Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ δραστηριότητες: Η δημιουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. είναι γεγονός

ΚΕΦΙ δραστηριότητες: Η δημιουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. είναι γεγονός

ΚΕΦΙ δραστηριότητες: Η τέχνη και η ενασχόληση μας με κάθε της μορφή είναι ένας μοναδικός τρόπος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας , τις εμπειρίες μας, τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας.

Η τέχνη και η ενασχόληση μας με κάθε της μορφή είναι ένας μοναδικός τρόπος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας , τις εμπειρίες μας, τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας. Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. αναγνωρίζοντας την θετική επίδραση που έχει η ενασχόληση με εικαστικές δραστηριότητες στην συνολική υγεία και ευεξία των ασθενών με καρκίνο καθ΄ όλη την διάρκεια της μεγάλης μάχης που δίνουν αλλά και των φροντιστών τους, οι οποίοι έχουν αναλάβει ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο, πήρε πρωτοβουλία και δημιούργησε το “Εικαστικό Εργαστήριο”.
Υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη της συντονίστριας Σεμίνας Λάνταβου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από την ζωγραφική, την πλαστική, το κολλάζ, την φωτογραφία, την υφαντική και πολλά άλλα καλλιτεχνικά μέσα. Η μεθοδολογία που ακολουθείται στις συναντήσεις αξιοποιεί τα εργαλεία της έρευνας μέσω τέχνης (art-based research). Πρόκειται για σχετικά νέο πεδίο έρευνας που στοχεύει στο να διασυνδέσει την ποιοτική κοινωνική έρευνα με την καλλιτεχνική δημιουργία. Είναι μια ευκαιρία να γίνετε δημιουργοί και να ανασυνθέσετε την εμπειρία σας ως φροντιστές ενός ατόμου που νοσεί ή ασθενείς με καρκίνο.
Το εργαστήριο ξεκινώντας την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, θα γίνεται κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 11.00 – 13.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας Κ.Ε.Φ.Ι. οδός Βολανάκη 19 ,11526. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε καλέστε μας στο 2106468222. Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το Εικαστικό Εργαστήριο μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.anticancerath.gr/ourwork/team/1557/. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε με άνετα ρούχα, μπλούζα εργασίας ή ποδιά και διάθεση για δημιουργία!! Είναι μία δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλη την κοινότητα του Κ.Ε.Φ.Ι.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ημερίδα για την διατροφή το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο ΓΝΑ

Δωρίστε και εσείς την περούκα που δεν χρειάζεστε σε κάποιον που νοσεί

Δωρεάν υποστήριξη ογκολογικών ασθενών από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο

ΚΕΦΙ: Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.

Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου - Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Αφιερωμένη στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου: Με έμπνευση τη μητρότητα και με στόχο να μην χάνεται ούτε ένα παιδί ενώ μπορεί να σωθεί, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υπήρξε μια πρωτοπόρος στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο.