Ασφάλιση Υγείας

Interamerican: Νέα Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης από τον Όμιλο Interamerican

Interamerican: Νέα Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης από τον Όμιλο Interamerican

Interamerican: Ένα σημαντικό κομμάτι της φετινής έκθεσης είναι η ενσωμάτωση της διπλής ουσιαστικότητας (Double Materiality), ένα πρωτοποριακό βήμα για τον προσδιορισμό των ουσιαστικών θεμάτων ESG.

Ο όμιλος Interamerican δημοσιοποιεί τη νέα Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το έτος 2022, στην οποία αποτυπώνεται η δέσμευση της εταιρείας σε θέματα Βιωσιμότητας και ο τρόπος με τον οποίο εντάσσονται οργανικά στην επιχειρηματική δραστηριότητά της.

Μέσα από αυτήν την Έκθεση η Interamerican επικοινωνεί τα ουσιώδη θέματα βιωσιμότητας του ομίλου, όπως αυτά προέκυψαν συμπράττοντας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της, τις επιδόσεις και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει σε θέματα ESG και συγκεκριμένα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από τη λειτουργία της, τη θετική επίδρασή της στην κοινωνία και σε πρακτικές υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.

Ένα σημαντικό κομμάτι της φετινής έκθεσης είναι η ενσωμάτωση της διπλής ουσιαστικότητας (Double Materiality), ένα πρωτοποριακό βήμα για τον προσδιορισμό των ουσιαστικών θεμάτων ESG της Interamerican που επηρεάζουν τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, όσο και τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία.

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές των νέων διεθνών προτύπων GRI (GRI Universal Standards 2021), καθώς και με τα πρότυπα του Sustainability Accounting Standards Board (SASB Standards) και έχει αναρτηθεί στο site της εταιρείας (αγγλική έκδοση).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

22ο Συνέδριο HealthWorld: Making Healthcare Reform a Political and Investment Priority

Ενίσχυση του αλφαβητισμού των παιδιών στον τομέα της υγείας

7 γυναίκες της INTERAMERICAN έχουν κάτι να μας πουν

Η Χρύσα Ελευθερίου Sustainability and Stakeholders Relations Leader της INTERAMERICAN

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

NHS: Η ιδιωτική αγορά ασφάλισης υγείας αυξήθηκε κατά 385 εκατ. £ σε 1 έτος

NHS: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επισημάνει αυξήσεις των ασφαλίστρων άνω του 10%, με μία να τα τοποθετεί έως και 40% φέτος, αντανακλώντας αύξηση των αξιώσεων και υψηλότερο ιατρικό κόστος.

ΑΑΔΕ: Ξεκίνησαν οι τροποποιητικές δηλώσεις Ε9

ΑΑΔΕ: Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να διορθώσουν τυχόν ανακρίβειες στις φορολογικές τους δηλώσεις ΕΝΦΙΑ, με αποτέλεσμα η ΑΑΔΕ να εκδώσει ενημερωμένη εκκαθαριστική δήλωση.