Βραβεία

Janssen: Κορυφαίος εργοδότης η Janssen Ελλάδος για 2η συνεχή χρονιά

Janssen: Κορυφαίος εργοδότης η Janssen Ελλάδος για 2η συνεχή χρονιά

Janssen: Η βιωσιμότητα, η ενσωμάτωση νέων ανθρώπων στην εταιρεία, η επιμόρφωση και ανάπτυξη, καθώς και οι ευκαιρίες καριέρας είναι οι κατηγορίες που ξεχώρισαν και χάρισαν στην εταιρεία τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2023».

Η Janssen Ελλάδος, η φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου της Johnson & Johnson, έλαβε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διάκριση του κορυφαίου εργοδότη από τo “Top Employers Institute”, τον παγκόσμιο οργανισμό που αξιολογεί και
αναγνωρίζει την εξέλιξη και αριστεία στις πρακτικές του ανθρωπίνου δυναμικού. Η βιωσιμότητα, η ενσωμάτωση νέων ανθρώπων στην εταιρεία, η επιμόρφωση και ανάπτυξη, καθώς και οι ευκαιρίες καριέρας είναι οι κατηγορίες που ξεχώρισαν και χάρισαν στην εταιρεία τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2023». Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η εταιρεία συγκέντρωσε βαθμολογία 100% σε σημαντικές κατηγορίες, όπως οι αξίες & ο σκοπός, η εργασιακή δέσμευση, η εταιρική στρατηγική και η ηθική & ακεραιότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας, Christian Rodseth δήλωσε για τη βράβευση: «Στην Janssen, είμαστε υπεύθυνοι προς τους εργαζομένους μας και τους ασθενείς που υπηρετούμε. Στόχος μας είναι
να δημιουργούμε ένα σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που σέβεται και επιβραβεύει τους εργαζομένους, υποστηρίζοντας τη συνεχή εξέλιξη και ευημερία των ανθρώπων μας. Η διεθνής πιστοποίηση του «Top Employer 2023»,
μας κάνει πολύ υπερήφανους, δίνοντας μας ακόμα περισσότερους λόγους να συνεχίσουμε το έργο μας, παραμένοντας πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας προς τους ασθενείς και την κοινωνία στο σύνολό της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Απολογισμός της Διαδικτυακής Ημερίδας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών

O Christian Rodseth νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος

Johnson & Johnson Ελλάδος: Βραβείο ως Κορυφαίος Εργοδότης Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022

Σημαντική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σημαντική διάκριση της GSK στα Prix Galien Greece 2023

GSK: Σημαντική βράβευση απέσπασε η GSK, πρωτοπόρος εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων, στα φετινά βραβεία Prix Galien Greece στην κατηγορία «Καλύτερο Βιοτεχνολογικό Προϊόν».

H Chiesi Hellas στη λίστα των καλύτερων εργοδοτών για τις γυναίκες

Η Chiesi Hellas συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2023 σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησής της από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

 Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Δυναμική ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Η πρωτοβουλία “Better Building” βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον». Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία “Better Building” στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια).