Τεχνολογία

Ζητούμενο η αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Ζητούμενο η αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο απαιτεί υψηλό επίπεδο και οι αγώνες προσφοράς συνεχίζονται. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, το Βερμόντ, ένα κράτος των ΗΠΑ με λιγότερα από 650.000 άτομα, αντιμετωπίζει αυτή την έλλειψη δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο με καινοφανείς τρόπους. Η περιοχή φιλοξενεί δύο στρατιωτικές βάσεις, μια αυξανόμενη βιομηχανία αεροδιαστημικής αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έναν κλάδο τεχνολογίας που έχει αυξηθεί κατά 8,3% από το 2005 έως το 2014. Αυτό σημαίνει ότι το κράτος περιλαμβάνει ένα μείγμα νεοσύστατων επιχειρήσεων, εγκατεστημένων εταιρειών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που μπορούν να διοχετευθούν για να βοηθήσει με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα οργανικά και απαιτείται κάποιος προγραμματισμός. Για το λόγο αυτό, το Βερμόντ ασχολείται με την έλλειψη δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο, αναπτύσσοντας το δικό του τακτικό ταλέντο.

Πανεπιστήμια του Βερμόντ

Το Vermont Tech και το Champlain College διοργανώνουν μαθήματα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, όπου οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιήσεις και μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο του Νόργουιτς έχει λάβει πολλούς ορισμούς στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και εκτελεί σειρά προγραμμάτων. Το πανεπιστήμιο άνοιξε πρόσφατα το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Ερευνών του Πανεπιστημίου Norwich (NUARI) σε συνεργασία με το κράτος του Βερμόντ.

Η NUARI έχει λάβει χρηματοδότηση ύψους 62 εκατομμυρίων δολαρίων και το κέντρο παρέχει στο κράτος 24/7 λειτουργία στον κυβερνοχώρο και εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές λαμβάνουν πρακτική εμπειρία, σε συνεργασία με οργανισμούς όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) Αμυνα.

Εταιρείες Cybersecurity

Ορισμένες εταιρείες του κυβερνοχώρου έχουν αναπτυχθεί στο κράτος τα τελευταία χρόνια. Ένα παράδειγμα είναι η ασφάλεια NuHarbor , η οποία παρέχει προγράμματα ασφάλειας από το ένα στο άλλο τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε δημόσιους οργανισμούς. Η εταιρεία συνεργάζεται με οργανισμούς όπως το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και η American Airlines.

Μια δεύτερη εταιρεία είναι η Pwnie Express , η οποία παρέχει ανίχνευση απειλών για κάθε ασύρματη και ενσύρματη συσκευή μέσα και γύρω από έναν οργανισμό. Υπάρχει επίσης το Social Sentinel , μια εκκίνηση που παρακολουθεί τις απειλές για τη διατήρηση της ασφάλειας της κοινότητας.

Φέτος ο κυβερνήτης του Vermont, Phil Scott, έκανε την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο μια μεγάλη προτεραιότητα για το κράτος. Ο πολιτικός έχει προσλάβει τον Nicholas Andersen ως επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφάλειας Πληροφοριών για το κράτος και έχει συσταθεί μια συμβουλευτική ομάδα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο των 10 ατόμων. Επιπλέον, ο κυβερνήτης Scott εγκαινίασε το πρόγραμμα ” Governors Cyber ​​Skills” , το οποίο συνεργάζεται με ορισμένα άλλα κράτη και αποσκοπεί να βοηθήσει τις νέες γυναίκες να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους στον κυβερνοχώρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Μπαράζ κυβερνοεπιθέσεων των DarkSide

Το Zoom αποκτά πρόσβαση στο ειδικό API της Apple για την κάμερα iPad

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μπορούν τα παιχνίδια να καταπολεμήσουν την παραπληροφόρηση του εμβολίου;

