Greek English French German Italian
d5-e1468220363112.jpg
Pin It

Το DHIGlobalMedicalGroup είναι ο  Ελληνικός ιατρικός οργανισμός που πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο!


Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι ασθενείς που πάσχουν από τριχόπτωση, επιλέγουν τη μεταμόσχευση μαλλιών προκειμένου να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί. Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση των κλινικών- τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό- που προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες έχουν εντάξει τη μεταμόσχευση μαλλιών στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Ωστόσο, πολλές από αυτές, όχι μόνο δεν διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία αλλά δυστυχώς ούτε τη στοιχειώδη τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα να υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα που όμως, δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν.


 
[caption id="attachment_77821" align="alignnone" width="400"]Το DHI Global Medical Group αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στην αποκατάσταση μαλλιών στον κόσμο. Το DHI Global Medical Group αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στην αποκατάσταση μαλλιών στον κόσμο.[/caption]

Πρωτοπόρος στις θεραπείες του τριχωτού από το 1970 και έχοντας βοηθήσει περισσότερους από 200.000 ασθενείς, το DHIGlobalMedicalGroup αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στην αποκατάσταση μαλλιών στον κόσμο. Με συνολικά 56 συνεργαζόμενες κλινικές σε κάθε γωνιά του πλανήτη- από την Αθήνα, το Λονδίνο και το Παρίσι, μέχρι την Ινδία, τον Παναμά και την Αυστραλία- η DHIέχει χαρακτηριστεί ως παγκοσμίως ηγέτης στις θεραπείες του τριχωτού και δικαίως αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή των ασθενών που αναζητούν αξιόπιστη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.


-Γέννηση και γιγάντωση!


Το DHIGlobalMedicalGroup ιδρύθηκε το 1970 στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια από τον Κωνσταντίνο Γιώτη που εξ αρχής, έθεσε ως στόχο την αλλαγή του κόσμου της αποκατάστασης μαλλιών μέσω της παιδείας, της έρευνας και των καινοτόμων θεραπειών.


Στα χρόνια που ακολούθησαν και λόγω της συνέπειας, της αποτελεσματικότητας, της αξιοπιστίας αλλά και της πίστης στο όραμα του ιδρυτή του, η φήμη του DHIGlobalMedicalGroupγιγαντώθηκε και σύντομα, νέες, υπερσύγχρονες κλινικές άρχισαν να ξεφυτρώνουν σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, 46 χρόνια μετά, το όνομα της DHIέχει γίνει συνώνυμο των θεραπειών τριχόπτωσης, αποτελεί οδηγό και συνεχίζει να εμπνέει όλους όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες, έχοντας ως αποστολή να συμβάλλουν στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που πάσχουν από αλωπεκία και διαταραχές του τριχωτού.
[caption id="attachment_77817" align="alignnone" width="400"] Στοιχεία επικοινωνίας •2109211630 •Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Αθήνα 11743 •info@dhiglobal.com Στοιχεία επικοινωνίας• 2109211630• Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Αθήνα 11743
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.[/caption]

Έχοντας εξελίξει την τελειότερη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών, την περίφημη DirectHairImplantation- με την οποία υγιή τριχοθυλάκια από τη δότρια περιοχή εμφυτεύονται ένα προς ένα στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση εξασφαλίζοντας μέγιστη φύτρωση και 100% φυσικό αποτέλεσμα- η DHIσυνεχίζει να επενδύει στην έρευνα, στηρίζοντας επιστημονικές εργασίες που θα φέρουν την επανάσταση στις θεραπείες του τριχωτού. Στο «Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο για τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού», που διοργανώθηκε τον Μάιο στην Αθήνα, αποδείχθηκε το αληθές του λόγου αφού κατά τη διάρκεια του, παρουσιάστηκαν επίσημα οι δυο επιστημονικές συνεργασίες της DHIμε την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σχετικά με την Ψυχοπαθολογία των παθήσεων των τριχών και τη μελέτη των βλαστοκυττάρων στους θύλακες της τρίχας.


-Η καλύτερη θεραπεία είναι η σωστή διάγνωση!
[caption id="attachment_77818" align="alignnone" width="400"]Σωστή διάγνωση Σωστή διάγνωση[/caption]

«Στην DHI, παρέχουμε την μεγαλύτερη και αρτιότερη γκάμα θεραπειών για τις παθήσεις του τριχωτού, όπως μεταμόσχευση μαλλιών για άνδρες και γυναίκες, θεραπεία PRP, εμφύτευση στα γένια, εμφύτευση στο σώμα, ScalpMicropigmentation, αποκατάσταση φρυδιών και προσθετική μαλλιών. Ωστόσο, δε σταματούμε ποτέ να αναζητούμε νέες προοπτικές αποκατάστασης μαλλιών και αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που επιμένουμε να επενδύουμε στην επιστήμη» αναφέρει η ιατρική ομάδα του DHIGlobalMedicalGroupκαι τονίζει: «Πριν από την επιλογή και έναρξη κάθε θεραπείας, προτείνουμε στους ασθενείς να κάνουν το προηγμένο διαγνωστικό τεστ για την τριχόπτωση DSAώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το πρόβλημα τους. Αυτή είναι η βάση για τη σωστή θεραπεία. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και για αυτό την εξετάζουμε ξεχωριστά ώστε να πετυχαίνουμε πάντα άριστα αποτελέσματα».

Pin It

Cook name small