Ομορφιά

Πως θα αφαιρέσετε μόνες σας το ημιμόνιμο μανικιούρ

Πως θα αφαιρέσετε μόνες σας το ημιμόνιμο μανικιούρ

Ο κοροναϊός έχει κλείσει τις αίθουσες κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής, επιβάλλοντας μια νέα πραγματικότητα. Αν έμεινες λοιπόν με το ημιμόνιμο στα νύχια, κανένα λόγο ανησυχίας, καθώς μπορεί εύκολα να το βγάλεις μόνος στο σπίτι.

Λίγη προσοχή και μεθοδικές κινήσεις χρειάζονται, για να παραμείνουν τα νύχια υγιή και χωρίς φθορές.

afairesi imimonimou

Πρώτο βήμα: Λιμάρουμε την εξωτερική επιφάνεια του μανικιούρ, ώστε να φύγει το περιττό χρώμα και να γίνει η περιοχή της λείας. Χρειάζονται ήπιες και ελαφρές κινήσεις, αλλά και patience, για να μην καταποθούν ή να νικηθούν τα νύχια.

Δεύτερο βήμα: Εμπορίζουμε 5 βαμβακερά μαξιλάρια με ένα καλαμάκι και κολλάμε ένα σε κάθε νύχι, στερεώνοντας τα με ένα κομμάτι αλουμινένιο χαρτόνι, το οποίο τυλίγουμε πολύ καλά στο νύχι, σφιχτά-σφιχτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο άλλο χέρι. Αφήνουμε τα νύχια μας μέσα στο βαμβάκι για 10-15 λεπτά, μέχρι να δούμε ότι το μανικιούρ είναι έτοιμο να βγει με το χέρι.

Τρίτο βήμα: Βγάζουμε το αλουμινένιο χαρτί και τα βαμβακερά με προσοχή και αφαιρούμε το μισό με το ξύλακι για τα κουτάλια και όχι με τα χέρια μας. Αν δεν έχετε μπαστούνια, χρησιμοποιήστε ακόμα και τοδοντογλυφίδες. Απομακρύνουμε τα κομμάτια που προεξέχουν και ό, τι μένα πάνω στα νύχια βγάζουμε με το αρχείο.

Τέταρτο βήμα: Απλώστε μια ενυδατική στα χέρια και κυρίως πάνω στην επιφάνεια των ματιών, για την προστασία τους.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

4 φυσικές θεραπείες ομορφιάς που μπορείς να κάνεις στη θάλασσα

Τι δημιουργεί την όψη του φλοιού πορτοκαλιού;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μελέτη εξηγεί την ανθεκτικότητα του λίπους στην κοιλιά

Μελλοντική έρευνα σε ποντίκια και ανθρώπους θα μπορούσε να αποκαλύψει τους μηχανισμούς με τους οποίους συμβαίνει αυτή η αντίσταση και ποιοι τύποι δίαιτας ή άλλες παρεμβάσεις μπορεί να είναι καλύτεροι στην αντιμετώπιση του σπλαχνικού λίπους.

Φτιάξτε το δικό σας σπιτικό scrub

Απολέπιση: Η καθημερινή φροντίδα παίζει σημαντικό ρόλο για το δέρμα μας, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούμε και τα κατάλληλα για την κάθε επιδερμίδα προϊόντα.