Ασφάλιση Υγείας

ΑΧΑ:Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας μέσω του δικτύου

ΑΧΑ:Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας μέσω του δικτύου

Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας σε συνεργασία με την Alpha Bank διαθέτει η ασφαλιστική εταιρία ΑΧΑ που διατίθεται πλέον μέσω του δικτύου.

Το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της ΑΧΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Alpha Bank, διατίθεται πλέον μέσω του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας για τους πελάτες της. Το πρόγραμμα «Alpha Global Medical Care» προσφέρει ένα πλαίσιο ολοκληρωμένης προστασίας 360ο και έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του την ευελιξία, καθώς «χτίζεται» εξατομικευμένα για κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα. Η συνεχής ανάπτυξη στον τομέα της υγείας βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της AXA, ενώ η δραστηριοποίηση της συνεργασίας με την Alpha Bank και στον τομέα της υγείας αποτελεί ένα ακόμα βήμα για να καλυφθούν οι ανάγκες περισσότερων ασφαλισμένων.

Μέσω του προγράμματος «Alpha Global Medical Care» οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο παρόχων υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν κάλυψη του ασφαλισμένου σε κάθε στάδιο της νοσηλείας σχετικά με δαπάνες πρόληψης, δαπάνες που σχετίζονται με τη νοσηλεία, καθώς και δαπάνες αποκατάστασης και βοήθειας στην καθημερινότητα μετά από κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του προγράμματος «Alpha Global Medical Care» είναι:

 Απόλυτη ευελιξία επιλογών.
 Υποστήριξη 24/7.
 Προστασία με παροχές πριν από μια νοσηλεία.
 Προστασία με πλήρη κάλυψη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας.
 Προστασία με παροχές μετά από μια νοσηλεία.
 Ελεύθερη επιλογή Νοσοκομείου.
 Απευθείας εξόφληση εξόδων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
 Επιβράβευση πιστών πελατών.
 Απλή και ξεκάθαρη επικοινωνία.
 Ασφάλιση σε έναν παγκόσμιο, φερέγγυο ηγέτη.

 

Το νέο αυτό πρόγραμμα πλαισιώνεται και ολοκληρώνεται από μία σειρά πρόσθετων προαιρετικών παροχών που διασφαλίζουν την ανταγωνιστικότητά του, όπως το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης Alpha Υγεία για Όλους Premium και ένα ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης ατυχήματος και κεφαλαίου αποπληρωμής ασφαλίστρων σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιοι άνεργοι θα δουν αυξήσεις στα επιδόματα ΟΑΕΔ μετά την Πρωτοχρονιά

12.173 συνταξιούχοι θα λάβουν την Παρασκευή τα αναδρομικά τους

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πότε καταβάλεται το έκτακτο επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους και ΑμεΑ

Έκτακτο επίδομα: Ειδικότερα, το επίδομα των 250 ευρώ θα δοθεί σε 800.000 χαμηλοσυνταξιούχους και σε 173.000 άτομα με αναπηρία, με εισοδηματικά κριτήρια. Οι τελικές ανακοινώσεις για τον αριθμό των δικαιούχων αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες από τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται η 5η δόση

Επίδομα παιδιού: Για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη, επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ.

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τη δράση απασχόλησης 3.400 ανέργων με επιδότηση μισθού

ΟΑΕΔ: Η δράση απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα και δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στους Δήμους Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Γορτυνίας, Οιχαλίας, Καλαμάτας και Σπάρτης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε πληρώνονται - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον μήνα Δεκέμβριο από τον e- ΕΦΚΑ. Αναλυτικά όλες οι πληρωμές ανά ταμείο.

Όλες οι πληρωμές σε επιδόματα και παροχές από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την περίοδο 15-19 Νοεμβρίου

ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ: Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, 78,2 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε πάνω από 80.500 δικαιούχους από σήμερα και μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.