Άποψη

HHG: Δωρεάν ετήσιο check-up και ειδικές παροχές υγείας στην ΠΟΠΥΣΥΠ

HHG: Δωρεάν ετήσιο check-up και ειδικές παροχές υγείας στην ΠΟΠΥΣΥΠ

Δωρεάν ετήσιο check-up και ειδικές παροχές υγείας στην Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ).

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group (HHG), στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρει ένα ετήσιο δωρεάν check-up στους πυροσβέστες και τις πυροσβέστριες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ) και ειδικές παροχές υγείας στους ίδιους και τις οικογένειές τους, ως έκφραση ευγνωμοσύνης προς το έργο τους.

 

 

Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στα θεραπευτήρια του Ομίλου στην Αττική:

  • Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, στην Κρήτη στο Creta InterClinic , στην Καλαμάτα στην Κλινική City Hospital , καθώς και στα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot και Πlaton Δiagnosis.

Τα HealthSpot παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης με δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών εξετάσεων και ραντεβού με γιατρό, σε ένα σημείο. Είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονη τεχνολογία, στελεχώνονται από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, αξιοποιούν τις digital εφαρμογές υγείας του Ομίλου HHG, καθώς επίσης παρέχουν τη δυνατότητα ιατρικών εξετάσεων και φροντίδας κατ’ οίκον μέσω της υπηρεσίας “Homecare”. Λειτουργούν σε Κηφισιά, Περιστέρι, Γλυφάδα, Ραφήνα, Σαντορίνη και Μύκονο (MyClinic) και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τα νοσοκομεία και τις υπόλοιπες μονάδες υγείας του Ομίλου ΗΗG.

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 212 8086000.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Oλοκληρωμένη αντιμετώπιση ογκολογικών περιστατικών στο Metropolitan General

Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού στο City Hospital, Καλαμάτα, στις 11 Νοεμβρίου

Στα σκαριά η πρώτη ιδιωτική Πανεπιστημιακή Ιατρική Σχολή στην Αθήνα

Ίλιγγος και ζάλη: Συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Θυρεοειδής και ο  διάσημος κύριος…Χασιμότο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.

Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου - Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής

Δωρεάν κλινικές εξετάσεις με το πρόγραμμα  «Πρόληψη» του Μetropolitan στα Καλάβρυτα

Η «Πρόληψη» των  θεραπευτηρίων Metropolitan Hospital και Metropolitan General του Ομίλου HHG, βρέθηκε στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, διενεργώντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε κατοίκους της περιοχής.

7 +1 μύθοι σχετικά με τα ζωικά λίπη στη διατροφή μας

Μέχρι πρόσφατα οι διατροφικές οδηγίες συνιστούσαν να αποφεύγουμε την κατανάλωση προϊόντων πλούσιων σε λιπαρά και χοληστερόλη, όπως βούτυρο, κρόκους αυγών και γαλακτοκομικά προϊόντα με πλήρη λιπαρά.