Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ δραστηριότητες: Η δημιουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. είναι γεγονός

ΚΕΦΙ δραστηριότητες: Η δημιουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. είναι γεγονός

ΚΕΦΙ δραστηριότητες: Η τέχνη και η ενασχόληση μας με κάθε της μορφή είναι ένας μοναδικός τρόπος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας , τις εμπειρίες μας, τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας.

Η τέχνη και η ενασχόληση μας με κάθε της μορφή είναι ένας μοναδικός τρόπος να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας , τις εμπειρίες μας, τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας. Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. αναγνωρίζοντας την θετική επίδραση που έχει η ενασχόληση με εικαστικές δραστηριότητες στην συνολική υγεία και ευεξία των ασθενών με καρκίνο καθ΄ όλη την διάρκεια της μεγάλης μάχης που δίνουν αλλά και των φροντιστών τους, οι οποίοι έχουν αναλάβει ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο, πήρε πρωτοβουλία και δημιούργησε το “Εικαστικό Εργαστήριο”.
Υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη της συντονίστριας Σεμίνας Λάνταβου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από την ζωγραφική, την πλαστική, το κολλάζ, την φωτογραφία, την υφαντική και πολλά άλλα καλλιτεχνικά μέσα. Η μεθοδολογία που ακολουθείται στις συναντήσεις αξιοποιεί τα εργαλεία της έρευνας μέσω τέχνης (art-based research). Πρόκειται για σχετικά νέο πεδίο έρευνας που στοχεύει στο να διασυνδέσει την ποιοτική κοινωνική έρευνα με την καλλιτεχνική δημιουργία. Είναι μια ευκαιρία να γίνετε δημιουργοί και να ανασυνθέσετε την εμπειρία σας ως φροντιστές ενός ατόμου που νοσεί ή ασθενείς με καρκίνο.
Το εργαστήριο ξεκινώντας την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, θα γίνεται κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 11.00 – 13.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας Κ.Ε.Φ.Ι. οδός Βολανάκη 19 ,11526. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε καλέστε μας στο 2106468222. Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το Εικαστικό Εργαστήριο μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.anticancerath.gr/ourwork/team/1557/. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε με άνετα ρούχα, μπλούζα εργασίας ή ποδιά και διάθεση για δημιουργία!! Είναι μία δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλη την κοινότητα του Κ.Ε.Φ.Ι.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Ημερίδα για την διατροφή το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο ΓΝΑ

Δωρίστε και εσείς την περούκα που δεν χρειάζεστε σε κάποιον που νοσεί

Δωρεάν υποστήριξη ογκολογικών ασθενών από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο

ΚΕΦΙ: Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κείμενο ενάντια στην μεταρρύθμιση στην ψυχική υγεία από τους αποφοίτους ΚΕΘΕΑ

ΚΕΘΕΑ: Η θεραπεία από την οποιαδήποτε εξάρτηση απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση με βασικούς πυλώνες τις θεραπευτικές κοινότητες, τα επιμορφωτικά και πολιτιστικά προγράμματα, τον αθλητισμό, την τέχνη, την ψυχοθεραπεία, τους συλλόγους οικογένειας, τις ομάδες συντρόφων και γονέων.

Πρώτος κύκλος της καμπάνιας «Φρόντισε ότι σε στηρίζει!» από την Πεταλούδα

Ένωση Ασθενών: Ο Σύλλογος Πεταλούδα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της καμπάνιας «Φρόντισε ότι σε στηρίζει», που είχε στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη χρόνια φλεβική νόσο και τις συνυπάρχουσες παθήσεις των κάτω άκρων.

Θέσεις εργασίας κοινωνικών φροντιστών/στριων στη στέγη του συλλόγου συνδρόμου down Ελλάδος

O Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης «Συνέχιση της δράσης Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος» προκηρύσσει 2 θέσεις

Έγκριση του Υπ. Υγείας για την αποζημίωση CGM για ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με ΣΔ τύπου 2

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Θετική έκβαση είχε η συνάντηση με θέμα την αποζημίωση των συστημάτων καταγραφής γλυκόζης (CGM) για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2.

Έκκληση για αίμα μέσω του συλλόγου καρκινοπαθών

ΚΕΦΙ: Οι εθελοντές αίματος είναι ζωτικής σημασίας για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο στη διάσωση ζωών και στη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας.

Αιματοκρήτης: Παγκρήτιος σύνδεσμος εθελοντών αιμοδοτών & δωρητών οργάνων

Αιματοκρήτης: Σκοπός, όχι απλά να συγκεντρωθούν μονάδες αίματος, αλλά να γίνουν πρότυπες παρεμβάσεις ώστε οι αιμοδότες να αποκτήσουν τις γνώσεις, την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίηση να παραμείνουν αιμοδότες για μια ζωή!

Close Icon