Τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αναφορικά με τις επιβλαβείς συνέπειες του αλατιού στον ανθρώπινο οργανισμό, έρχεται να ανατρέψει μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα.
Σύμφωνα λοιπόν με τους ερευνητές του πανεπιστημίου ΜακΜάστερ του Οντάριο, με επικεφαλής τον Μάρτιν Ο’Ντόνελ πρέπει να είμαστε όλοι μας ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι και το πολύ λίγο αλάτι μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην καρδιά και τον εγκέφαλο.
Κατέληξαν δε στο συμπέρασμα πως το κάθε τι πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο αφού εξίσου επικίνδυνα με τα πολύ αλατισμένα είναι τα σχεδόν, ή ακόμα χειρότερα τα τελείως ανάλατα φαγητά.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις