Καινοτομία

Υπέρ – χάπι μπορεί να αποκαλύψει την υγεία του εντέρου

Υπέρ – χάπι μπορεί να αποκαλύψει την υγεία του εντέρου

Οι φοιτητές αναζητούνδιαδιδήματα στο λεγόμενο «σούπερ χάπι», οι αναζητήσεις σε άπεπτη μορφή. Η ιδιότητα είναι και οι διαφορές καταπλήσσει τα χάπι και τις ιδιότητες συλλέγει τις προσεγγίσεις πολύ μικρές εφαρμογές. Η σχολή των εργαζομένων εμφανίζει ενδιάμεσες λεπτομέρειες.

Η βάση του χαπιού είναι να συλλέξει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το μικρόβιο του ανθρώπινου εντέρου (το οποίο είναι το άθροισμα των μικροοργανισμών και το γενετικό τους υλικό που προέρχεται από αυτήν τη θέση). Αυτοί οι μικροοργανισμοί διαδραματίζουν ρόλο στη φυσιολογία του ανθρώπου και στη λειτουργία των οργάνων, συμπεριλαμβανομένης της πέψης και της ανοσίας και ως εκ τούτου το μικρόβιο του εντέρου συνδέεται στενά με την υγεία και τις ασθένειες. Η ασθένεια που συνδέεται με τη σύνθεση του εντερικού μικροβίου περιλαμβάνει παχυσαρκία, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, αρθρίτιδα και αυτισμό.

Με το ίδιο το χάπι, λειτουργεί σαν ένας τύπος διαγνωστικού εργαλείου που μπορεί να δείξει πώς οι διαταραχές στη μικροβιακή κοινότητα συνδέονται με τις συνθήκες υγείας ενός ασθενούς. Ο παραδοσιακός τρόπος για να γίνει αυτό είναι η λήψη δειγμάτων κοπράνων. Ωστόσο, αυτά είναι περιορισμένα ως προς την ικανότητά τους να δείχνουν την πλήρη εικόνα του μικροβίου του εντέρου, συγκεκριμένα αυτή η ανάλυση δεν μπορεί να δείξει πού βρίσκονται διαφορετικοί μικροβιακοί πληθυσμοί στο έντερο.

Το χάπι έχει σχεδιαστεί για κατάποση, με βάση την τεχνολογία υδρογέλης, και είναι ικανό να διασχίζει ολόκληρη τη γαστρεντερική οδό και να παραμένει άθικτο. Υπερ-απορροφητικά υδροπηκτώματα, με βάση τον πολυμερισμό του ακρυλικού οξέος και του ακρυλαμιδίου, μπορούν να απορροφήσουν 150-300 φορές το βάρος τους στα περισσότερα υδατικά περιβάλλοντα, και έτσι το χάπι συλλέγει μικροβιακά δείγματα.

Στο ταξίδι του μέσω του ανθρώπινου σώματος, το χάπι συλλέγει μικροβιακά δείγματα και μπορεί να συσχετίσει διαφορετικά μικροβιακά είδη με διαφορετικές τοποθεσίες, όπως το στόμα, το στομάχι, το συκώτι, το πάγκρεας, η χοληδόχος κύστη, το λεπτό έντερο και το ορθό. Οι ερευνητές το έκαναν αυτό. εντερικό αντίγραφο. “

Το χάπι δημιουργημένη τεχνολογία βιολογικής εκτύπωσης 3D. Τα εργαλεία θα απαιτούνταν να αναζητήσω σε διαείες για γενετικές διαμανές, εξατομικευμένα εργαλείακα, και και σε δίαιτες που βασίζονται σε ερωτήσεις, κάθε φορά μικροοργανισμοί του εντέρου είναι γνωστός στην εφαρμογή της εφαρμογής που μεταβάλλει την εφαρμογή των προϊόντων της συσκευής. Παρόλα αυτά, παραθέτω, εμφανίζω και δημιουργώ εννοιολογικό άλμα για να μετατοπιστεί η σκέψη από τη συσχέτιση στην αιτιώδη συνάφεια και ερωτήσεις στη διαφορά σε προσεείες. Η μέθοδος αναλυθεί στο περιοδικό RSC Advances. Η διαδικασία με ικανότηταλο «Έξυπνη κάψουλα για μη εκτελεστική δειγματοληψία και την εφαρμογή του γαστρεντερικού μικροβίου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Allergan Aesthetics:Καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM®

Ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού από μαθητές Κολλεγίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πλήρη «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού δημιούργησαν ερευνητές του ΜΙΤ

Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή Μανώλη Κέλλη, παρουσίασαν τον πιο πλήρη μέχρι σήμερα «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο Covid-19.

Στη μάχη κατά του καρκίνου μπαίνει η τεχνητή νοημοσύνη

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ερευνητικό πρόγραμμα Leicester Mesothelioma αποκάλυψε τώρα, χρησιμοποιώντας ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης AI των μεσοθηλιωμάτων με αλληλουχία DNA, ότι τα μεσοθηλιώματα εξελίσσονται σε παρόμοιες ή επαναλαμβανόμενες διαδρομές μεταξύ ατόμων.

Οι βελτιώσεις στην υγειονομική περίθαλψη θα ξεπεράσουν την τρέχουσα κρίση για τη δημόσια υγεία

Η πιο εμφανής αλλαγή ήταν η ευρεία υιοθέτηση υπηρεσιών και τεχνολογιών τηλεθεραπείας που χρησιμοποιούν βίντεο για τη σύνδεση των ασθενών με επείγουσα και προληπτική φροντίδα χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το σπίτι.