Greek English French German Italian
   volumed  Soft Laser
Pin It

Η πολυετής ερευνητική επένδυση της BERGMANN KORD στον τομέα της πρόληψης και του περιορισμού της τριχόπτωσης, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό -ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα- σύστημα τεχνογνωσίας στις θεραπείες τριχόπτωσης που διαφοροποιείται για τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:


1. Οι αγωγές τριχόπτωσης της BERGMANN KORD δεν είναι φαρμακευτικές. Σε αντίθεση με τις διαδεδομένες αγωγές που στην ουσία αποτελούν φάρμακα (με ό,τι παρενέργειες ή πιθανές μελλοντικές συνέπειες στην υγεία συνεπάγεται η χρήση ενός φαρμάκου), οι θεραπείες τριχόπτωσης της BERGMANN KORD είναι ασφαλείς και αποτελούν ιδανική εναλλακτική λύση 
για άνδρες & γυναίκες που εμφανίζουν τριχόπτωση αλλά επιλέγουν να την αντιμετωπίζουν δίχως να λαμβάνουν φάρμακα.

2. Το Τμήμα Θεραπειών Τριχόπτωσης της BERGMANN KORD αναλαμβάνει την εξατομικευμένη παρακολούθηση κάθε ενδιαφερόμενου, όπου ανάλογα με την ανταπόκριση στις θεραπείες υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης κάθε αγωγής και τακτικών επανελέγχων μέσω τριχογραφήματος για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας.


3. Οι αγωγές τριχόπτωσης της BERGMANN KORD αποτελούν μία ολοκληρωμένη μέθοδο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, που περιλαμβάνει όχι μόνο τη φροντίδα των μαλλιών αλλά και του τριχωτού της κεφαλής. Είναι σύνηθες η τριχόπτωση να συνοδεύεται από υπερβολική λιπαρότητα ή ξηροδερμία ή σμηγματορροϊκή δερματίτιδα κα. Η παράλληλη φροντίδα για την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών του τριχωτού (υπερβολική λιπαρότητα, συσσωρευμένο σμήγμα στους πόρους, ξηροδερμία, ερυθρότητα, κνησμό, ερεθισμούς κα), αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Για παράδειγμα, η χρήση τοπικών προϊόντων σε τριχωτό της κεφαλής με φραγμένους πόρους λόγω υπερβολικής έκκρισης σμήγματος, δεν θα έχει το προσδωκόμενο αποτέλεσμα αν δεν προηγηθεί ο κατάλληλος βαθύς καθαρισμός του τριχωτού και η ρύθμιση της λειτουργίας των σμηγματογόνων αδένων.


4. Λόγω του μεγάλου εύρους προϊόντων, οι αγωγές της BERGMANN KORD σχεδιάζονται ειδικά για κάθε ενδιαφερόμενο και είναι μοναδικές για κάθε άτομο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του οργανισμού, του τριχωτού και των μαλλιών του.


Θεραπείες μαλλιών για πρόληψη, συντήρηση ή επανόρθωση


Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η BERGMANN KORD εφαρμόζει ειδικές θεραπείες μαλλιών τόσο για την περίπτωση κατεστραμμένων, αδύναμων λεπτών μαλλιών και γενικότερα μαλλιών με προβλήματα που χρήζουν εξειδικευμένης θεραπείας, όσο και θεραπείες για πρόληψη και για συντήρηση της υγείας των μαλλιών.


Η αποτελεσματικότητα των θεραπειών τριχόπτωσης: Τι μπορούμε να επιτύχουμε με τις αγωγές τριχόπτωσης της BERGMANN KORD;


Με τις επιστημονικές θεραπείες τριχόπτωσης της BERGMANN KORD επιτυγχάνουμε συντήρηση των υπαρχόντων μαλλιών (μέσω του περιορισμού της τριχόπτωσης) και ενδυνάμωση (μέσω της παροχής θρέψης και αναζωογόνησης στους θύλακες των τριχών για να είναι τα μαλλιά πιο υγιή, με ζωντάνια και πυκνότητα). Οι θεραπείες τριχόπτωσης εφαρμόζονται τόσο προληπτικά όσο και σε περιπτώσεις προχωρημένης τριχόπτωσης της BERGMANN KORD και αφορούν:

Α) την αγωγή τριχόπτωσης Volumed®
Β) την αγωγή τριχόπτωσης με ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα Malus Domestica. Οι δύο αγωγές ενισχύονται με τη χρήση του Soft Laser

Αγωγή volumed®


Η εξειδικευμένη αγωγή μαλλιών Volumed® είναι απόσταγμα των πολυετών & εντατικών εργαστηριακών ερευνών της BERGMANΝ Γερμανίας και περιλαμβάνει προϊόντα φυτικής προέλευσης, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ & δερματολογικά ελεγμένα.


