Ψυχική Υγεία

Σχέσεις με Παρθένο: Πώς αντιδρά ο Παρθένος στο ενδεχόμενο σχέσης με τα υπόλοιπα ζώδια;

Σχέσεις με Παρθένο: Πώς αντιδρά ο Παρθένος στο ενδεχόμενο σχέσης με τα υπόλοιπα ζώδια;

Σχέσεις με Παρθένο: Εάν πιστεύετε στα ζώδια ή αν σας δελεάζει να δείτε με ποιους από τον ζωδιακό κύκλο ταιριάζετε πραγματικά, διαβάστε για τον Παρθένο και βρείτε τις καρμικές του σχέσεις.

Ως γνωστόν οι Παρθένοι αυτοαποκαλούνται αναλυτικές ιδιοφυΐες και είναι οι αυτοθυσιαζόμενοι άγιοι του ζωδιακού κύκλου. Η αλήθεια είναι ότι κανένα ζώδιο δεν είναι πιο αληθινό από εσάς. Οι Παρθένοι ανήκετε σε ένα ζώδιο που τα θέλει όλα στην εντέλεια, που είναι λάτρης της καθαριότητας και της τάξης αλλά και της ωμής του αλήθειας. Αυτή τη φορά για να ανταμειφθείτε για όλα σας τα προσόντα, οφείλετε να διαβάσετε με ποια ζώδια είστε πιο συμβατοί.

Συμβατότητα ενός Παρθένου με τους υπολοίπους του ζωδιακού

 • Τοξότη: Στους Παρθένους αρέσει ένας ρεαλιστής σύντροφος που μπορεί να δεσμευτεί και για τον Τοξότη δεν ισχύει κάτι τέτοιο εφόσον του αρέσει να περιφέρεται.
 • Λέων: Στις σχέσεις, οι Λέοντες λατρεύουν να υπερασπίζονται και να τους υπερασπίζονται οι σύντροφοί τους, όμως ενώ οι Παρθένοι είναι απίστευτα υποστηρικτικοί δεν θα χαϊδέψουν τα αυτιά τους με ωραία λόγια.
 • Κριό: Ενώ αυτοί οι δύο είναι τεχνικά και οι δύο υψηλής ενέργειας ζώδια, η Παρθένος σκοντάφτει πάνω από κάθε λεπτομέρεια ενώ ο Κριός θέλει να συντρίψει οποιοδήποτε εμπόδιο σταθεί στο δρόμο του.
 • Υδροχόο: Αυτά τα δύο ζώδια είναι διανοούμενοι, και ως “οι έξυπνοι” του ζωδιακού κύκλου έχουν πάρα πολλά κοινά.
 • Ζυγός: Ο εκλεπτυσμένος Ζυγός είναι όλο ελαφρότητα και ρομαντισμό και οι Παρθένοι είναι πιο ρεαλιστές και πατάνε στα πόδια τους. Άρα όχι!
 • Δίδυμοι: Παρόλο που αυτά τα δύο ζώδια δεν είναι στοιχειωδώς συμβατά οι αέρινοι τρόποι των Διδύμων είναι πολύ διάσπαρτοι και ασυνεπείς για τον πρακτικό, γήινο Παρθένο, και οι δύο μοιράζονται το δώρο της συζήτησης.

 

Τα υπόλοιπα ζώδια;

 • Ιχθύς: Το αντίθετο ζώδιο της Παρθένου αυτοί οι δύο θα είναι πάντα εγκλωβισμένοι στην έλξη όσο και στην απογοήτευση.
 • Σκορπιός: Οι Παρθένοι λατρεύουν μια καλή ρουτίνα και ένας ερωτευμένος Σκορπιός θα εμφανίζεται με συνέπεια για τον σύντροφό τους με την πάροδο του χρόνου. Απόλυτο ταίριασμα.
 • Παρθένο: Όταν δύο Παρθένοι επικοινωνούν, δεν είναι μόνο να γνωριστούν αλλά και να προχωρήσουν στη ζωή ως ομάδα.
 • Αιγόκερω: Οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι εκτιμούν την ικανότητα και αυτά είναι δύο από τα πιο ικανά ζώδια του ζωδιακού κύκλου
 • Ταύρος: Οι Παρθένοι λατρεύουν να υπηρετούν και οι Ταύροι λατρεύουν να τους εξυπηρετούν. Αλλά αυτό που κάνει αυτό το ταίρι κάτι παραπάνω από μονόπλευρο είναι ότι οι Ταύροι θα τους λατρεύουν για πάντα.
 • Καρκίνος: Ο Καρκίνος μπορεί να ηρεμήσει τον ανήσυχο Παρθένο όσο κανένας άλλος, και δεν είναι μόνο λόγια. Φέρνουν ένα συναισθηματικό βάθος και δέσμευση στις σχέσεις τους που εξουδετερώνει τον νευρωτισμό της Παρθένου.

Αυτά είναι τα πιο συμβατά ζώδια με το ζώδιο του Παρθένου είτε σας αρέσει είτε όχι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς είναι ο Λέων σε μία σχέση;

Ποιο ζώδιο αποτελεί το ιδανικό ταίρι του Καρκίνου σύμφωνα με τα άστρα;

Πώς είναι οι σχέσεις με έναν Δίδυμο;

Ζώδια προβλέψεις : Πως θα αυξήσεις το προσδόκιμο ζωής σύμφωνα με το ζώδιο σου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Όταν το διάσημο είδωλό μας, μας γίνεται εμμονή

Σύνδρομο λατρείας διασημοτήτων: Κάποιοι όμως περνούν τα όρια του φανατισμού και αποκτούν εμμονή να θέλουν να γνωρίσουν και να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους σταρ.

Πώς οι καταναγκασμοί επηρεάζουν την ψυχική υγεία;

Καταναγκασμός: Η ανάκαμψη από τους καταναγκασμούς απαιτεί χρόνο, υπομονή και επιμονή. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, να τηρήσετε τα σχέδια θεραπείας και να ασκήσετε αυτοφροντίδα.

Πώς τα social media επηρεάζουν τη ζωή μας;

Social Media: Για να μετριάσετε τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ψυχική υγεία, είναι σημαντικό να καθιερώσετε υγιή όρια και πρακτικές.