Πολιτική Υγείας

Εμβόλια COVID-19: Ακρόαση με τους διευθύνοντες συμβούλους των φαρμακευτικών

Εμβόλια COVID-19: Ακρόαση με τους διευθύνοντες συμβούλους των φαρμακευτικών

Εμβόλια COVID-19: Οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν με τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους επιτρόπους Breton και Κυριακίδου, τρόπους βελτίωσης της ικανότητας παραγωγής και παράδοσης εμβολίων COVID-19.

Την Πέμπτη, τα μέλη των επιτροπών Δημόσιας Υγείας (ENVI) και Βιομηχανίας (ITRE) θα συζητήσουν με εκπροσώπους της φαρμακευτικής βιομηχανίας που συμμετέχουν στην ανάπτυξη, την παρασκευή και την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου εμβολίων της ΕΕ κατά της νόσου COVID-19.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, 17.00-20.00 (ώρα Ελλάδος) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες μέσω τηλεδιάσκεψης. Η πλήρης ημερήσια διάταξη της ακρόασης είναι διαθέσιμη εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ακρόαση ζωντανά εδώ, ενώ θα παρέχεται διερμηνεία στα ελληνικά.

Κωδικός ενσωμάτωσης για ιστοσελίδες: <iframe src=”https://webstreaming.europarl.europa.eu/ep/embed/embed.html?event=20210225-1600-committeeenviitre&language=el&autoplay=false&logo=truename=”EP Playerseamless=”seamlessframeborder=”0″ width=”560″ height=”315″ allowfullscreen=”truewebkitallowfullscreen=”truemozallowfullscreen=”truescrolling=no></iframe>

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Έτοιμοι για συμμετοχή στο εμβολιαστικό πρόγραμμα οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης

Η AstraZeneca ίσως παραδώσει στην ΕΕ λιγότερα από τα μισά συμφωνημένα εμβόλια

Η Κούβα θέλει να εμβολιάσει και τους τουρίστες της

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Κοινωνική Αποστολή της Νέας Υόρκης  εξυπηρετεί τα πιο αδικημένα παιδιά της πόλης από το 1812

Μέσα στην πανδημία COVID-19, η κα Shafiroff ενθαρρύνει όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν δωρεές στο τοπικό τους ντουλάπι τροφίμων. «Γνωρίζω ότι ο σύζυγός μου και εγώ πρόσφατα δωρίσαμε 10.000 γεύματα στην Καρδιά του Hamptons, το οποίο είναι ένα ντουλάπι τροφίμων στο Hamptons, επειδή αισθανόμαστε τόσο έντονα για την παροχή τροφής και για να είμαστε μέρος της λύσης»

Το ξέσπασμα του κορωνοϊού στο γηροκομείο του Κεντάκι που συνδέεται με την παραλλαγή R.1, προκαλεί ανησυχία για την επίδραση του εμβολίου

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC προτρέπουν τη χρήση εμβολιασμού COVID-19 μεταξύ των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονται σε εξειδικευμένες νοσηλευτικές εγκαταστάσεις για την προστασία των κατοίκων και την πρόληψη της μετάδοσης ιών.

Μάριος Θεμιστοκλέους: Χρονοδιάγραμμα εμβολιασμών – Διεύρυνση ωραρίου

Μάριος Θεμιστοκλέους: Τα εμβόλια της AstraZeneca είναι ασφαλή και οι κίνδυνοι που υπάρχουν από το εμβόλιο είναι εξαιρετικά χαμηλοί, διαβεβαίωσε o Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Έχουμε κάνει και στη χώρα μας πάνω από 2,5 εκατ. εμβολιασμούς με ελάχιστα συμβάντα δήλωσε γενικά για τα εμβόλια.

Υπουργείο Υγείας: Πρωτοβουλίες για τη φροντίδα της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων

Ζωή Ράπτη: Η συνεργασία στοχεύει στην ανάπτυξη ενός 5ετούς επιστημονικού προγράμματος με στόχο την ενίσχυση του τομέα ψυχικής Υγείας παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα, τη βελτίωση της ποιότητας της φροντίδας παρέχοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε παιδιά και εφήβους στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Βασίλης Κικίλιας: Μ. Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 30-39 με AstraZeneca – Εμβολιασμοί και σε ιδιωτικά κέντρα

Βασίλης Κικίλιας: Με έντονο συναισθηματικό τόνο, ο κ. Κικίλιας μίλησε για όλους τους ανθρώπους που έχουν χαθεί από τον φονικό ιό και το δράμα που περνούν οι οικογένειές τους, καθώς και για την αδιάκοπη προσπάθεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του ΕΣΥ, καταλήγοντας ότι όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν αν όλοι οι πολίτες εμβολιαστούν.