Άποψη

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021: Χρυσό βραβείο κέρδισε το almora PLUS® CISTUS COMPLEX

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021: Χρυσό βραβείο κέρδισε το almora PLUS® CISTUS COMPLEX

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021: Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία νέου λανσαρίσματος κέρδισε το almora PLUS® CISTUS COMPLEX για την εξαιρετική ανταπόκρισή του στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, καθώς και για τη σημαντική συμβολή του στο έργο των φαρμακοποιών.

Η συγκεκριμένη διάκριση απονέμεται από τους φαρμακοποιούς της Αττικής και στοχεύει στην επιβράβευση των πρότυπων πρακτικών, υπηρεσιών, καινοτομιών και προϊόντων της φαρμακευτικής αγοράς. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 στο πλαίσιο εκδήλωσης για την απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του φαρμακευτικού κλάδου.

Το almora PLUS® Cistus Complex κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο, παρέχοντας στην αγορά ένα προϊόν με ειδικά μελετημένη σύνθεση για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Ανταποκρινόμενο αποτελεσματικά στις έντονες ανάγκες του κοινού, στηρίζει μέχρι σήμερα το έργο των φαρμακοποιών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Περιέχοντας το μοναδικό συνδυασμό 4 συστατικών, του εκχυλίσματος Cistus creticus (Λαδανιά), του Βασιλικού πολτού, του Ψευδαργύρου και του Σεληνίου, το καινοτόμο αυτό συμπλήρωμα διατροφής συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος. Η επιλογή της σύνθεσης του almora PLUS® CISTUS COMPLEX έγινε μετά από ενδελεχή έρευνα των συστατικών του, από την οποία προέκυψαν τα εξής:
  • Το Cistus creticus (κρητικός κίστος), γνωστό και ως Λαδανιά, είναι ένα φυτό που διακρίνεται για την πλούσια περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες, καθιστώντας το ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντιϊκή και αντιβακτηριακή δράση.
  • O Ψευδάργυρος, στην πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή του, έχει αναγνωρισμένους ισχυρισμούς υγείας για τη δράση του στο ανοσοποιητικό σύστημα και αναγνωρίζεται ως ο φύλακας του ανοσοποιητικού.
  • Το Σελήνιο προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού.
  • Ο Βασιλικός πολτός αποτελεί μια από τις πιο γνωστές υπερτροφές με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, που αποδεικνύεται από επιστημονικές μελέτες.

Με τεκμηριωμένη ασφάλεια και ενισχυμένη αποτελεσματικότητα το almora PLUS® CISTUS COMPLEX φέρει την υπογραφή της επιτυχημένης σειράς προϊόντων almora PLUS®, που καταγράφουν περισσότερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Ελληνικό Φαρμακείο. Αποτελώντας την καινοτόμα πρόταση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ELPEN, το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι η ζωντανή απόδειξη, πως η πανδημία δε είναι ικανή να σταματήσει  την επιτυχία ενός προϊόντος.

Εκτός από τη «χρυσή» διάκρισή του στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021, το almora PLUS® CISTUS COMPLEX έχει ήδη κατακτήσει το Χρυσό Βραβείο και στα Βραβεία Κοινού Iatronet «Υγεία και Ομορφιά 2021». Εκεί, αναδείχθηκε με on-line ψηφοφορία ως η Νο1 επιλογή στην προτίμηση των καταναλωτών για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κοινωνική πολιτική στις πλάτες των φαρμακοποιών εκ μέρους της κυβέρνησης καταγγέλει ο ΦΣΘ

Προτεραιότητα στον εμβολιασμό και για τους φαρμακοποιούς

Οι φαρμακοποιοί στηρίζουν το εγχείρημα του Εθνικού εμβολιασμού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κ.Ε.Φ.Ι Webinar: «Βιο-ομοειδή φάρμακα & βιολογικοί παράγοντες»

Κ.Ε.Φ.Ι: O Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών διοργάνωσε διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Βιο-ομοειδή φάρμακα & βιολογικοί παράγοντες» τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 17:00-19:00 η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο Facebook.

Guillain Barre Κορωνοϊός : Πιθανή συσχέτιση του συνδρόμου με την νόσο

Guillain Barre Κορωνοϊός : Στο περιοδικό European Journal of Neurology έγινε αποδεκτή μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας και μετά-ανάλυση των σχετικών μελετών, με στόχο τη διερεύνηση της συσχέτισης της νόσου COVID-19 με την οξεία φλεγμονώδη πολυριζονευροπάθεια (σύνδρομο Guillain-Barre, GBS), την πρόγνωση του GBS σε έδαφος νόσου COVID-19 και την αποτελεσματικότητά της κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής σε ασθενείς με GBS & νόσο COVID-19.

ΚΕΘΕΑ: Απάντηση στο διορισμένο Δ.Σ. για το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Οργανισμού

Εργαζόμενοι ΚΕΘΕΑ: Την αντίθεσή τους με τα σχέδια τoυ διορισμένου Δ.Σ. σχετικά με την αναδιάρθρωση του ΚΕΘΕΑ, εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Οργανισμού με σημερινή (20/04) ανακοίνωσή του.

Υιοθεσία δέκα ακριτικών περιοχών και δημιουργία δέκα νέων παιδικών σταθμών από HOPEgenesis και Eurolife FFH

HOPEgenesis: Τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν και να επεκτείνουν την κοινή τους δράση ενάντια στην υπογεννητικότητα μέχρι το 2023, ανακοίνωσαν η Eurolife FFH και η HOPEgenesis, κατά τη διάρκεια online εκδήλωσης, σε απευθείας σύνδεση από τα γραφεία της εταιρείας.

ΕΛ.Ε.Α.Ν.Α.: Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ασθενών για την Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) είναι πλέον επίσημα μέλος της ASIF - της Διεθνούς Ένωσης Συλλόγων Ασθενών για την Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα. Η ASIF έχει 47 μέλη σε 41 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Μηνύματα από το συνέδριο ' Καρδιολογία 2021 ' 

Tο συνέδριο “ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ 2021” πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09.04.2021 και το Σάββατο 10.04.2021, με τη συμμετοχή 930 καρδιολόγων από όλη τη χώρα την πρώτη ημέρα, ενώ την επομένη ο αριθμός έφτασε τους 950.