Ασφάλιση Υγείας

Επίδομα 210 ευρώ : Ποιο το δικαιούνται

Επίδομα 210 ευρώ : Ποιο το δικαιούνται

Επίδομα 210 ευρώ : Όσοι είναι δικαιούχοι του επιδόματος στέγασης έχουν την δυνατότητα να δουν εώς 210 ευρώ τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς . Τα Χρήματα κατατίθενται με βάση τι κριτήρια πληρή ο κάθε δικαιούχος.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος στέγασης έχουν την δυνατότητα να λάβουν αύξηση της τάξεως των 210 ευρώ αρκεί να πληρούν τις κατάλληλες προυποθέσεις ώστε να είναι εφικτό να γίνουν δικαιούχοι. Ακόμα όμως και αν δεν πληρούν όλα τα κριτήρια, σίγουρα θα πληρούν κάποια από αυτά και θα είναι δικαιούχοι μικρότερων ποσών. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι δικαιούχοι και τα κριτήρια που καθορίζουν τι ποσό θα πάρει ο καθένας.

Ακόμα αναφέρεται και βήμα-βήμα ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε την δήλωση, όπως επίσης και όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε για να είναι όλα σωστά και να γίνει με σωστό τρόπο για να την δεχτεί το σύστημα.

Το ποσό του επιδόματος στέγασης είναι

 • Ο Δικαιούχος θα πάρει 70 ευρώ.
 • Για κάθε προστατευόμενο μέλος θα λάβει 35 ευρώ.
 • Το ανήλικο παιδί προσμετράτε ως ενήλικας και στον υπολογισμό του εισοδήματος αλλά και στον υπολογισμό των εισοδηματικών κριτηρίων.
 • Οι μονογονεικές οικογένειες έχουν +70 ευρώ τον μήνα για κάθε ανήλικο μέλος.
 • Τα νοικοκυριά που έχουν απροστάτευτο τέκνο, ορίζεται συν 70 ευρώ το μήνα για κάθε ένα από αυτά.
 • Ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού , ορίζεται το ποσό των 210 ευρώ  ως ανώτατο ποσό κατάθεσης.

Έτσι θα κάνετε την αίτηση

 • Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν για να λαμβάνουν το επίδομα στέγασης, τότε μπορούν απλά και από την ευκολία του σπιτιού τους να κάνουν διαδικτυακά την αίτηση μέσω ίντερνετ από τον υπολογιστή τους.
 • Για να υποβάλει κάποιος την αίτηση, απλά χρειάζεται να μπει στην ειδική πλατφόρμα και να συνδεθεί με τους κωδικούς μέσω του taxisnet
 • Η εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης είναι πολύ σημαντική επειδή παίζει ρόλο στην συνέναισεις για τις διασταυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
 • Αν το νοικοκυριό είναι πολυπρόσωπο, τότε ζητείται μέσω taxisnet και η συγκατάθεση των υπόλοιπων μελών του νοικοκυριού.
 • Για να καταφέρει να ολοκληρωθεί η αίτηση, τότε πρέπει να συνεναίσουν όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού.

Ακολουθεί βίντεο για το επίδομα στέγασης

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

ΟΑΕΔ : Οι παροχές των ανέργων που διαθέτουν κάρτα ανεργίας

Με δωρεάν μπύρα, ντόνατς και αποταμιευτικά ομόλογα ενθαρρύνουν τον κόσμο να εμβολιαστεί στις ΗΠΑ

ΟΑΕΔ : Κατέβαλε το δώρο πάσχα και τα επιδόματα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γυμναστήρια Παιδότοποι : Τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης

Γυμναστήρια Παιδότοποι : ΤΟ υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων εξέδωσε δελτίο τύπου για να ενημερώσει ότι από 28-30 Μαίου ξεκινάει το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης για παιδότοπους και γυμναστήρια.

Εστίαση : Τα οικονομικά μέτρα για την ενίσχυση της

Εστίαση : Νέα δράση, προϋπολογισμού 330 εκατομμυρίων ευρώ, για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις εστίασης με σκοπό την αγορά πρώτων υλών για τους 2-3 πρώτους μήνες επανεκκίνησης της λειτουργίας τους, θέτει σε εφαρμογή το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Αναστολές Απριλίου : Τότε θα γίνουν οι πληρωμές

Αναστολές Απριλίου : Το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, εξέδωσε δελτίου τύπου για να ενημερώσει τόσο πότε θα καταβληθεί η αναστολή ειδικού σκοπού για τον μήνα Απρίλιο, όσο και από τους άλλους οργανισμούς.