Ασφάλιση Υγείας

ΑΧΑ:Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας μέσω του δικτύου

ΑΧΑ:Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας μέσω του δικτύου

Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας σε συνεργασία με την Alpha Bank διαθέτει η ασφαλιστική εταιρία ΑΧΑ που διατίθεται πλέον μέσω του δικτύου.

Το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της ΑΧΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Alpha Bank, διατίθεται πλέον μέσω του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας για τους πελάτες της. Το πρόγραμμα «Alpha Global Medical Care» προσφέρει ένα πλαίσιο ολοκληρωμένης προστασίας 360ο και έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του την ευελιξία, καθώς «χτίζεται» εξατομικευμένα για κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. Η συνεχής ανάπτυξη στον τομέα της υγείας βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της AXA, ενώ η δραστηριοποίηση της συνεργασίας με την Alpha Bank και στον τομέα της υγείας αποτελεί ένα ακόμα βήμα για να καλυφθούν οι ανάγκες περισσότερων ασφαλισμένων.

Μέσω του προγράμματος «Alpha Global Medical Care» οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο παρόχων υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν κάλυψη του ασφαλισμένου σε κάθε στάδιο της νοσηλείας σχετικά με δαπάνες πρόληψης, δαπάνες που σχετίζονται με τη νοσηλεία, καθώς και δαπάνες αποκατάστασης και βοήθειας στην καθημερινότητα μετά από κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του προγράμματος «Alpha Global Medical Care» είναι:

 Απόλυτη ευελιξία επιλογών.
 Υποστήριξη 24/7.
 Προστασία με παροχές πριν από μια νοσηλεία.
 Προστασία με πλήρη κάλυψη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.
 Προστασία με παροχές μετά από μια νοσηλεία.
 Ελεύθερη επιλογή Νοσοκομείου.
 Απευθείας εξόφληση εξόδων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 Επιβράβευση πιστών πελατών.
 Απλή και ξεκάθαρη επικοινωνία.
 Ασφάλιση σε έναν παγκόσμιο, φερέγγυο ηγέτη.

 

Το νέο αυτό πρόγραμμα πλαισιώνεται και ολοκληρώνεται από μία σειρά πρόσθετων προαιρετικών παροχών που διασφαλίζουν την ανταγωνιστικότητά του, όπως το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης Alpha Υγεία για Όλους Premium και ένα ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης ατυχήματος και κεφαλαίου αποπληρωμής ασφαλίστρων σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για το επίδομα παιδιού

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και νέα προγράμματα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έρχονται τα voucher των 200 ευρώ για αγορά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Εξοπλισμός Τηλεκπαίδευσης: Έρχονται τα voucher των 200 ευρώ για αγορά τους. Με τα voucher των 200 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για τηλεκπαίδευση για μαθητές και φοιτητές ηλικίας από 4 έως και 24 ετών κάνει τις επόμενες μέρες εκκίνηση το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ποιοι δεν θα καταβάλλουν ενοίκιο για τον Μάρτιο

Αποζημιώσεις ενοικίων: Ποιοι δεν θα καταβάλλουν ενοίκιο για τον Μάρτιο. Με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών προσδιορίζονται οι κλάδοι οι οποίοι δεν θα καταβάλλουν ενοίκιο για το μήνα Μάρτιο. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την υποβολή των δηλώσεων COVID για τα ενοίκια του Ιανουαρίου.

Επιστροφές φόρων έως και 1.930 ευρώ σε πάνω από ένα εκατομμύριο εργαζομένους

Φόροι:Πιστωτικά εκκαθαριστικά σημειώματα για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που θα υποβάλουν στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, για το 2020 αναμένεται να λάβουν φέτος από την εφορία πάνω από 1.000.000 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.

Οι αλλαγές που έρχονται στο επίδομα ανεργίας για να είναι πιο αποτελεσματικό

Επίδομα ανεργίας: Το υπουργείο Εργασίας εξετάζει πώς μπορεί το επίδομα ανεργίας να καταστεί πιο αποτελεσματικό. Έτσι, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της διαδικτυακής παρουσίασης της νέας εφαρμογής ΟΑΕΔapp, έρχονται ριζικές αλλαγές.

Πότε θα ξεκινήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε θα ξεκινήσει η υποβολή τους. Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες το φετινό ραντεβού των 6,4 εκατομμυρίων νοικοκυριών με την Εφορία, θα αναβληθεί και η ηλεκτρονική πύλη στο taxis αναμένεται να ανοίξει μετά το Πάσχα.

Έρχονται αποζημιώσεις ενοικίων για Νοέμβριο- Δεκέμβριο

Αποζημιώσεις ενοικίων: Διπλή πληρωμή έως την ερχόμενη Παρασκευή. Ανοίγουν και πάλι τα κρατικά ταμεία προκειμένου να πληρωθούν οι πρώτες αποζημιώσεις για οι μειώσεις των ενοικίων πάει να τον περασμένο Δεκέμβριο όπως επίσης και οι πληρωμές που έχουν απομείνει για τα κουρέματα του Νοεμβρίου.