Ψυχική Υγεία

Σχέσεις με Παρθένο: Πώς αντιδρά ο Παρθένος στο ενδεχόμενο σχέσης με τα υπόλοιπα ζώδια;

Σχέσεις με Παρθένο: Πώς αντιδρά ο Παρθένος στο ενδεχόμενο σχέσης με τα υπόλοιπα ζώδια;

Σχέσεις με Παρθένο: Εάν πιστεύετε στα ζώδια ή αν σας δελεάζει να δείτε με ποιους από τον ζωδιακό κύκλο ταιριάζετε πραγματικά, διαβάστε για τον Παρθένο και βρείτε τις καρμικές του σχέσεις.

Ως γνωστόν οι Παρθένοι αυτοαποκαλούνται αναλυτικές ιδιοφυΐες και είναι οι αυτοθυσιαζόμενοι άγιοι του ζωδιακού κύκλου. Η αλήθεια είναι ότι κανένα ζώδιο δεν είναι πιο αληθινό από εσάς. Οι Παρθένοι ανήκετε σε ένα ζώδιο που τα θέλει όλα στην εντέλεια, που είναι λάτρης της καθαριότητας και της τάξης αλλά και της ωμής του αλήθειας. Αυτή τη φορά για να ανταμειφθείτε για όλα σας τα προσόντα, οφείλετε να διαβάσετε με ποια ζώδια είστε πιο συμβατοί.

Συμβατότητα ενός Παρθένου με τους υπολοίπους του ζωδιακού

 • Τοξότη: Στους Παρθένους αρέσει ένας ρεαλιστής σύντροφος που μπορεί να δεσμευτεί και για τον Τοξότη δεν ισχύει κάτι τέτοιο εφόσον του αρέσει να περιφέρεται.
 • Λέων: Στις σχέσεις, οι Λέοντες λατρεύουν να υπερασπίζονται και να τους υπερασπίζονται οι σύντροφοί τους, όμως ενώ οι Παρθένοι είναι απίστευτα υποστηρικτικοί δεν θα χαϊδέψουν τα αυτιά τους με ωραία λόγια.
 • Κριό: Ενώ αυτοί οι δύο είναι τεχνικά και οι δύο υψηλής ενέργειας ζώδια, η Παρθένος σκοντάφτει πάνω από κάθε λεπτομέρεια ενώ ο Κριός θέλει να συντρίψει οποιοδήποτε εμπόδιο σταθεί στο δρόμο του.
 • Υδροχόο: Αυτά τα δύο ζώδια είναι διανοούμενοι, και ως “οι έξυπνοι” του ζωδιακού κύκλου έχουν πάρα πολλά κοινά.
 • Ζυγός: Ο εκλεπτυσμένος Ζυγός είναι όλο ελαφρότητα και ρομαντισμό και οι Παρθένοι είναι πιο ρεαλιστές και πατάνε στα πόδια τους. Άρα όχι!
 • Δίδυμοι: Παρόλο που αυτά τα δύο ζώδια δεν είναι στοιχειωδώς συμβατά οι αέρινοι τρόποι των Διδύμων είναι πολύ διάσπαρτοι και ασυνεπείς για τον πρακτικό, γήινο Παρθένο, και οι δύο μοιράζονται το δώρο της συζήτησης.

 

Τα υπόλοιπα ζώδια;

 • Ιχθύς: Το αντίθετο ζώδιο της Παρθένου αυτοί οι δύο θα είναι πάντα εγκλωβισμένοι στην έλξη όσο και στην απογοήτευση.
 • Σκορπιός: Οι Παρθένοι λατρεύουν μια καλή ρουτίνα και ένας ερωτευμένος Σκορπιός θα εμφανίζεται με συνέπεια για τον σύντροφό τους με την πάροδο του χρόνου. Απόλυτο ταίριασμα.
 • Παρθένο: Όταν δύο Παρθένοι επικοινωνούν, δεν είναι μόνο να γνωριστούν αλλά και να προχωρήσουν στη ζωή ως ομάδα.
 • Αιγόκερω: Οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι εκτιμούν την ικανότητα και αυτά είναι δύο από τα πιο ικανά ζώδια του ζωδιακού κύκλου
 • Ταύρος: Οι Παρθένοι λατρεύουν να υπηρετούν και οι Ταύροι λατρεύουν να τους εξυπηρετούν. Αλλά αυτό που κάνει αυτό το ταίρι κάτι παραπάνω από μονόπλευρο είναι ότι οι Ταύροι θα τους λατρεύουν για πάντα.
 • Καρκίνος: Ο Καρκίνος μπορεί να ηρεμήσει τον ανήσυχο Παρθένο όσο κανένας άλλος, και δεν είναι μόνο λόγια. Φέρνουν ένα συναισθηματικό βάθος και δέσμευση στις σχέσεις τους που εξουδετερώνει τον νευρωτισμό της Παρθένου.

Αυτά είναι τα πιο συμβατά ζώδια με το ζώδιο του Παρθένου είτε σας αρέσει είτε όχι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς είναι ο Λέων σε μία σχέση;

Ποιο ζώδιο αποτελεί το ιδανικό ταίρι του Καρκίνου σύμφωνα με τα άστρα;

Πώς είναι οι σχέσεις με έναν Δίδυμο;

Ζώδια προβλέψεις : Πως θα αυξήσεις το προσδόκιμο ζωής σύμφωνα με το ζώδιο σου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Βασικά σημάδια για την αναγνώριση ενός ναρκισσιστή

Ναρκισσισμός: Αναγνωρίζοντας τα σημάδια του ναρκισσισμού, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πιθανή χειραγώγηση και να διατηρήσετε πιο υγιείς σχέσεις βασισμένες στον αμοιβαίο σεβασμό και την ενσυναίσθηση.

Η λαχτάρα για ζάχαρη μπορεί να προκαλείται από τη μοναξιά, σύμφωνα με μελέτη

Σύμφωνα με τον Calm, το μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού άγχους προέρχεται από τον φόβο της κρίσης. Όταν βρίσκεστε έξω, προσπαθήστε να μην εστιάζετε στον εαυτό σας και αντ' αυτού εστιάστε στους ανθρώπους γύρω σας. Εάν νιώθετε απογοητευμένοι για τον εαυτό σας, κάντε ένα κομπλιμέντο σε κάποιον και ξεκινήστε μια συζήτηση.