Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ δωρεά: Δωρίστε και εσείς την περούκα που δεν χρειάζεστε σε κάποιον που νοσεί

ΚΕΦΙ δωρεά: Δωρίστε και εσείς την περούκα που δεν χρειάζεστε σε κάποιον που νοσεί

ΚΕΦΙ δωρεά: Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει πολεμήσει με τον καρκίνο και δεν χρειάζεται πλέον την περούκα του, σκεφτείτε να τη δωρίσετε σε κάποιον ασθενή υπό θεραπεία μέσω του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει πολεμήσει με τον καρκίνο και δεν χρειάζεται πλέον την περούκα του, σκεφτείτε να τη δωρίσετε σε κάποιον ασθενή υπό θεραπεία μέσω του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Η γενναιόδωρη συνεισφορά σας θα μας βοηθήσει να παρέχουμε περούκες σε άλλους καρκινοπαθείς που υποβάλλονται αυτήν τη στιγμή σε θεραπεία και μπορεί να μην έχουν τα μέσα να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
Δωρίζοντας την παλιά σας περούκα, θα κάνετε μια απτή διαφορά στη ζωή κάποιου, θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή του και θα τον βοηθήσετε να αισθανθεί όμορφα κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον καρκίνο. Μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα δύναμης και εμπιστοσύνης. Για να δωρίσετε την περούκα σας ή να μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία μας, μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία του Συλλόγου μας στα 2106468222 ή να επισκεφτείτε το παρακάτω σύνδεσμο: https://www.anticancerath.gr/ Ας σκορπίσουμε ελπίδα και αγάπη, όλοι μαζί!

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο. Ο στόχος αυτός πραγματώνεται με:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ:

 • Προγράμματος βασικής εκπαίδευσης νέων εθελοντών, διάρκειας 1 έτους, με τη συνεργασία και υποστήριξη του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής “ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ”.
 • Ομάδων συζήτησης και μοίρασμα εμπειριών.
 • Ομαδικής ψυχολογικής υποστήριξης.
 • Ατομικής ψυχολογικής υποστήριξης.
 • Ομάδων δημιουργικής απασχόλησης.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

 • Ομιλιών
 • Ημερίδων για την πρόληψη και την ενημέρωση σχετικά με τις επιστημονικές εξελίξεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου από εξειδικευμένους γιατρούς και επιστήμονες.
 • Εκπαιδευτικών σεμιναρίων για εθελοντές προνοιακού και κοινωνικού έργου.
 • Καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

 • Για τις ειδικές κοινωνικές παροχές υπέρ των ογκολογικών ασθενών.
 • Για τα ασφαλιστικά δικαιώματα που παρέχουν οι Ασφαλιστικοί Φορείς υπέρ των ογκολογικών ασθενών.
 • Για θέματα που αφορούν την κοινωνία σχετικά με τον καρκίνο (όπως η πρόληψη, το κάπνισμα, οι κοινωνικές προκαταλήψεις κ.λπ.).

ΠΑΡΟΧΗ:

  • Κοινωνικής και προνοιακής φροντίδας στο σπίτι των ογκολογικών ασθενών
  • Ενημέρωσης και ψυχολογικής – συναισθηματικής υποστήριξης των ογκολογικών ασθενών στο Νοσοκομείο η στο σπίτι και των μελών των οικογενειών τους.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δωρεάν υποστήριξη ογκολογικών ασθενών από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο

ΚΕΦΙ: Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος

ΚΕΦΙ: Παρουσίαση ενότητας καρκίνου μαστού στο "Δικαίωμά μου"

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο ΚΕΦΙ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κάλυψη δύο κενών θέσεων σε «Κέντρο Ειδικής Αγωγής»

ΕΣΑμεΑ: Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική αναπηρία ΚΔΗΦ προσκαλεί τα άτομα με νοητική υστέρηση να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών - Μάρτιος 2024

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας για το πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Βράβευσε τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις

ΕΟΑΚ: Μετά από δύο αναβολές πέρυσι (λόγω του εθνικού πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική) η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, βράβευσε τη Δευτέρα (19/2) τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ομοσπονδίας

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.