Ασφάλιση Υγείας

Επίδομα 534 Ευρώ: Σε αυτούς καταβάλλετε σήμερα

Επίδομα 534 Ευρώ: Σε αυτούς καταβάλλετε σήμερα

Επίδομα 534 Ευρώ: Σήμερα Τρίτη 20/04/21, το υπουργείο οικονομικών καταβάλλει το επίδομα των 534 ευρω σε 4.226 δικαιούχους. Οι δικαιούχοι αναφέρονται στην συνέχεια του άρθρου.

Με απόφαση που εξέδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, εγκρίθηκε οριστικά η μεταφορά πίστωσης ποσού ύψους 2.127.366 ευρώ από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2021, για 4.226 πληρωμές δικαιούχων. Οι δικαιούχοι του επιδόματος αναγράφονται παρακάτω και η καταβολή των ποσών που θα πιστωθούνε αφορά σε διάφορες ειδικότητες, αλλά και σε διάφορες συμβάσεις τις οποίες τελούν. Όλες ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες επαγγελμάτων.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος αναγράφονται παρακάτω και η καταβολή των ποσών που θα πιστωθούνε αφορά σε διάφορες ειδικότητες, αλλά και σε διάφορες συμβάσεις τις οποίες τελούν. Όλες ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες επαγγελμάτων.

Δικαιούχοι και σε τι ανήκουν

  • Αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων , οι οποίοι ανήκουν στο έτος του  2020  και δικαιούνται τις πληρωμές  αποζημίωσης ειδικού σκοπού, η οποία ανέρχεται στο ύψος των 425.108 ευρώ. Συνολικά οι πληρωμές  αντιστοιχούν σε 729 δικαιούχους.
  • Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων  που αντιστοιχούν στους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιου του2021, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού,  η οποία ανέρχεται στο ύψος των 752.021 ευρώ. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 1.705 πληρωμές δικαιούχων.
  • Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, η οποία ανέρχεται στο ύψος των   37.548 ευρώ. Συνολικά  θα  πραγματοποιηθούν πληρωμές σε 80 δικαιούχους.
  • Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών και άλλων εργαζομένων ειδικών κατηγοριών που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, η οποία ανέρχεται στο  ύψος των 912.688 ευρώ. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 1.712 πληρωμές σε δικαιούχους.

Ακολουθεί βίντεο για την καταβολή του επιδόματος των 534 ευρώ ως αποζημίωση ειδικού σκοπού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

ΟΑΕΔ ΕΦΚΑ: Τι πληρώνει από 19-23 Απριλίου

ΟΠΕΚΑ: Έκτακτη καταβολή επιδομάτων (Δείτε γιατί)

Voucher 200 ευρώ: Ξεκίνησε η εξαργύρωση, έρχεται ο β' κύκλος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΟΑΕΔ παιδικές κατασκηνώσεις : Μέχρι το Σάββατο οι δηλώσεις

ΟΑΕΔ παιδικές κατασκηνώσεις : Το Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 και ώρα 23:59, λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και των παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα έτους 2021 του ΟΑΕΔ.

Πρόγραμμα ψηφιακής μέριμνας : Πως θα κάνετε την αίτηση

Πρόγραμμα ψηφιακής μέριμνας : Από την Δευτέρα 5 Απριλίου, ξεκινούν να υποβάλλουν αιτήσεις επιχορήγησης οι δικαιούχοι του Α’ Κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Αναστολές Μάϊου : Σήμερα ξεκινάνε οι αιτήσεις

Αναστολές Μάϊου : Σήμερα ανοίγει το σύστημα στην Εργάνη για τις δηλώσεις αναστολών ειδικού σκοπού για το μήνα Μάιο, μόνο που αυτή την φορά θα υπάρχουν ακόμα περισσότεροι κόφτες αλλά και αυστηρότερες προϋποθέσεις.

Επίδομα 210 ευρώ : Ποιο το δικαιούνται

Επίδομα 210 ευρώ : Όσοι είναι δικαιούχοι του επιδόματος στέγασης έχουν την δυνατότητα να δουν εώς 210 ευρώ τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς . Τα Χρήματα κατατίθενται με βάση τι κριτήρια πληρή ο κάθε δικαιούχος.

ΟΠΕΚΑ : Παράταση προγραμμάτων λογαριασμού αγροτικής εστίας

ΟΠΕΚΑ : Η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, διακατεχόμενη από το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κόσμο εξεδίδει δελτίου τύπου και τους ενημερώνει ότι θα υπάρξει παράταση των προγραμμάτων λογαριασμού της Αγρροτικής εστίας.