Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Βραβεία

Πλατινένιο βραβείο για το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»

Πλατινένιο βραβείο για το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»

Πλατινένιo βραβείο στην κατηγορία «Kαινοτόμο Προϊόν στο Φαρμακείο» έλαβε το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024». Στο πλαίσιο αυτό, διακρίθηκε ως η κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των φαρμακοποιών και της κριτικής επιτροπής, ξεχωρίζοντας για την αξιοπιστία του ανάμεσα σε πολλά σκευάσματα.

Η τιμητική διάκριση δόθηκε σε αναγνώριση της εξαιρετικής ανταπόκρισης του Canephron® Uno της ELPEN στις αυξανόμενες ανάγκες των γυναικών που ταλαιπωρούνται από τα ενοχλητικά συμπτώματα της οξείας μη επιπλεγμένης κυστίτιδας, καθώς και της σημαντικής συμβολής του στο χώρο του φαρμακείου. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2024 στο πλαίσιο των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, μιας εκ των κορυφαίων εκδηλώσεων στον χώρο των φαρμακείων, στην οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς.

 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί τον πλέον έγκυρο και καταξιωμένο θεσμό επιβράβευσης προσώπων, φορέων και επιχειρήσεων στον χώρο των φαρμακείων. Διεξάγεται με ιδιαίτερη επιτυχία εδώ και επτά χρόνια και απευθύνεται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειές τους, αλλά και την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

To Canephron® Uno είναι ένα μη συνταγογραφούμενο φάρμακο φυτικής προέλευσης. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των ήπιων συμπτωμάτων της φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος, όπως είναι η συχνοουρία, ο πόνος και το τσούξιμο κατά την ούρηση. Η σύνθεσή του αποτελείται από τον ειδικά επιλεγμένο συνδυασμό 3 φαρμακευτικών φυτών, σε σταθερή αναλογία, που δρουν συνεργικά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα περιέχει βότανο κενταύριο, ρίζα λεβιστικού και φύλλα δενδρολίβανου (1:1:1).

Με 4πλό μηχανισμό δράσης τo Canephron® Uno εμφανίζει αναλγητική, σπασμολυτική και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ παράλληλα αναστέλλει την προσκόλληση του Escherichia Coli, του παθογόνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για το 85% των επεισοδίων κυστίτιδας (εκτός νοσοκομείου). Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Διατίθεται σε συσκευασία των 30 επικαλυμμένων δισκίων. Επιπλέον, το Canephron® Uno μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της οξείας μη επιπλεγμένης κυστίτιδας, συνεισφέροντας παράλληλα στις πολιτικές περιορισμού της κατάχρησης των αντιβιοτικών.

Η ELPEN δραστηριοποιείται εδώ και 59 χρόνια στην ανάπτυξη και παραγωγή επώνυμων ελληνικών φαρμάκων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Με την κυκλοφορία του Canephron® Uno, διευρύνει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της, με στόχο τη βέλτιστη δυνατή κάλυψη των ασθενών με επιπλέον θεραπευτικές επιλογές και τη διασφάλιση της πρόσβασής τους σε θεραπείες που είναι δοκιμασμένες στην κλινική πράξη, διαθέτουν επιστημονική τεκμηρίωση και βελτιώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο ιδρυτής της ELPEN, κ. Δημήτρης Πενταφράγκας βραβεύτηκε ως πρωτεργάτης της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας

Η ELPEN υλοποίησε τη μεγαλύτερη βιομηχανική επένδυση στην Ανατολική Αττική

14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management Pharmadise - Leading healthcare intelligence

Όλος ο κόσμος της Υγείας στο 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ψηφιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων οίκων ευγηρίας με άνοια - ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

Στην 5η θέση με τους ελκυστικότερους εργοδότες στην Ελλάδα η ELPEN

Η ELPEN ανακαινίζει τις αίθουσες διδασκαλίας στη Φαρμακευτική του ΕΚΠΑ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

    Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς.

Διάκριση της Servier Hellas στα HR Awards 2023

Τιμητική διάκριση για τη δέσμευσή της να προασπίζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της, εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος, απέσπασε η Servier Hellas στα HR Awards 2023, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Workplace Well-being» για την πρωτοβουλία «The COLONO45».

Τριπλή βράβευση της DEMO 

Τρία βραβεία απέσπασε η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Ωνάσειο: Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς

Ωνάσειο:Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου  ως το πρώτο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπάνιων και Κληρονομικών Καρδιολογικών Παθήσεων στην Ελλάδα.

Close Icon