Εμβόλια παραπληροφόρηση παιχνίδια: Η Soraiya Verjee, Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Sea Monster μας λέει πώς τα παιχνίδια μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελέσματα για την υγεία και να καταπολεμήσουν την παραπληροφόρηση των εμβολίων. Ακολουθώντας την παγκόσμια εξάπλωση του COVID-19, έχουν εξαπλωθεί θεωρίες παραπληροφόρησης και συνωμοσίας σχετικά με την προέλευσή της, όπως τα κυτταρικά δίκτυα 5G που […]

Οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης πρέπει σαφώς να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Ο Keely συνιστά: «Οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης πρέπει σαφώς να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για να εξετάσουν τι άλλο μπορούν να κάνουν για να διατηρήσουν τους εαυτούς τους, τους ασθενείς τους και άλλους ενδιαφερόμενους ασφαλέστερους».

Τι λένε τα στοιχεία για το ρεκόρ των κερδών της Amazon

Amazon: Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις της τάξης του 44%. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση σε πωλήσεις από το 2011. Τα νούμερα αυτά καταγράφηκαν την ώρα που ο κορωνοϊός σάρωνε τον πλανήτη. Με τις χώρες και τα κράτη να βρίσκονται σε lockdown οι πολίτες στράφηκαν στις online αγορές. Μάλιστα, περισσότερα από 200 εκατομμύρια άνθρωποι είναι πλέον Prime συνδρομητές στην Amazon.

Παραμένει το drone της Nasa για έρευνες στον Άρη

Για πρώτη φορά ένα αυτόνομο ιπτάμενο όχημα ταξίδεψε σε άλλον πλανήτη. Το Ingenuity, το drone της αποστολής Perseverance της NASA, έφτασε στον Άρη μαζί με τον ρομποτικό εξερευνητή που τον μετέφερε εκεί.

Καμπανάκι για μονοπωλιακούς περιορισμούς στο App Store από την ΕΕ

Apple: Οι ευρωπαϊκές αρχές ανταγωνισμού κατηγόρησαν την Πέμπτη την Apple ότι καταπνίγει τον ανταγωνισμό με τους περιοριστικούς όρους του ηλεκτρονικού καταστήματος App Store, στην πρώτη από μια σειρά τεσσάρων υποθέσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υψηλά πρόστιμα και αλλαγή πρακτικών.

Επέστρεψε στη Γη η κάψουλα της SpaceX

SpaceX: Η διαστημική κάψουλα προσθαλασσώθηκε στις 02:56 τοπική ώρα (09:56 ώρα Ελλάδος) στον Κόλπο του Μεξικού, ανοιχτά της Πάναμα Σίτι, στην Φλόριντα, έπειτα από πτήση εξίμισι ωρών από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, σύμφωνα με τη Nasa. Οι Αμερικανοί Μάικλ Χόπκινς, Βίκτορ Γκλόβερ, Σάνον Ουόκερ και ο Ιάπωνας Σοίτσι Νογκούτσι ήταν τον Νοέμβριο οι πρώτοι αστροναύτες «επιχειρησιακής» αποστολής που μεταφέρθηκαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από την διαστημική εταιρεία του Ίλον Μασκ, η οποία καθιερώθηκε ως απαραίτητος εταίρος της Nasa.

Δεδομένα από smartphone μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αντιμετώπιση του επόμενου επιδημικού κύματος

Κινητά και Πανδημία: Οι ερευνητές που εργάζονται σε ένα νέο ερευνητικό έργο αναλύουν δεδομένα υγείας από smartphone σε νοικοκυριά όπου ένας από τους κατοίκους είχε ή υποψιάστηκε ότι είχε κορωνοϊό.

Η ρωσική μηχανή αναζήτησης Yandex αγόρασε την τράπεζα της Μόσχας «Ακρόπολη»

Yandex: Η εμπορική τράπεζα «Ακρόπολη» λειτουργεί ως μετοχική εταιρεία παροχής χρηματιστικών και τραπεζικών υπηρεσιών από τον Αύγουστο του 1994 και κατέχει την 314η θέση ως προς το ενεργητικό της μεταξύ των 352 ρωσικών τραπεζών.