Οι οφθαλμικές σταγόνες μιας δόσης με την ονομασία  Νewsept eyes ανακουφίζουν  τα μάτια από την ξηρότητα, το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του νέου προϊόντος οφθαλμικών σταγόνων μίας δόσης, Νewsept Eyes . To Νewsept eyes συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι, καθώς η παρουσία του χαμομηλιού με τις ευεργετικές ιδιότητές του το κάνει να δρα ως καταπραϋντικό, ενώ το υαλουρονικό νάτριο θεωρείται ως το καλύτερο ενυδατικό.

Οι οφθαλμικές σταγόνες μιας δόσης  ανακουφίζουν τα μάτια από την ξηρότητα, το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, την παρατεταμένη οδήγηση, την έντονη μελέτη, τη χρήση φακών επαφής, τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ξηροφθαλμία.

Μετά την επιτυχημένη διάθεση στην ελληνική αγορά των Νewsept Plus και Newsept Total, η εταιρεία DEMO με το Νewsept Εyes δίνει τη λύση «με τη βοήθεια της φύσης» σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ξηροφθαλμίας ή ταλαιπωρούνται από κουρασμένα κι ερεθισμένα μάτια.

Οι σταγόνες Νewsept eyes κυκλοφορούν  σε συσκευασία με 30 περιέκτες των 0,5 ml.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here