Επιστημονικά Νέα

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπέβαλαν αγωγή κατά περιοδικού

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπέβαλαν αγωγή κατά περιοδικού

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπέβαλαν αγωγή κατά του περιοδικού…

BHMAgazino, με την οποία διεκδικούν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ειδικοτερα, η αγωγή του ζευγαριού στρέφεται εναντίον του διευθυντή του περιοδικού, Παύλου Παπαδόπουλου και της δημοσιογράφου, Αστερόπης Λαζαρίδου και αφορά κείμενο με τίτλο «Περιμένοντας τον γαμπρό», το οποίο που δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου.

Όπως προκύπτει από την αγωγή, η ηθοποιός – παρουσιάστρα και ο τραγουδιστής θίγονται από διάφορα σημεία του δημοσιεύματος που τους αποδίδουν χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές που, όπως επισημαίνουν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τις φράσεις «Μια “γλάστρα” αλλιώτικη από τις άλλες» και «Ανήκοντας σε μια φουρνιά ηθοποιών που είναι περισσότερο celebrities και πολύ λιγότερο καλλιτέχνες», όπως και «Οι καθημερινές στιγμές μοιάζουν πέρα για πέρα σκηνοθετημένες».

Επίσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενοχλήθηκε, μεταξύ άλλων και για την φράση, «Σαφώς πιο μελωδικός όταν τραγουδάει, παρά όταν μιλάει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κοινές αιτίες πόνου στη γνάθο που πρέπει να δώσετε προσοχή

Η έρευνα εμβολίων mRNA κέρδισε το Νόμπελ Ιατρικής τη Δευτέρα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς η άσκηση μπορεί να επηρεάζει τα άτομα με διαβήτη;

Διαβήτης: Η άσκηση είναι ένα ισχυρό εργαλείο στην εργαλειοθήκη διαχείρισης του διαβήτη και όταν γίνεται με ασφάλεια και συνέπεια, μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη υγεία και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Κολπικός δακτύλιος πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει στη Νότια Αφρική για την πρόληψη του HIV

Οι γυναίκες πλήττονται δυσανάλογα από τον ιό HIV στη Νότια Αφρική, αντιπροσωπεύοντας το 64% των 7,4 εκατομμυρίων ενηλίκων που ζουν με τον ιό στη χώρα. «Ελπίζουμε ότι πολλές ακόμη χώρες θα ακολουθήσουν την κίνηση της Νότιας Αφρικής», δήλωσε ο Σάντς. Ο δακτύλιος έχει εγκριθεί και έχει υποβληθεί σε μελέτες εφαρμογής σε διάφορες χώρες της ηπείρου, όπως η Ουγκάντα, η Κένυα και η Ζιμπάμπουε.

Μια 5ήμερη έκθεση στη ρύπανση αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού

Ρύπανση εγκεφαλικό: Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη για τη σχέση μεταξύ της έκθεσης στην ατμοσφαιρική ρύπανση και του εγκεφαλικού αποκαλύπτει ότι ακόμη και μια σύντομη έκθεση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού.