Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Καινοτομία

Allergan Aesthetics:Καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM®

Allergan Aesthetics:Καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM®

Για πολλούς, το ιδανικό Lip Look διαφέρει. Τα καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM® σμιλεύουν μοναδικά τα χείλη αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας. Το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM®  δημιουργεί αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα με έμπνευση την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM®, της Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, με έμπνευση την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας και όραμα την πραγμάτωση των ονείρων της, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής, κατόπιν εκτεταμένης επιστημονικής έρευνας, τα οποία αγκαλιάζουν τη φυσική ομορφιά υπό το πρίσμα της ισορροπίας, της αρμονίας και της συμμετρίας.

Η εφαρμογή των προϊόντων JUVÉDERM® πραγματοποιείται από εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, ο οποίος, μετά από μία αναλυτική συζήτηση στο πλαίσιο της συμβουλευτικής διαδικασίας, θα δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

Η ευρεία γκάμα θεραπειών της σειράς JUVÉDERM® περιλαμβάνει fillers σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου. Για την περιοχή των χειλιών συγκεκριμένα, που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες την τελευταία δεκαετία, το JUVÉDERM® προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής θεραπείας ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς εμφυτευμάτων για τα χείλη, που μπορούν να καλύψουν διαφορετικές επιθυμίες αλλά και διαφορετικές ανάγκες, για χείλη με διαφορετικά χαρακτηριστικά και με αποτελέσματα που διαρκούν έως και 12 μήνες.Για εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν τον όγκο και να αναδείξουν το φυσικό σχήμα των χειλιών τους, SHAPE IT με Juvéderm® VOLIFT. Για εκείνους που επιθυμούν διακριτική αλλαγή,  με σμιλεμένα, λεία χείλη, SMOOTH IT με Juvéderm® VOLΒELLA. Ενώ για εκείνους που επιδιώκουν πιο ορατά αποτελέσματα με extra όγκο στα χείλη, PLUMP IT με Juvéderm® ULTRA SMILE.

Στόχος μέσα από τα προϊόντα της σειράς JUVÉDERM® είναι κάθε γυναίκα να αναδείξει αξίες, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, όπως αυτοπεποίθηση, τόλμη, θάρρος, δυναμισμό, ισότητα, σεβασμό στη διαφορετικότητα και προσωπική αποδοχή. Αυτές τις αξίες επιδιώκει να αναδείξει η νέα digital εκστρατεία «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις», η οποία δημιουργήθηκε από την Allergan Aesthetics σε συνεργασία με την DPG Digital Media, και σκοπό έχει να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, ενημερώνοντας και εκπαιδεύοντας  παράλληλα το κοινό σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, ώστε να γνωρίζει και να αναγνωρίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που επιλέγει, βάσει των προσωπικών του επιθυμιών.

Η Allergan Aesthetics, μέσω της digital εκστρατείας «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις» powered by JUVÉDERM®, με κύριο όχημα ένα δυναμικό video και προσωπικές εμπειρίες, ξεδιπλώνει την ιστορία πέντε διαφορετικών γυναικών με διαφορετικές επιλογές, ιστορίες, επιθυμίες και όνειρα, αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό, τη δύναμη και τη θέληση να μιλήσουν και να διεκδικήσουν όλα όσα θέλουν, με αυτοπεποίθηση! Πέρα από κάθε στερεότυπο, κάθε γυναίκα είναι ο δικός της ήρωας που κυνηγά τα όνειρά της με αυτοπεποίθηση και τόλμη, αξιοποιεί τη φωνή της ως τη δύναμή της για να εκφραστεί και αναδεικνύει τη δική της μοναδική ομορφιά.Ενημερωθείτε για την εκστρατεία «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις» στο Facebook Juvéderm Greece, στο Instagram Juvéderm Greece.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Χείλια : Tips για να τα φροντίσετε σωστά

Allergan Aesthetics: Τέσσερις διακρίσεις στα Medical Beauty Awards 2020

Επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του healthweb : Εξαγορά της Allergan από την  AbbVie 

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού από μαθητές Κολλεγίου

Η κα. Δαμαλή αναφέρει πως «Οι νέοι θα έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες από ειδικούς που θα απαντούν και στις ερωτήσεις τους, ώστε να συλλέξουν οι ίδιοι τα στοιχεία που χρειάζονται για να πορευτούν στην εφηβική αλλά και στη μετέπειτα πορεία τους, έχοντας αξιόπιστες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα άγχη και τους προβληματισμούς τους».

Πλήρη «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού δημιούργησαν ερευνητές του ΜΙΤ

Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή Μανώλη Κέλλη, παρουσίασαν τον πιο πλήρη μέχρι σήμερα «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο Covid-19.

Στη μάχη κατά του καρκίνου μπαίνει η τεχνητή νοημοσύνη

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ερευνητικό πρόγραμμα Leicester Mesothelioma αποκάλυψε τώρα, χρησιμοποιώντας ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης AI των μεσοθηλιωμάτων με αλληλουχία DNA, ότι τα μεσοθηλιώματα εξελίσσονται σε παρόμοιες ή επαναλαμβανόμενες διαδρομές μεταξύ ατόμων.

Οι βελτιώσεις στην υγειονομική περίθαλψη θα ξεπεράσουν την τρέχουσα κρίση για τη δημόσια υγεία

Η πιο εμφανής αλλαγή ήταν η ευρεία υιοθέτηση υπηρεσιών και τεχνολογιών τηλεθεραπείας που χρησιμοποιούν βίντεο για τη σύνδεση των ασθενών με επείγουσα και προληπτική φροντίδα χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το σπίτι.

Close Icon