Άποψη

Oλοκληρωμένη αντιμετώπιση ογκολογικών περιστατικών στο Metropolitan General

Oλοκληρωμένη αντιμετώπιση ογκολογικών περιστατικών στο Metropolitan General

Mε 8 νέες θέσεις χημειοθεραπείας επεκτάθηκε το τμήμα χημειοθεραπειών του Metropolitan General αναβαθμίζοντας τις υποδομές για τους ογκολογικούς ασθενείς. Είναι ένα νέο τμήμα, πλήρως εξοπλισμένο, που περιλαμβάνει  ειδικά διαμορφωμένους χώρους για φιλοξενία ασθενών με ογκολογικά, νευρολογικά και ρευματολογικά νοσήματα που υποβάλλονται σε σύντομες ενδοφλέβιες θεραπείες (π.χ ανοσοθεραπείες, χημειοθεραπείες κ.λπ).

Στο Metropolitan General παρέχεται ολιστική αντιμετώπιση των ογκολογικών περιστατικών με  ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διερεύνηση, διάγνωση, θεραπευτική και υποστηρικτική αντιμετώπιση των νεοπλασιών. Η αντιμετώπιση περιλαμβάνει τα πιο σύγχρονα θεραπευτικά πρωτοκόλλα χορήγησης χημειοθεραπευτικών σχημάτων, ορμονοθεραπείες, ανοσοθεραπείες, βιολογικές θεραπείες, στοχευμένες θεραπείες καθώς και περιοχικές θεραπείες όπως είναι ο χημειοεμβολισμός, η καυτηρίαση όγκων με χρήση ραδιοσυχνοτήτων (RF ablation) ή μικροκυμάτων (microwave ablation), η κρυοπηξία όγκων (cryoablation) ή και συνδυασμούς αυτών.

  • Εφαρμόζονται εξατομικευμένα οι πιο εξελιγμένες θεραπείες σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες, προσαρμοσμένες στο γονιδιακό και το γενικό προφίλ υγείας του κάθε ασθενούς καθώς και στα παθολογοανατομικά και μοριακά χαρακτηριστικά της νόσου του, σε κάθε φάση αυτής.

Το ιατρικό δυναμικό της Κλινικής διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία, έχοντας αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό ασθενών με ογκολογικά νοσήματα,  και συμμετέχοντας σε διεθνείς δημοσιεύσεις και ερευνητικά προγράμματα. Η διαχείριση των ογκολογικών περιστατικών εποπτεύεται από το Ογκολογικό Συμβούλιο της Κλινικής, όπου συνεργάζονται και συναποφασίζουν ιατροί όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων με σκοπό την ολιστική αντιμετώπιση και την πιο αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών, με βάση τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και δεδομένα.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 650 2591-2691.

Το θεραπευτήριο Μetropolitan General είναι μέλος του Hellenic HealthCare Group του μεγαλύτερου Ομίλου υγείας στην Ελλάδα και βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 264 στο Χολαργό. Τηλ. Κέντρο:  210 6502000.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς επηρεάζει η κλιματική αλλαγή τα αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα;

Ίλιγγος και ζάλη: Συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Θυρεοειδής και ο  διάσημος κύριος…Χασιμότο

Μεταβολικό Σύνδρομο και Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα: Πώς συνδέονται;

Καλοκαίρι: Θεραπευτική αντιμετώπιση κιρσών με ενδοαυλικό laser

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ για 6η χρονιά στον Άλιμο

Άλιμος ΑμεΑ: Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, ενώ ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης τόνισε πόσο σημαντική είναι κάθε δράση που βοηθά τα άτομα με αναπηρία να απολαμβάνουν δικαιώματα κι ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.

Εξελίξεις και προοπτικές γαι τον καρκίνο των ωοθηκών

Ο καρκίνος των ωοθηκών δεν είναι μία νόσος, αλλά αντιπροσωπεύει μία ετερογενή ομάδα ασθενειών τόσο σε κλινικό όσο και σε παθολογοανατομικό και μοριακό επίπεδο. Αποτελεί παγκοσμίως το δεύτερο πιο θνησιγόνο καρκίνο των γυναικών, μετά τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Βγες από το κάδρο: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Βγες από το κάδρο: Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας.