Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Τεχνολογία

Κορέα: Η ζωή χωρίς διαδίκτυο είναι αδιανόητη για τους Κορεάτες

Κορέα: Η ζωή χωρίς διαδίκτυο είναι αδιανόητη για τους Κορεάτες

Κορέα: Μια έρευνα έδειξε ότι οι Κορεάτες περνούν το 40 τοις εκατό της ζωής τους χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο για ροή περιεχομένου ή για αγορές στο διαδίκτυο.

Μια έρευνα έδειξε ότι οι Κορεάτες περνούν το 40 τοις εκατό της ζωής τους χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο για ροή περιεχομένου ή για αγορές στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας κυβερνοασφάλειας NordVPN, οι Κορεάτες περνούν 34 χρόνια από τη ζωή τους συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το προσδόκιμο ζωής του μέσου Κορεάτη είναι 83,5 χρόνια από το 2020, το 40 τοις εκατό της ζωής του ξοδεύεται στο Διαδίκτυο.

Τεχνολογία

Η έρευνα έδειξε ότι οι Κορεάτες περνούν 69 ώρες – σχεδόν τρεις ολόκληρες ημέρες – στο Διαδίκτυο την εβδομάδα, δήλωσε την Πέμπτη η NordVPN. Η Κορέα ήρθε στη δεύτερη θέση ακριβώς πίσω από τη Βραζιλία, οι άνθρωποι της οποίας περνούν 41 χρόνια χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

«Κατά τη διάρκεια του COVID-19, οι άνθρωποι βασίζονταν περισσότερο από ποτέ στην τεχνολογία των πληροφοριών και στο διαδίκτυο στην καθημερινή τους ζωή», δήλωσε ο Cho Sung-woo, country manager του NordVPN. “Οι σύγχρονοι άνθρωποι τείνουν να βασίζονται περισσότερο στο Διαδίκτυο, όχι μόνο για τη δουλειά αλλά και για τα χόμπι τους. Δεν είναι εύκολο να περιορίσεις τις διαδικτυακές δραστηριότητες.”

Σύμφωνα με την έρευνα, το 43,7 τοις εκατό των Κορεατών απάντησαν ότι δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε μια μέρα χωρίς το διαδίκτυο. Αυτή η έρευνα διεξήχθη πέρυσι σε 1.000 Κορεάτες ηλικίας μεταξύ 18 και 54 ετών, από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου, για να εξετάσει τις διαδικτυακές δραστηριότητες Κορεατών χρηστών του Διαδικτύου. Τα αποτελέσματα συγκρίθηκαν επίσης με άλλα αποτελέσματα έρευνας του NordVPN που διεξήχθη σε 15 άλλες χώρες, είπε η εταιρεία.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι Κορεάτες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους παρακολουθώντας σύντομο περιεχόμενο βίντεο, όπως βίντεο YouTube. Ξοδεύουν κατά μέσο όρο 12 ώρες και 35 λεπτά την εβδομάδα κάνοντας αυτό. Η Κορέα ήταν η χώρα που ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας σύντομα βίντεο μεταξύ των 16 χωρών που συμμετείχαν στην έρευνα. Μετά από σύντομα βίντεο, φαίνεται ότι οι πλατφόρμες ροής όπως το Netflix είναι εκεί όπου οι Κορεάτες περνούν τον δεύτερο περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο. Οι Κορεάτες ξοδεύουν κατά μέσο όρο επτά ώρες και 38 λεπτά την εβδομάδα παρακολουθώντας ταινίες και δράματα, σχεδόν μία ώρα περισσότερο σε σύγκριση με την Ταϊβάν και τη Σιγκαπούρη.

Οι διαδικτυακές αγορές έρχονται τρίτη, με μέσο όρο τέσσερις ώρες και 39 λεπτά την εβδομάδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθούν με μέσο όρο τέσσερις ώρες και 12 λεπτά την εβδομάδα. “Οι Κορεάτες έχουν μια σχέση αγάπης-μίσους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κυλάνε ατελείωτα τη ροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ανησυχούν μήπως εισβάλει στη ζωή τους ταυτόχρονα”, είπε ο Τσο. Ο Τσο προέτρεψε επίσης τους ανθρώπους να λάβουν πιο σοβαρά υπόψη την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ώστε να μην πέσουν θύματα διαδικτυακών απατών ή παραβιάσεων δεδομένων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η τεχνολογία 5G αναπτύσσει την ιατρική επιστήμη

Καθώς η Omicron συνεχίζει να μεταλλάσσεται, οι επιστήμονες βλέπουν σημάδια συγκλίνουσας εξέλιξης

Πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού παρουσιάστηκε στη Νάξο με τη συνεργασία της Amazon Web Services και 20 πολυεθνικών εταιριών

Μπορεί ένα smartphone να λειτουργήσει ως ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Υπερηχητικά κύματα: Με ποιον τρόπο χρησιμοποιούνται στον εγκέφαλο;

Υπερηχητικά κύματα: Καθώς τα μυστήρια του εγκεφάλου βελτιώνονται συνεχώς και η τεχνολογία μπορεί να μας επιτρέψει να φτάσουμε στα βαθύτερα μέρη του, υπάρχει ελπίδα ότι θα βρεθούμε στο χείλος μιας νέας εποχής στη φροντίδα της ψυχικής υγείας.

Νέοι βιοδείκτες για νεφρικές παθήσεις με νεφρωσικό σύνδρομο

Υγεία νεφρού: Το νεφρωσικό σύνδρομο, που χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα πρωτεΐνης στα ούρα, συνδέεται με νεφρικές παθήσεις όπως η νόσος ελάχιστης αλλαγής, η πρωτοπαθής εστιακή τμηματική σπειραματοσκλήρωση και η μεμβρανώδης νεφροπάθεια.

Νέο χειρουργικό εργαλείο μετακινεί μικροσκοπικά βιοσωματίδια

Ρομποτική: Τα μέλη της ομάδας αναπτύσσουν μια μέθοδο μετακίνησης μικρών στόχων, όπως κύτταρα και φάρμακα, μέσα στο σώμα που δεν είναι επεμβατική. Αυτό σημαίνει ότι η μέθοδος δεν απαιτεί κοπές.

Τι είναι ένα εικονικό τμήμα επειγόντων περιστατικών - Και πότε πρέπει να «επισκεφτείτε» ένα

Η καταλληλότητα διαφέρει μεταξύ διαφορετικών προγραμμάτων, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό τμήμα επειγόντων περιστατικών, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις στη δικαιοδοσία σας. Τα περισσότερα εικονικά τμήματα επειγόντων περιστατικών είναι προσβάσιμα μέσω διαδικτύου, και ορισμένοι έχουν άμεσους αριθμούς τηλεφώνου.

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει με τους εκ γενετής τυφλούς;

AI τυφλοί: Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) έχει τεράστιες δυνατότητες να φέρει επανάσταση στη ζωή των ατόμων που γεννιούνται τυφλά, ενισχύοντας την ανεξαρτησία, την προσβασιμότητα και τη συνολική ποιότητα ζωής τους.

Close Icon