Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΚΕΦΙ: Ημερίδα για την διατροφή το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο ΓΝΑ

ΚΕΦΙ: Ημερίδα για την διατροφή το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο ΓΝΑ

ΚΕΦΙ: Ο ιστότοπος του ΚΕΦΙ, ενημερώνει για μια Ημερίδα επικεντρωμένη στη σημασία της Διατροφής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 09:30 – 12:00 στο Αμφιθέατρο του ΓΝΑ «Η Ελπίς».

Ο ιστότοπος του ΚΕΦΙ, ενημερώνει για μια Ημερίδα επικεντρωμένη στη σημασία της Διατροφής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 09:30 – 12:00 στο Αμφιθέατρο του ΓΝΑ «Η Ελπίς». Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Κλινικής Διατροφής και το Τμήμα Ωτορινολαρυγγολογίας και θα έχει τρεις βασικές θεματικές. Θα συμμετέχει ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Συντονιστής της Διαδικτυακής Ομάδας Διατροφής του Συλλόγου, κ. Χρήστος Παπαβαγγέλης, ο οποίος είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Κλινικής Διατροφής του ΓΝΑ «Η Ελπίς». Η Ομάδα Διατροφής του Συλλόγου πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 20:00 – 21:30 διαδικτυακά και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή όλοι οι ογκολογικοί ασθενείς και φροντιστές τους, προκειμένου να λάβουν χρήσιμες και στοχευμένες πληροφορίες για τη διατροφή τους από τον κ. Χρήστο Παπαβαγγέλη. Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην Ομάδα Διατροφής θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο 2106468222, ώστε να δηλώσετε συμμετοχή στη συγκεκριμένη ομάδα και να συνδεθείτε διαδικτυακά την Τρίτη στις 20:00 στο link https://us06web.zoom.us/j/84653437696 Σας περιμένουμε όλους !

Ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι ιδρύθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τον καρκίνο.
Ο στόχος αυτός πραγματώνεται με:

τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ:

 • Προγράμματος βασικής εκπαίδευσης νέων εθελοντών, διάρκειας 1 έτους, με τη συνεργασία και υποστήριξη του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής “ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ”.
 • Ομάδων συζήτησης και μοίρασμα εμπειριών.
 • Ομαδικής ψυχολογικής υποστήριξης.
 • Ατομικής ψυχολογικής υποστήριξης.
 • Ομάδων δημιουργικής απασχόλησης.

τη ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

 • Ομιλιών
 • Ημερίδων για την πρόληψη και την ενημέρωση σχετικά με τις επιστημονικές εξελίξεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου από εξειδικευμένους γιατρούς και επιστήμονες.
 • Εκπαιδευτικών σεμιναρίων για εθελοντές προνοιακού και κοινωνικού έργου.
 • Καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

 • Για τις ειδικές κοινωνικές παροχές υπέρ των ογκολογικών ασθενών.
 • Για τα ασφαλιστικά δικαιώματα που παρέχουν οι Ασφαλιστικοί Φορείς υπέρ των ογκολογικών ασθενών.
 • Για θέματα που αφορούν την κοινωνία σχετικά με τον καρκίνο (όπως η πρόληψη, το κάπνισμα, οι κοινωνικές προκαταλήψεις κ.λπ.).

την ΠΑΡΟΧΗ:

 • Κοινωνικής και προνοιακής φροντίδας στο σπίτι των ογκολογικών ασθενών
 • Ενημέρωσης και ψυχολογικής – συναισθηματικής υποστήριξης των ογκολογικών ασθενών στο Νοσοκομείο η στο σπίτι και των μελών των οικογενειών τους.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δωρίστε και εσείς την περούκα που δεν χρειάζεστε σε κάποιον που νοσεί

Δωρεάν υποστήριξη ογκολογικών ασθενών από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο

ΚΕΦΙ: Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος

Άλλαξε την διατροφή σου μετά από μια ίωση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κάλυψη δύο κενών θέσεων σε «Κέντρο Ειδικής Αγωγής»

ΕΣΑμεΑ: Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική αναπηρία ΚΔΗΦ προσκαλεί τα άτομα με νοητική υστέρηση να υποβάλλουν αίτηση για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας

Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών - Μάρτιος 2024

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στην εθελοντική αιμοδοσία είτε συμμετέχοντας άμεσα σ’ αυτήν είτε ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους συνανθρώπους μας για το πιο υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Βράβευσε τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις

ΕΟΑΚ: Μετά από δύο αναβολές πέρυσι (λόγω του εθνικού πένθους για το δυστύχημα στα Τέμπη και τις σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αττική) η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, βράβευσε τη Δευτέρα (19/2) τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ομοσπονδίας

ΕΣΑμεΑ: Παραβίαση του συστήματος προσλήψεων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στους ΟΤΑ

Η ΕΣΑμεΑ διαμαρτύρεται για την παραβίαση του συστήματος προσλήψεων των ατόμων με αναπηρία ή/και με χρόνιες παθήσεις και των μελών των οικογενειών τους σε προκηρύξεις για θέσεις των Ο.Τ.Α.