Επιστημονικά Νέα

Στο νοσοκομείο μπήκε η Πέγκυ Ζήνα

Στο νοσοκομείο μπήκε η Πέγκυ Ζήνα

 

Για τις 12 Οκτωβρίου μετατίθεται η πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει αύριο τις εμφανίσεις της στο κέντρο «Οδός Πειραιώς 178».

Η τραγουδίστρια ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της χτεσινής πρόβας.Οι συνεργάτες της μόλις την είδαν έτοιμη να σωριαστεί, ανησύχησαν πολύ, διέκοψαν την πρόβα και την μετέφεραν εσπευσμένα σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα και της συνέστησαν λίγες μέρες ξεκούραση.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συσχετίσεις μεταξύ ατμοσφαιρικής ρύπανσης και αναπνευστικής υγείας

Ο ρόλος που παίζουν τα πλασμίδια βακτηρίων στη μικροβιακή αντοχή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής, Κ. Τριανταφυλλίδης, δίνει το γενετικό προφίλ των ιών της ευλογιάς, ανεμοβλογιάς και ευλογιάς των πιθήκων

Η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο εγείρει ανησυχία ότι ο ιός μπορεί να υποστεί γενετικές αλλαγές για να μπορέσει να εξαπλωθεί πιο αποτελεσματικά από άτομο σε άτομο, αν και δεν είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε μεταλλάξεις.

Η ανάπτυξη του οπτικού συστήματος εμπλέκεται σε βρέφη που αναπτύσσουν αυτισμό

Εγκέφαλος παιδιά: Όταν οι γονείς και τα μωρά δένονται, όταν κλείνουν τα μάτια και βιώνουν τον κόσμο τους μαζί μέρα με τη μέρα, δεν είναι απλά χαριτωμένο. Αντικατοπτρίζει το πώς τα μωρά μαθαίνουν να ερμηνεύουν τις λεπτές ενδείξεις για το περιβάλλον τους.

Ο θηλασμός ενισχύει το IQ του παιδιού

Θηλασμός: Ο θηλασμός θεωρείται από καιρό ότι συμβάλλει στην ενίσχυση του IQ ενός παιδιού, αλλά άλλοι παράγοντες όπως το μορφωτικό επίπεδο ή/και η κοινωνική θέση της μαμάς θα μπορούσαν επίσης να αιτιολογούν ορισμένα από τα οφέλη.

Αξιολόγηση των κινδύνων ανεπιθύμητων εκβάσεων με διαβήτη κύησης

Διαβήτης κύησης: Υπάρχει ανάγκη για βελτιωμένη κατανόηση της παθοφυσιολογίας του σακχαρώδους διαβήτη κύησης για την ενημέρωση της πρόβλεψης του κινδύνου για τη μείωση των δυσμενών εκβάσεων της εγκυμοσύνης.