Αυτοφροντίδα

Iviprosil: Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής

Iviprosil: Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής

Iviprosil: ΤοΣε μορφή διασπειρόμενων ταινιών για το στόμα (μονοδόσεις) διατίθεται το συμπλήρωμα διατροφής Ivisposil το οποίο έχει αποχρεμπτικές και βλεννολυτικές ιδιότητες για τον παραγωγικό βήχα με εκχύλισμα φύλλων κισσού. Κάθε μονοδόση περιέχει 16mg εκχυλίσματος φύλλων κισσού και διαλύεται αμέσως στο στόμα απελευθερώνοντας τα δραστικά συστατικά.

Σε μία κατηγορία προϊόντων φαρμακείου που κυριαρχείται από τα παραδοσιακά σιρόπια και τους δοσομετρητές, οι διασπειρόμενες ταινίες του Ivisposil αποτελούν μοναδική καινοτομία, καθώς προσφέρουν μεγάλη ευκολία στη χρήση και στη μεταφορά (on-the-go). Ο καταναλωτής μπορεί να τις έχει κάθε στιγμή μαζί του, στην εργασία, στο δρόμο, στην εκδρομή, στο εστιατόριο, στον κινηματογράφο! Μάλιστα, η καινοτομία του Ivisposil έχει επιβεβαιωθεί καθώς έχει λάβει δυο πολύ σημαντικά βραβεία στα «Best in Pharmacy Awards»:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Το πιο καινοτόμο προϊόν φαρμακείου» και
  • Silver βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ivisposil είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών, δεν περιέχει αλκοόλη και συντηρητικά, έχε γεύση φρούτων και διατίθεται σε συσκευασία 30 φακελίσκων αλουμινίου, οι οποίοι περιέχουν από μια ταινία. Τα προϊόντα της Bradex ΑΕΒΕ-  θυγατρικής του Ομίλου Demo ΑΒΕΕ- διακινούνται από τη Demo ΑΒΕΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Νέο συμπλήρωμα διατροφής για προστασία από την γρίπη

Almora PLUS® PROBIO : Καινοτόμο σκεύασμα κατά της διάρροιας

Να είσαι αληθινή με εσένα

Αυτοφροντίδα: Να είσαι αληθινός στον εαυτό σου. Τα κοινωνικά πρότυπα δεν πρέπει να ακολουθούνται από όλους με τον ίδιο τρόπο. Αντίθετα, μπορούμε να ζήσουμε κάτω από ορισμένα κοινά πρότυπα, αλλά χωρίς να εγκαταλείψουμε αυτό που μας προσδιορίζει, αυτό που πιστεύουμε. Να είσαι αληθινός στον εαυτό σου.  Να είστε αληθινοί στις ιδέες, τις πεποιθήσεις σας, αυτό που χρειάζεστε, αυτό που θέλετε, τις δικές σας φιλοδοξίες, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές από άλλων.

Πλατωνικές σχέσεις και πώς να τις φροντίσεις

Πλατωνική φιλία: Πώς να την καλλιεργήσεις όταν την εντοπίσεις. Οι ζωές πολλών ανθρώπων αισθάνονται καταβεβλημένες από την εργασία, τις ρομαντικές σχέσεις, τα παιδιά κλπ. Οι πλατωνικές φιλίες μπορεί να μην είναι υψηλής προτεραιότητας. Αλλά όταν σταματούν να το σκεφτούν, πολλοί άνθρωποι χάνουν τα οφέλη της φιλίας: κάποιος για να παίξει χωρίς επιπλοκές που μπορεί να φέρει το σεξ, και η συμβατότητα που είναι πιο εύκολο να βρεθεί στους φίλους παρά στην οικογένεια επειδή τους έχεις επιλέξει.

Ποιες είναι οι 3 ορμόνες στις οποίες πρέπει να εστιάσεις για ωραία γηρατειά

Υγιής Γήρανση: Σε ποιες ορμόνες πρέπει να δώσεις σημασία.  Είναι μια ερώτηση που οι ειδικοί της μακροζωίας γνωρίζουν πολύ καλά: Ποιοι είναι οι βιοδείκτες για υγιή γήρανση; Εξάλλου, πολλές καταστάσεις που σχετίζονται με την ηλικία δεν εμφανίζονται απλά από το πουθενά μια μέρα—σωπαίνουν σιωπηλά για χρόνια κάτω από την επιφάνεια.

Αλλάζουνε οι άνθρωποι

Σχέσεις σύντροφοι: Γιατί αλλάζουν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι αλλάζουν, είτε ως αποτέλεσμα της εμπειρίας είτε απλώς επειδή χρειαζόμαστε την αλλαγή.  Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να αποδεχτούμε τις αλλαγές εκείνων που βρίσκονται γύρω μας, ούτε είναι εύκολο για τους άλλους να κατανοήσουν τις δικές μας. 

Όταν νομίζω ότι δεν χρειάζομαι ξεκούραση αλλά τελικά είναι απαραίτητη

Χρειάζομαι ξεκούραση: Ποια σημάδια δεν πρέπει να αγνοήσεις. Βυθισμένος στην καθημερινή ρουτίνα περνά η μέρα μας μέρα, αφήνουμε τους εαυτούς μας να παρασυρθούν από την αδράνεια. Αυτή η αδράνεια δεν περιλαμβάνει μια σημαντική δραστηριότητα, την ακρόαση των μηνυμάτων που μας στέλνει το σώμα μας. Επιπλέον, εάν ταξινομήσουμε αυτά τα σήματα με το βαθμό σπουδαιότητάς τους, τότε στο υψηλότερο επίπεδο της ιεραρχίας θα υπήρχαν εκείνα τα σήματα που δείχνουν ότι πρέπει να ξεκουραστούμε.

Το δικό σου εγκεφαλικό ...μοναστήρι

Το να μιλάς για το μοναστήρι είναι να αναφέρεται σε μια περιοχή που περιβάλλεται από μυστήριο.  Αυτή η μικρή, λεπτή περιοχή που στεγάζεται κάτω από το νεοκορτασμό ήταν, μέχρι και πολύ καιρό, μια πρόκληση και επίσης ένας λογαριασμός σε εκκρεμότητα. Επειδή οι ερευνητές είναι επίμονοι, επειδή οι λάτρεις της νευροεπιστήμης δεν θέλουν και δεν μπορούν να αφήσουν τίποτα στην τύχη.