Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Άποψη

Oλοκληρωμένη αντιμετώπιση ογκολογικών περιστατικών στο Metropolitan General

Oλοκληρωμένη αντιμετώπιση ογκολογικών περιστατικών στο Metropolitan General

Mε 8 νέες θέσεις χημειοθεραπείας επεκτάθηκε το τμήμα χημειοθεραπειών του Metropolitan General αναβαθμίζοντας τις υποδομές για τους ογκολογικούς ασθενείς. Είναι ένα νέο τμήμα, πλήρως εξοπλισμένο, που περιλαμβάνει  ειδικά διαμορφωμένους χώρους για φιλοξενία ασθενών με ογκολογικά, νευρολογικά και ρευματολογικά νοσήματα που υποβάλλονται σε σύντομες ενδοφλέβιες θεραπείες (π.χ ανοσοθεραπείες, χημειοθεραπείες κ.λπ).

Στο Metropolitan General παρέχεται ολιστική αντιμετώπιση των ογκολογικών περιστατικών με  ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διερεύνηση, διάγνωση, θεραπευτική και υποστηρικτική αντιμετώπιση των νεοπλασιών. Η αντιμετώπιση περιλαμβάνει τα πιο σύγχρονα θεραπευτικά πρωτοκόλλα χορήγησης χημειοθεραπευτικών σχημάτων, ορμονοθεραπείες, ανοσοθεραπείες, βιολογικές θεραπείες, στοχευμένες θεραπείες καθώς και περιοχικές θεραπείες όπως είναι ο χημειοεμβολισμός, η καυτηρίαση όγκων με χρήση ραδιοσυχνοτήτων (RF ablation) ή μικροκυμάτων (microwave ablation), η κρυοπηξία όγκων (cryoablation) ή και συνδυασμούς αυτών.

  • Εφαρμόζονται εξατομικευμένα οι πιο εξελιγμένες θεραπείες σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες, προσαρμοσμένες στο γονιδιακό και το γενικό προφίλ υγείας του κάθε ασθενούς καθώς και στα παθολογοανατομικά και μοριακά χαρακτηριστικά της νόσου του, σε κάθε φάση αυτής.

Το ιατρικό δυναμικό της Κλινικής διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση και μακροχρόνια εμπειρία, έχοντας αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό ασθενών με ογκολογικά νοσήματα,  και συμμετέχοντας σε διεθνείς δημοσιεύσεις και ερευνητικά προγράμματα. Η διαχείριση των ογκολογικών περιστατικών εποπτεύεται από το Ογκολογικό Συμβούλιο της Κλινικής, όπου συνεργάζονται και συναποφασίζουν ιατροί όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων με σκοπό την ολιστική αντιμετώπιση και την πιο αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών, με βάση τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και δεδομένα.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 650 2591-2691.

Το θεραπευτήριο Μetropolitan General είναι μέλος του Hellenic HealthCare Group του μεγαλύτερου Ομίλου υγείας στην Ελλάδα και βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 264 στο Χολαργό. Τηλ. Κέντρο:  210 6502000.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς επηρεάζει η κλιματική αλλαγή τα αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα;

Ίλιγγος και ζάλη: Συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Θυρεοειδής και ο  διάσημος κύριος…Χασιμότο

Μεταβολικό Σύνδρομο και Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα: Πώς συνδέονται;

Καλοκαίρι: Θεραπευτική αντιμετώπιση κιρσών με ενδοαυλικό laser

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας 2024: Γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς

Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας 2024: Η 20ή επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοσίας είναι μια εξαιρετική και επίκαιρη ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους αιμοδότες σε όλο τον κόσμο για τις σωτήριες αιμοδοσίες τους όλα αυτά τα χρόνια.

ΑγκαλιάΖΩ: Ενημερωνόμαστε για το Μελάνωμα και τον Καρκίνο του Δέρματος

ΑγκαλιάΖΩ: Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου -ΑγκαλιάΖΩ σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Εσπερίδα με τίτλο «Ενημερωνόμαστε για το Μελάνωμα και τον Καρκίνο του Δέρματος», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 έως 20:30.

Μιχαλοπούλου στο healthweb.gr : Να καταργηθεί η «διά γυμνού οφθαλμού» διάγνωση για να εξαχθεί το ποσοστό αναπηρίας

Γράφει για το www.healthweb.gr η κ. Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».Το έργο των Επιτροπών των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), είναι να καθορίζουν και να αποδίδουν το ποσοστό αναπηρίας στους/ις ασθενείς με βάση τον πλήρη εισηγητικό ιατρικό φάκελο.

1ο Ελληνικό Φόρουμ για τον Καρκίνο: Πολιτικές, Έρευνες και Στρατηγικές Χρηματοδότησης | 1 – 2 Ιουλίου

1ο Ελληνικό Φόρουμ για τον Καρκίνο: Έχει ως στόχο την ανάδειξη των τρεχουσών προκλήσεων και ευκαιριών καλώντας σε έναν γόνιμο διάλογο εκπροσώπους της πολιτείας, δημοσίων φορέων υγείας και ερευνητικών ινστιτούτων από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Close Icon