Top News

Ούτε ένας επιτυχημένος δημόσιος διαγωνισμός στο Νοσοκομείο Γεννηματάς

Ούτε ένας επιτυχημένος δημόσιος διαγωνισμός στο Νοσοκομείο Γεννηματάς

Της Νικολέτας Ντάμπου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας Γ. Γεννηματάς στο οποίο θα πραγματοποιηθεί  δημόσια λογοδοσία την προσεχή Τετάρτη παρουσία του υπουργού υγείας παρατηρούμε ότι δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ένας δημόσιος διαγωνισμός με επιτυχία αν και προκήρυξε αρκετούς.

Υλοποίησε μόνο πολλές επιτυχημένες απευθείας αναθέσεις λόγω ίσως… ανεπάρκειας. Ίσως δεν πέτυχαν οι διαγωνισμοί γιατί το νοσοκομείο είχε αφήσει χρονικό περιθώριο για την κατάθεση των προσφορών αντί για 30 ημέρες που απαιτείται από το νόμο μόνο από 1 έως 4 ! Κανείς δεν έκανε ένσταση και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε από τους προμηθευτές ; ΄Η μοιράστηκαν κανονικά οι προμήθειες και ήταν όλοι ικανοποιημένοι;

Φαντάζομαι ότι θα συγχαρεί τον διοικητή του νοσοκομείου και την αναπληρώτρια ο υπουργός υγείας σε λίγες ημέρες για την τελειότητα με την οποία λειτουργεί και αυτό το δημόσιο νοσοκομείο. Γι’ αυτό και νομιμοποιούνται οι προμήθειες κάθε δύο μήνες ( διαβάστε εδώ ) για κάτι τέτοιες περιπτώσεις και για κάτι τέτοιους υπολογισμούς.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Οι ασθενείς και το προσωπικό όμως τι φταίνε που το νοσοκομείο δεν έχει γάντια, σύριγγες και μάσκες ;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το μαχαίρι του Σαλμάν Ρούσντι έρχεται 33 χρόνια μετά τον φετφά που εξέδωσε το Ιράν για τη ζωή του

Στον Ινδικό Ωκεανό έπεσε ο κινεζικός πύραυλος που ήταν εκτός ελέγχου στην ατμόσφαιρα και σε φθίνουσα τροχιά

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τον έλεγχο της εγκατάστασης του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής του Τσερνομπίλ, εγείροντας ανησυχίες για ραδιενεργές επιπτώσεις στην Ευρώπη.

«Το θερμικό φορτίο της δεξαμενής αποθήκευσης αναλωμένου καυσίμου και ο όγκος του νερού ψύξης στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ επαρκούν για την αποτελεσματική απομάκρυνση της θερμότητας χωρίς την ανάγκη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος», ανέφερε ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας σε δήλωση.

"Έφυγα για να μην γίνει αιματοχυσία στην Καμπούλ" λέει ο Πρόεδρος του Αφγανιστάν Ασράφ Γάνι

“Υπάρχουν αναφορές ότι το αεροδρόμιο δέχεται πυρά ως εκ τούτου δίνουμε οδηγίες στους Αμερικανούς πολίτες να βρουν καταφύγιο εκεί όπου βρίσκονται”, λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, ανακοίνωσε η πρεσβεία.

Ανακαλύφθηκε το “αντίδοτο” στο χρόνιο πόνο

Μια τροποποιημένη μορφή τοξίνης αλλαντίασης παρέχει μακροχρόνια ανακούφιση πόνου στα ποντίκια χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες και, με το χρόνο, θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα οπιοειδή φάρμακα ως ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του χρόνιου πόνου, σύμφωνα με έρευνα της UCL, του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ και του νοσοκομείου για τα αρρώστια παιδιά, το Τορόντο. Για τη μελέτη, […]