Soft Laser


Παράλληλα με την αγωγή Volumed® και τις αγωγές βλατοκυττάρων, η συμπληρωματική εφαρμογή του Soft Laser μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της αγωγής.
Το Soft Laser είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία και δεν επιφέρει καμία παρενέργεια, καθώς έχει επιδερμική επίδραση.


Η δέσμη laser ενεργεί μηχανικά: τροφοδοτεί το τριχωτό με ενέργεια που στον οργανισμό σε βαθύτερο κυτταρικό επίπεδο μετασχηματίζεται σε χημική.


Ως αποτέλεσμα:
• προκαλείται τοπική αγγειοδιαστολή και αύξηση της ροής του αίματος, τονώνεται επομένως η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής
• αυξάνεται η οξυγόνωση και η θρέψη των θυλακικών μονάδων του τριχωτού
• διευρύνεται ο κύκλος ζωής της τρίχας
• ενεργοποιούνται οι θύλακες των τριχών
• ενεργοποιείται ο μεταβολισμός των κυττάρων και η κυτταρική δραστηριότητα
• αυξάνεται η διαπερατότητα και η απορρόφηση των πολύτιμων συστατικών της αγωγής
• επιτυγχάνεται ενεργοποίηση των ενζύμων και της σύνθεσης των πρωτεϊνών
• βελτιώνεται η δυνατότητα θρέψης των τριχοθυλακίων
• ενισχύεται η αναζωογόνηση, η αναδόμηση και η αναγέννηση των ιστών
• αυξάνεται το ποσοστό των τριχών που βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης
• επιταχύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών
• η τριχόπτωση παρουσιάζει σημαντική σταθεροποίηση, καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες δράσης της 5-α αναγωγάσης και της DHT
• ρυθμίζεται και ομαλοποιείται η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων
• αντιμετωπίζονται οι διαταραχές του τριχωτού
• αυξάνεται η ελαστικότητα του τριχωτού
• ποσοστό των τριχών που βρίσκονται στη φάση της Τελoγένεσης περνούν στη φάση της Αναγένεσης
• αναβαθμίζονται τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της τρίχας (αύξηση υγείας στελέχους, αύξηση διαμέτρου, ελαστικότητας, αντοχής, δύναμης)
• τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια, πυκνότητα, όγκο και δύναμη
Για την καταγραφή της αποτελεσματικότητας των θεραπειών ενδυνάμωσης της BERGMANN KORD, στο τέλος κάθε τριμήνου διενεργείται επαναληπτικός τριχολογικός έλεγχος Microscopic Hair & Scalp Analysis, κατά τον οποίο επανεξετάζονται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και καταγράφονται τα νέα ποσοστά των τριχών που ανήκουν σε κάθε μία από τις φάσεις ζωής της τρίχας (Αναγενείς, Τελογενείς και Δυστροφικές).


Οι θεραπείες μαλλιών της BERGMANN KORD είναι ιδανικές για:


• περιπτώσεις αρχικής ή και προχωρημένης τριχόπτωσης
• εξασθενημένα, λεπτά, αδύναμα μαλλιά
• υποβληθείς σε μεταμόσχευση μαλλιών, για επιτάχυνση του ρυθμού ενδυνάμωσης και ανάπτυξης των νέων μαλλιών και για ενίσχυση της υπάρχουσας τριχοφυΐας
• δυσλειτουργίες του τριχωτού (λιπαρότητα, ξηροδερμία, ερυθρότητα, κνησμός κλπ)


ΠΗΓΗ:BERGMANN KORD 


 


 


 

Pin It

Cook name