Άποψη

MyClinic Μykonos: Νέα οργανωμένη Δομή Υγείας του Ομίλου HHG στη Μύκονο

MyClinic Μykonos: Νέα οργανωμένη Δομή Υγείας του Ομίλου HHG στη Μύκονο

O Όμιλος Hellenic Healthcare (HHG), με στόχο την ανάπτυξη της ιατρικής πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη χώρα μας, ξεκίνησε τη λειτουργία τoυ πολυιατρείου MyClinic Mykonos στα Aγγελικά της Μυκόνου, για την κάλυψη των αναγκών μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Η MyClinic Μykonos (πρώην SEA Medical), βρίσκεται στην καρδιά του νησιού, είναι ένα πολυδύναμο ιατρικό κέντρο που στελεχώνεται από εξειδικευμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Παρέχει μεγάλο εύρος υπηρεσιών υγείας όπως: διαγνωστικές εξετάσεις, ποικιλία ιατρικών ειδικοτήτων, τμήμα επειγόντων περιστατικών, κατ’ οίκον υπηρεσίες, θεραπείες ευεξίας (IV & Rejuvanate treatments), καθώς και υπηρεσίες ασθενοφόρου και αεροδιακομιδής.

Το πολυιατρείο διατηρεί συνεργασίες με ξενοδοχεία και τοπικές επιχειρήσεις, ενώ αναλαμβάνει και την υποστήριξη εκδηλώσεων όπου χρειάζεται υγειονομική κάλυψη. Μεταξύ άλλων στο Κέντρο βρίσκεται η υπερσύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης MyDialysis που εξυπηρετεί -εκτός του τοπικού πληθυσμού- νεφροπαθείς από το εξωτερικό που επισκέπτονται το νησί για διακοπές, ενισχύοντας έτσι τον ιατρικό τουρισμό στη χώρα μας.

Το πολυιατρείο είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τα θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Interclinic, City Hospital στην Καλαμάτα, Απολλώνειο και Αρεταίειο Ιδιωτικά Νοσοκομεία στην Κύπρο) και με τις άλλες δομές υγείας του Hellenic Healthcare Group για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Η MyClinic Μykonos είναι ένα από τα δώδεκα (12) διαγνωστικά κέντρα του ΗΗG με 6 ακόμα στην Αττική, 4 στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Σαντορίνης.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Νοσογόνος παχυσαρκία: Βαριατρική χειρουργική και φαρμακευτική αγωγή

75 εργαζόμενοι - εθελοντές του Ομίλου HHG καθάρισαν την παραλία του Σχοινιά

Metropolitan: Δωρεάν εξετάσεις στη Ναύπακτο από το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Νέο προηγμένο διαγνωστικό κέντρο HealthSpot στην Κηφισιά

HEAL Academy: Ημερίδα «Βασικές Αρχές Μηχανικής Αναπνοής»

Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα νοσοκομεία

Διεθνές ιατρικό webinar: Εξελίξεις στη χειρουργική των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κάλυψη δύο κενών θέσεων σε «Κέντρο Ειδικής Αγωγής»

ΕΣΑμεΑ: Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική αναπηρία ΚΔΗΦ προσκαλεί τα άτομα με νοητική υστέρηση να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας

Τα έργα για την Υγεία που τροποποιούνται ή απεντάσσονται από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ποια έργα για την Υγεία θα υλοποιηθούν τελικά  μέχρι το τέλος του 2025 από το Ταμείο Ανάκαμψης;. Η Ευρωπαϊκή  Ένωση για να συγκρατήσει τις απώλειες που είχαν τα κράτη -μέλη της, λόγω του κορωνοϊού και μετά από πολλές ενστάσεις σύστησε το Ταμείο Ανάκαμψης με το οποίο τα χρηματοδοτεί.

18 ερωτήσεις & απαντήσεις σχετικά με τους κιρσούς των κάτω άκρων

Οι κιρσοί, αν και συχνά θεωρούνται αισθητικό πρόβλημα, μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής μας με προβλήματα υγείας με τα οποία συνδέονται. Θρόμβωση, αιμορραγία, δερματικές αλλοιώσεις, αίσθημα βάρους, κούραση, πόνος και κνησμός είναι μερικά από αυτά, ενώ γενικά η επιφανειακή φλεβική ανεπάρκεια συναντάται σχεδόν στο 30% του γενικού πληθυσμού.

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών - Μάρτιος 2024

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας για το πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Βράβευσε τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις

ΕΟΑΚ: Μετά από δύο αναβολές πέρυσι (λόγω του εθνικού πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική) η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, βράβευσε τη Δευτέρα (19/2) τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ομοσπονδίας