Γενικές Ειδήσεις

Run Greece 2021: Ο αγώνας ζωής στην Αλεξανδρούπολη φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Run Greece 2021: Ο αγώνας ζωής στην Αλεξανδρούπολη φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Run Greece 2021: Ο αγώνας διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, σε μια προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα. Μαζί του έρχονται και οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το τρέξιμο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τρόπους διατήρησης της φυσικής υγείας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εντάξει την άσκηση αυτή στην καθημερινότητά τους. Τα οφέλη σαφώς και είναι πολλαπλά, τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα και την καλή διάθεση. Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης των πολιτών απέναντι στην άσκηση και ιδιαίτερα απέναντι στο τρέξιμο, το Run Greece 2021 επιστρέφει! Αυτή την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθεί ο αγώνας ζωής, που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και έχει καταφέρει να κάνει ακόμη πιο αγαπητό το τρέξιμο σε όλους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Run Greece 2021

Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα τηρηθούν φυσικά όλοι οι κανόνες υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης, οι οποίοι απαιτούνται από την πανδημία. Ταυτόχρονα, το κέντρο της πόλης αναδιαμορφώνεται με κίνηση στους δρόμους και οι κυκλοφοριακές συνθήκες που τίθενται σε ισχύ είναι οι ακόλουθες:

Απαγορεύεται η κυκλοφορίας, όπως και η στάση/στάθμευση (από Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 17:00 έως Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 14:00:

  • Οδός Απολλωνιάδος από το Πάρκο Εγνατία έως και την οδό Κρήτης
  • Οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου από οδό Κρήτης έως οδό Κύπρου

Αντίστοιχη απαγόρευση για το ίδιο χρονικό πλαίσιο αλλά μόνο για στάση/στάθμευση ισχύει για την οδό Απολλωνιάδος, από τα φανάρια της Εγνατίας έως τη διαχωριστική νησίδα στο πάρκινγκ Εγνατία, όπως και εντός του χώρου στάθμευσης.

Μόνο για την Κυριακή τώρα από νωρίς το πρωί στις 07:00 έως και τις 14:00 ισχύουν οι εξής απαγορεύσεις κυκλοφορίας:

  • Οδός Λ. Δημοκρατίας από Αγγέλου Ποιμενίδη μέχρι Παπαναστασίου
  • Οδός Καραολή & Δημητρίου από Κύπρου έως τον Σκλαβενίτη
  • Οδός Απολλωνιάδος από τα φανάρια μέχρι το πάρκινγκ.

Δεν μπορείτε να σταθμεύετε για τις ίδιες ώρες την Κυριακής στην οδό Καραολή & Δημητρίου από Κύπρου μέχρι Σκλαβενίτη και Λ. Δημοκρατίας από Αγγέλου Ποιμενίδη μέχρι Απολλωνιάδος.

Τέλος, υπάρχει αμφιδρόμηση της Καλλιπόλεως από Λ. Δημοκρατίας μέχρι Κωνσταντινουπόλεως, καθώς και Κοραή από Λ. Δημοκρατίας μέχρι Βισβίζη. Επομένως, σε αυτές τις οδούς η κυκλοφορία θα γίνεται και από τις 2 πλευρές του δρόμου.

Για τα ΜΜΜ, καλό είναι να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο από τις εφαρμογές και την τηλεματική. Με αυτό τον τρόπο, θα γνωρίζετε που θα επικρατεί κίνηση στους δρόμους και ποιες είναι οι βέλτιστες οδοί για να ακολουθήσετε. Πρόκειται σαφώς για ένα μικρό τίμημα για τον γενικότερο σκοπό της όλης προσπάθειας.

Πρόγραμμα Run Greece 2021

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του Run Greece 2021 μπορείτε να το δείτε εδώ, έτσι ώστε να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες που ενδεχομένως οργανώνεται κάτι αντίστοιχο στον τόπο σας. Μετά την ακύρωση του περσινού Run Greece, φαίνεται πως φέτος η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να μας χαροποιεί!

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς επηρεάζει η άσκηση την καρδιαγγειακή υγεία

Η άσκηση προστατεύει την καρδιά μέσω μίας διαδικασίας γνωστής ως ισχαιμικής προετοιμασίας

10 λεπτά άσκησης είναι αρκετά για να τονώσουν τον εγκέφαλο

Η άσκηση ως μέσο πρόληψης & διαχείρισης του διαβήτη και των καρδιαγγειακών παθήσεων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το Ναυάγιο 25/02: Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους [trailer]

Το Ναυάγιο 25/02: Ο Τρύφωνας βρίσκει στο γραφείο του Ιπποκράτη το κλεμμένο τετράδιο του Απόστολου και της Ειρήνης και καταλαβαίνει ότι η κόρη του παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άντρα.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο ο Σκαραβαίος με τίτλο Ανάσα;

Ο Σκαραβαίος 25/2: Ο Λάμπρος Κ. διακεκριμένος προπονητής παραολυμπιονικών στην κολύμβηση και εθελοντής γυμναστής στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής για άτομα με νοητική στέρηση, μπαίνει στο αυτοκίνητό του μετά από εκδήλωση του Εργαστηρίου σε καφέ και όταν γυρίζει το κλειδί, αυτό ανατινάζεται. 

Ποιοι θα είναι καλεσμένοι σήμερα της Μελίνας Ασλανίδου και του Χρήστου Νικολόπουλου;

Νύχτα στάσου: Ένα αφιέρωμα στην εποχή του γραμμοφώνου με γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, κυρίως ρεμπέτικα, που κυκλοφόρησαν σε δίσκους 78 στροφών, παρουσιάζει η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Νύχτα στάσου»