ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Santa Tracker: Παρακολουθήστε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη live στη Google

Santa Tracker: Παρακολουθήστε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη live στη Google

Santa Tracker: Η Google πιάνει τον παλμό όλων και μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη, μέσα από το Santa Tracker! Μπείτε στην σελίδα και εξερευνήστε τις περιοχές στις οποίες πέρασε, καθώς και εκείνες που πρόκειται να επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες.

Αυτές οι ημέρες που διανύουμε είναι ημέρες χαράς και ανεμελιάς. Όλοι μας λίγο ή πολύ γινόμαστε παιδιά ή πιάνουμε τον εαυτό μας να νοσταλγούμε την παιδική μας ηλικία. Όταν πιστεύαμε στον Άγιο Βασίλη και ίσως αφήναμε ένα ποτήρι γάλα με λίγα μπισκοτάκια για να μην πεινάσει στο ταξίδι του. Η Google πιάνει τον παλμό όλων και μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη, μέσα από το Santa Tracker! Μπείτε στην σελίδα και εξερευνήστε τις περιοχές στις οποίες πέρασε, καθώς και εκείνες που πρόκειται να επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες. Παίξτε παιχνίδια, εορταστικά κουίζ, και μπείτε στην αντίστροφη μέτρηση μέχρι να επισκεφθεί και την δική σας περιοχή.

Για τα παιδιά, είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα όπου μπορούν να συμμετέχουν και τα ίδια στην αναζήτηση του Άγιου Βασίλη. Το ταξίδι του ξεκίνησε την παραμονή των Χριστουγέννων και συνεχίζεται κατά τη διάρκεια των εορτών. Παίξτε μαζί τους αυτές τις ημέρες και ανακαλύψτε μαζί την μαγεία που κρύβεται σε ένα και μόνο πρόσωπο. Δείτε τα ξωτικά που ετοιμάζουν τα δώρα και πάρτε μια γεύση από το γιορτινό σκηνικό κάθε πόλης στον κόσμο. Είναι μια υπέροχη αίσθηση, που κάνει τον κόσμο να έρχεται πιο κοντά και να ενώνεται μπροστά σε μια πανανθρώπινη ιδέα. Την ιδέα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης, της Προσφοράς και της Αλληλοβοήθειας!

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες επιλογές Santa Tracker για εσάς, όπως αυτό της NORAD. Απολαύστε τα λοιπόν και μπείτε στην μαγεία των Χριστουγέννων:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Χριστούγεννα 2021: Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία!!!

Απολαύστε τις γιορτές με την καλύτερη διάθεση στο ρεβεγιόν

Το εορταστικό ωράριο για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων

Ένα επιπλέον της αναμνηστικής δόσης επίπεδο προστασίας θα ήταν το τεστ λέει ο Fauci

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι επαναλοιμώξεις Covid μπορεί να γίνουν ο κανόνας

Κορωνοϊός: «Θα γίνει ένας από τους πολλούς αναπνευστικούς ιούς με τους οποίους έρχονται αντιμέτωποι οι άνθρωποι και θα γίνεται όλο και περισσότερο διαχειρίσιμος με ιατρικά αντίμετρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ο Δρ Amesh Adalja, από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Ιδρύματος Johns Hopkins.

Καρδιακή προσβολή: Η οικονομική επισφάλεια σημαίνει μεγαλύτερη θνησιμότητα

Καρδιακή προσβολή: Οι φτωχότεροι ασθενείς που επιβίωσαν της καρδιακής προσβολής είχαν το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες — 11,8%, σε σύγκριση με 10,4% για εκείνους που ανήκουν στην πιο εύπορη ομάδα, αποκαλύπτει νέα μελέτη.

Σε πλήρη λειτουργία ξανά o e-ΕΦΚΑ

e-ΕΦΚΑ: Το σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του, καθώς και των πληροφοριακών συστημάτων τόσο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων όσο και των λοιπών υπηρεσιών του δημόσιου τομέα που υποστηρίζονται από τα συστήματα του φορέα, είναι σε ξανά σε λειτουργία.

Υψηλό κόστος ζωής για ασθενείς με δρεπανοκυτταρική αναιμία

Δρεπανοκυτταρική νόσος: Οι Αμερικανοί που ζουν με δρεπανοκυτταρική αναιμία και έχουν ιδιωτική ασφάλιση αντιμετωπίζουν κατά μέσο όρο κόστος 1.300 $ ετησίως και $44.000 στο σύνολο της ζωής τους, αποκαλύπτει νέα έρευνα.

Πόσο καλό μας κάνουν τα vegan φαγητά;

Vegan διατροφή: Μια vegan διατροφή αποκλείει όλα τα ζωικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων του κρέατος, των γαλακτοκομικών και των αυγών. Όταν οι άνθρωποι την ακολουθούν σωστά, μια vegan δίαιτα μπορεί να είναι εξαιρετικά θρεπτική, να μειώσει τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Οι επιστήμονες ακόμη αναζητούν τα αίτια πίσω από την οξεία ηπατίτιδα σε παιδιά

Παιδική ηπατίτιδα: Υπήρξε κάποια αύξηση στον αδενοϊό 41 που προκαλεί περισσότερες περιπτώσεις ενός προηγουμένως μη ανιχνευμένου προβλήματος; Είναι τα παιδιά πιο ευάλωτα λόγω των lockdown;