Επιστημονικά Νέα

Novartis Hellas: διάκριση για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Novartis Hellas: διάκριση για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Σημαντική θέση στην πρώτη δεκάδα των μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, κατέκτησε η φαρμακευτική εταιρεία Novartis Hellas, για το άριστο εργασιακό της περιβάλλον.

Η σημαντική αυτή διάκριση δόθηκε στην εταιρεία Novartis στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Best Workplaces, που διοργάνωσε, για 11η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School. Η τελική κατάταξη των μεγάλων επιχειρήσεων (απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζόμενους) έγινε με γνώμονα τις ανώνυμες απαντήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι αξιολόγησαν την πολιτική διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού των εταιρειών τους, μέσω του ερωτηματολογίου TrustIndex©, καθώς και τις απαντήσεις της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων αναφορικά με τις πρακτικές Διοίκησης Προσωπικού στα δύο ερωτηματολόγια CultureAudit©.

«Στη Novartis, αποτελούμε όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα γι’ αυτό και στηριχτήκαμε στο γεγονός ότι «κάθε γνώμη μετράει» και επίσης έχουμε τη θέληση να πετύχουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή της εγχώριας και παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς», δήλωσε ο κος Georg Schroeckenfuchs, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas.

«Κριτήρια επιλογής για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον ήταν η αξιοπιστία της διοίκησης της εταιρείας, ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους, το αίσθημα δικαιοσύνης μέσα στην εταιρεία και η υπερηφάνεια που νοιώθουν οι εργαζόμενοι», πρόσθεσε ο κος Γεώργιος Γκόλιας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Novartis Hellas.

Η έρευνα Best Workplaces 2013 πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2012 και η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013. Συνολικά συμμετείχαν 51 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 36.498 εργαζόμενους. Απ’ αυτούς, μέρος στην έρευνα έλαβαν 13.159 εργαζόμενοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αυξάνονται τα επίπεδα κατάθλιψης σε ασθενείς με καρκίνο προστάτη

Ποια παιδιά είναι πιο ευάλωτα σε σοβαρότερη επιπλοκή της COVID

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι στάσεις μας απέναντι στη γήρανση, μπορεί να επηρεάσουν το πώς μεγαλώνουμε

Γήρανση: Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι το σώμα και το μυαλό τους θα τους προδώσει με την πάροδο των χρόνων μπορεί να δημιουργούν μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία, προτείνει μια πρόσφατη μελέτη.

Τι γνωρίζουμε για τη μετάλλαξη Όμικρον

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από την αρχή της πανδημίας ξεκίνησε μία προσπάθεια ενημέρωσης του ιατρικού κόσμου αλλά και του κοινού της χώρας, για θέματα που σχετίζονται με τη βαθύτερη γνώση της βιολογίας της νόσου COVID-19 και την αντιμετώπισή της.