Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Κ.Ε.Φ.Ι.: Η ομάδα Ψηφιακός κόσμος και ευκολίες

Κ.Ε.Φ.Ι.: Η ομάδα Ψηφιακός κόσμος και ευκολίες

Κ.Ε.Φ.Ι.: Ο σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. υλοποιεί και φέτος για 5η χρονιά την δράση «Ψηφιακός Κόσμος & Ευκολίες»

Ο σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. υλοποιεί και φέτος για 5η χρονιά την δράση «Ψηφιακός Κόσμος & Ευκολίες» και έχει ως στόχο την ίση πρόσβαση στην τεχνολογία για κάθε ηλικία για έναν κόσμο καλύτερο για όλους.

Μέσα από τα δωρεάν μαθήματα, μαθαίνουμε πώς να χρησιμοποιούμε tablets και συσκευές αφής (smartphones),πλοήγηση στο Διαδίκτυο(internet/web) και άλλες χρήσιμες εφαρμογές (π.χ. πληρωμές μέσω web banking, σημειώσεις, email, χάρτες Google, κ.α.). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα: Επικοινωνία με την Γραμματεία και κατοχή ανάλογης συσκευής (smartphone ή/και tablet).

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε καλέστε στα 2106468222 & 2106447002. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.anticancerath.gr/ourwork/team/digi. Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Τρίτη , Ώρα 19.00-21.00 στα Γραφεία του Κ.Ε.Φ.Ι. , Βολανάκη 19 , 11526. Κεντρικός συντονιστής είναι ο κύριος Μπούσιας Γεώργιος. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε καλέστε στα 2106468222 & 2106447002
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η δημιουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. είναι γεγονός

Ημερίδα για την διατροφή το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο ΓΝΑ

Δωρίστε και εσείς την περούκα που δεν χρειάζεστε σε κάποιον που νοσεί

Δωρεάν υποστήριξη ογκολογικών ασθενών από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Access Denied: Απροσπέλαστες για τα άτομα με αναπηρία οι ιστοσελίδες των ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων

Access Denied: Οι σοβαρές ελλείψεις στην προσβασιμότητα των ιστοσελίδων των μεγάλων ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων καθιστούν πολύ δύσκολη την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία για τις Ευρωεκλογές.

Τα Γραφεία Δικαιωμάτων των Νοσοκομείων στην Υπηρεσία του Πολίτη

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση ενός ποιοτικού και ασθενοκεντρικού Συστήματος Υγείας στη χώρα μας

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 - ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

ΚΕΦΙ: Είναι μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης και ένας χώρος συνάντησης για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές και πολίτες. Ελάτε να γνωρίσετε το έργο του ΚΕΦΙ από κοντά!