέση με Αιγόκερω για happy ending;

Σχέση Αιγόκερως: Οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και αυτή τη χρονιά, αλλά με πιο ζώδιο ταιριάζουμε περισσότερο;

Η χρονιά που έρχεται θα είναι η χρονιά όπου οι Αιγόκεροι θα πρέπει να βάλουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους σε μία τάξη. Μπορεί αυτή τη χρονιά να χρειαστεί να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στην επιτυχία, αλλά θα υπερπηδήσουμε κάθε εμπόδιο που στέκεται στον δρόμο μας. Οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και αυτή τη χρονιά, αλλά με ποιο ζώδιο ταιριάζουμε περισσότερο;

Αιγόκερως σε σχέση με:

 • Ταύρο: Η αντοχή της σχέσης τους εξαρτάται από τις επιλογές και τις αποφάσεις που παίρνουν από κοινού σε κάθε βήμα.
 • Δίδυμο: Θα ξεκινήσουν κοινή πορεία προς την αυτοβελτίωση της σχέσης αλλά θα τους βγάλει σε αδιέξοδο.
 • Καρκίνο: Θα λατρεύουν κυρίως να μένουν μέσα στο σπίτι τους και να μοιράζονται τις σκέψεις και τα εσωτερικά τους συναισθήματα με ειρήνη.
 • Λέοντα: Eίναι μια πολύ καλή προοπτική σχέσης, που όμως μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις τους με τους φίλους και την οικογένειά τους.
 • Παρθένο: Θα είναι μια σχέση απόλυτη, που θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην ζωή και των δύο.
 • Ζυγό: Θα περιφέρονται τριγύρω και θα περιμένουν ότι κάποιος θα έρθει ως δια μαγείας για να λύσει τα προβλήματα στη σχέση τους.
 • Σκορπιό: Δεν μπορούν να περνούν πολύ χρόνο μόνοι σαν ζευγάρι, γι’ αυτό θα αρχίσουν περιστασιακά να συναναστρέφονται με άλλους, έξω από τη ζώνη άνεσής τους.
 • Τοξότη: Απολαμβάνουν την σχέση τους παντού, ακόμα και κλεισμένοι στους 4 τοίχους του σπιτιού τους.
 • Αιγόκερω: H φροντίδα του σπιτιού θα είναι σίγουρα από τις βασικές προτεραιότητές τους, κάτι που θα τους καθιστά περισσότερο φίλους παρά εραστές.
 • Υδροχόο: Μπορεί να είναι μια ευαίσθητη σχέση και για τους δύο γιατί θα υπάρχουν παρεμβάσεις από άλλα άτομα στη σχέση σας.
 • Κριό: Η σωστή επικοινωνία μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων είναι η βασική πτυχή αυτού του πολύ επιτυχημένου συνδυασμού.
 • Ιχθύ: Αυτός ο συνδυασμός ζωδίων θα επικεντρωθεί στη θετική πλευρά της σχέσης και δεν θα αφήσουν την αρνητική πλευρά να δημιουργήσει καμία παρεξήγηση και διαφωνία.

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι είναι απολαυστικοί και χαίρονται την σχέση τους ακόμα και μέσα στους τοίχους του σπιτιού τους. Στον σύντροφό τους είναι αρκετά υποστηρικτικοί και τους φροντίζουν μέχρι αυτοί να κακομάθουν. Αν λοιπόν συνδεθείτε συναισθηματικά με έναν Αιγόκερω πρέπει να είστε πραγματικά διαφανείς μεταξύ σας και είναι σίγουρο ότι θα σας εκτιμήσει περισσότερο. Να είστε ξεκάθαροι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις απόψεις σας για να αποφύγετε καταστροφικές παρεξηγήσεις που μπορεί να προκληθούν στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς τα πάει ο ερωτικός Σκορπιός στις σχέσεις του;

Αξίζει να επιχειρήσεις μια σχέση με Παρθένο;

Πώς είναι ο Λέων σε μία σχέση;

Ποιο ζώδιο αποτελεί το ιδανικό ταίρι του Καρκίνου σύμφωνα με τα άστρα;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς τα podcast μπορούν να επηρεάσουν τη στάση σχετικά με την ψυχική υγεία

Οι συμμετέχοντές μας ένιωσαν ότι οι πραγματικές ιστορίες από άτομα με βιωμένη εμπειρία, που μοιράστηκαν μέσω επεισοδίων podcast, είναι εντυπωσιακές: "Αυτό είναι η ψυχική υγεία και είναι στίγμα, αλλά στη ρίζα του, είναι ιστορίες, είναι προσωπικές ιστορίες. Είναι βιωμένη εμπειρία και με αυτό έχουν απήχηση οι άνθρωποι.

Πόσο εύκολο είναι να μην ανησυχούμε και να νιώθουμε ευτυχισμένοι;

Ευτυχία: Είναι η ευτυχία κάτι για το οποίο πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου ή είναι κάτι παροδικό και φευγαλέο που πρέπει να απολαμβάνετε αυτή τη στιγμή;