Βραβεία

Johnson & Johnson Ελλάδος: Βραβείο ως Κορυφαίος Εργοδότης Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022

Johnson & Johnson Ελλάδος: Βραβείο ως Κορυφαίος Εργοδότης Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022

Διεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος που πιστοποιήθηκε ως «Top Employer» (Κορυφαίος Εργοδότης) Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022 από το διεθνή οργανισμό «Top Employers Institute», ο οποίος αναγνωρίζει πρακτικές αριστείας  εταιρειών σε όλο τον κόσμο.

ADMAN

Αφού αξιολογήθηκε το σύνολο του φάσματος των πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού, η Johnson & Johnson Ελλάδος πέτυχε την ύψιστη βαθμολογία σε θέματα κουλτούρας, ηθικής και ακεραιότητας, γεγονός που επιβεβαιώνει τα υψηλά πρότυπα αξιών που διέπουν τις εταιρείες του Ομίλου – Janssen Φαρμακευτική, J&J Medical Devices, J&J Consumer Health. Ως εκ τούτου, σημαντικοί δείκτες που συνδέονται άρρηκτα με τα Business Ethics, όπως η Ηγεσία (Leadership) και η Εργασιακή Δέσμευση (Engagement) αναδείχθηκαν επίσης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Επιπλέον, οι δυνατές Επιχειρησιακές Στρατηγικές (Business Strategies) της εταιρείας που αναγνωρίστηκαν από το Top Employers Institute, έφεραν σε υψηλή θέση και τον δείκτη Απόδοσης (Performance). Τα αποτελέσματα αυτά αντανακλούν τη γενικότερη κουλτούρα και τις αρχές της εταιρείας, όπως αυτές περιγράφονται στο «Πιστεύω» της.

H Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της J&J Ελλάδος, Ζέττα Κοτρώτσου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ξεχωριστή αυτή διάκριση από έναν οργανισμό διεθνούς εμβέλειας που πιστοποιεί ότι η Johnson & Johnson Ελλάδος ανήκει στους κορυφαίους εργοδότες. H αναγνώριση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που προασπίζεται τις αξίες της εταιρείας καθώς και την ανάπτυξη των εργαζομένων μας μέσω βέλτιστων πολιτικών και πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί για όλους εμάς στην J&J την αφετηρία ενός σημαντικού ταξιδιού με στόχο τη συνεχή βελτίωση, αφού πιστεύουμε ότι η διαρκής εξέλιξη μας οδηγεί στην αριστεία. Με δυνατό το αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους μας και την κοινωνία, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους μας, γιατί εκείνοι είναι ο λόγος που διακρινόμαστε και κάνουν αυτήν την εταιρεία να ξεχωρίζει.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σημαντική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος

Φαρμακευτική εταιρία Janssen : Τιμήθηκε με δύο βραβεία

«ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ» στη μάχη κατά του καρκίνου του πνεύμονα

Μόσιαλος: Οι 2 δόσεις ΑΖ και J&J προϋπόθεση για επαρκή προστασία από την Όμικρον με την 3η δόση mRNA εμβολίου

Oυσιώδης αύξηση αντισωματικών και T-κυτταρικών αποκρίσεων με αναμνηστική δόση Johnson & Johnson 6 μήνες μετά τις 2 δόσεις BNT162b2

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

 Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Δυναμική ανάπτυξη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έκτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Bravo Awards 2022: Η Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

Η πρωτοβουλία “Better Building” βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον». Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία “Better Building” στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια).

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022 «ζωντανά»… με φόντο την Ακρόπολη!

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η επιτυχημένη διοργάνωση της Noufio Communication Services, με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, «επιστρέφουν» με φυσική παρουσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.