Καινοτομία

ΗΠΑ Πανδημία: Οι καλύτερες και οι χειρότερες πολιτείες για εργασία από το σπίτι

ΗΠΑ Πανδημία: Οι καλύτερες και οι χειρότερες πολιτείες για εργασία από το σπίτι

To Delaware είναι η καλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ για εργασία από το σπίτι, ενώ η Αλάσκα είναι η χειρότερη.

ΗΠΑ Πανδημία: Η εργασία από το σπίτι φαίνεται να είναι εδώ για να μείνει – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένα μέρη δεν είναι καλύτερα εξοπλισμένα για απομακρυσμένη εργασία από άλλα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Την Τρίτη, ο προσωπικός ιστότοπος χρηματοδότησης WalletHub δημοσίευσε μιαν αναφορά που διαπίστωσε ποιες πολιτείες των ΗΠΑ είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες για εργασία από το σπίτι. Για την έκθεσή του, ο προσωπικός ιστότοπος χρηματοδότησης WalletHub συνέκρινε και τις 50 πολιτείες και την Ουάσιγκτον, με βάση 12 μετρήσεις σε δύο κατηγορίες: «περιβάλλον εργασίας» και «περιβάλλον διαβίωσης». Στην ενότητα «εργασιακό περιβάλλον», ο WalletHub εξέτασε το μερίδιο των απομακρυσμένων εργαζομένων πριν από την πανδημία, το μερίδιο των πιθανών τηλεπικοινωνιών, την πρόσβαση στο Διαδίκτυο των νοικοκυριών και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σε κάθε πολιτεία.

Εν τω μεταξύ, στο “περιβάλλον διαβίωσης”, ο WalletHub υπολόγισε κάθε κατάσταση: μέση λιανική τιμή ηλεκτρικού ρεύματος, πρόσβαση σε προγράμματα διαδικτύου σε χαμηλές τιμές, κόστος διαδικτύου και διάμεσο τετραγωνικό μήκος ανά μέσο αριθμό ατόμων σε ένα νοικοκυριό. Η κατηγορία «περιβάλλον διαβίωσης» περιλάμβανε επίσης υπολογισμούς για το μερίδιο κάθε πολιτείας των μονοκατοικιών, μέση τετραγωνική πλάτη σπιτιού, μερίδιο σπιτιών με πολύ περισσότερα από 300 τ.μ. και μερίδιο σπιτιών προς πώληση με πισίνα.

O ιστότοπος WalletHub δημοσίευσε μια μελέτη την Τρίτη που διαπίστωσε ότι το Delaware είναι η καλύτερη πολιτεία των ΗΠΑ για εργασία από το σπίτι, ενώ η Αλάσκα είναι η χειρότερη. Χρησιμοποιώντας αυτές τις μετρήσεις, ο WalletHub διαπίστωσε ότι το Delaware είναι η καλύτερη κατάσταση συνολικά για απομακρυσμένη εργασία, ενώ η Αλάσκα είναι η χειρότερη κατάσταση συνολικά. Εκτός από τη γενική κατάταξη, ο WalletHub διαπίστωσε επίσης ότι το Κολοράντο είχε το καλύτερο «εργασιακό περιβάλλον» και η Βόρεια Ντακότα είχε το χειρότερο, ενώ η Γεωργία είχε το καλύτερο «περιβάλλον διαβίωσης» και η Χαβάη είχε το χειρότερο.

Για να δείτε τις κορυφαίες 10 γενικές βαθμολογίες, εδώ είναι οι καλύτερες και χειρότερες πολιτείες – συμπεριλαμβανομένης της Ουάσιγκτον, για εργασία από το σπίτι, σύμφωνα με το WalletHub. Τα καλύτερα κράτη για απομακρυσμένη εργασία 1. Ντέλαγουερ 2. Βόρεια Καρολίνα 3. Γεωργία 4. Νιού Χάμσαϊρ 5. Τενεσί 6. Αριζόνα 7. Νιου Τζέρσεϋ 8. Τέξας 9. Γιούτα 10. Όρεγκον Τα χειρότερα κράτη για απομακρυσμένη εργασία 51. Αλάσκα 50. Χαβάη 49. Βόρεια Ντακότα 48. Μισισιπή 47. Αρκάνσας 46. ​​Μοντάνα 45. Ουαϊόμινγκ 44. Νέο Μεξικό 43. Αϊόβα 42. Δυτική Βιρτζίνια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κλινικές δοκιμές ψηφιακή εποχή: Τα εμπόδια και η ανάγκη για μεταρρύθμιση

Zoom meeting: Ένα από τα λίγα success stories την περίοδο της πανδημίας

Τι δείχνει νέα έρευνα για την ψηφιακή κόπωση των ματιών

Η Google αλλάζει την πολιτική εργασίας από το σπίτι

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Στη μάχη κατά του καρκίνου μπαίνει η τεχνητή νοημοσύνη

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ερευνητικό πρόγραμμα Leicester Mesothelioma αποκάλυψε τώρα, χρησιμοποιώντας ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης AI των μεσοθηλιωμάτων με αλληλουχία DNA, ότι τα μεσοθηλιώματα εξελίσσονται σε παρόμοιες ή επαναλαμβανόμενες διαδρομές μεταξύ ατόμων.

Οι βελτιώσεις στην υγειονομική περίθαλψη θα ξεπεράσουν την τρέχουσα κρίση για τη δημόσια υγεία

Η πιο εμφανής αλλαγή ήταν η ευρεία υιοθέτηση υπηρεσιών και τεχνολογιών τηλεθεραπείας που χρησιμοποιούν βίντεο για τη σύνδεση των ασθενών με επείγουσα και προληπτική φροντίδα χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το σπίτι.

Αυτοματοποιημένη πλατφόρμα αλληλουχίας επόμενης γενιάς στη μάχη κατά της covid-19 αλλά και άλλων λοιμώξεων

Η πλατφόρμα είναι επίσης οικονομικά αποδοτική. Η μελέτη σημειώνει ότι κοστίζει περίπου 8 $ USD ανά δοκιμή, όταν εκτελείται σε χιλιάδες δείγματα ταυτόχρονα, καθώς το κόστος ανά δείγμα μειώνεται λόγω κλιμακούμενων οικονομικών.

Tρεις ψηφιακές τάσεις υγείας που επηρεάζουν τους επενδυτές το 2021

Οι επενδυτές παρατήρησαν επικεντρώνονται πλέον σε εταιρείες που ειδικεύονται στην τηλεθεραπεία, την παρακολούθηση απομακρυσμένων ασθενών και άλλες τεχνολογικές πλατφόρμες που διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ ειδικών.