Επιχειρηματικά

O Christian Rodseth νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος

O Christian Rodseth νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος

O Christian Rodseth είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 με έδρα την Ελλάδα, διαδεχόμενος την Gisella Dante, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Vice President, Global Commercial Strategy Vaccines Portfolio, με έδρα τις ΗΠΑ.

Ο Christian Rodseth διαθέτει 20ετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο. Είναι μέλος της οικογένειας της Janssen, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson από το 2006, αναλαμβάνοντας με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης. Από το 2019 κατείχε τη θέση του Global Commercial Strategy Leader για την Ηπατίτιδα και τον HIV.

Με ισχυρό ηγετικό προφίλ και ποικίλο επιχειρηματικό υπόβαθρο, καθώς και χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμπορικών στρατηγικών, ο Christian Rodseth θα ηγηθεί της στρατηγικής εξέλιξης της Janssen, συνεχίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς.

Αναφορικά με το νέο του ρόλο, ο Christian Rodseth δήλωσε:«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι μέλος της ομάδας Janssen Ελλάδος, μιας ισχυρής ομάδας που υπηρετεί πιστά και με πλήρη αφοσίωση τις αξίες μας, καθώς αντιμετωπίζουμε πολλαπλές προκλήσεις στον τομέα της υγείας. Προτεραιότητά μας είναι η προσφορά καινοτόμων θεραπειών στους ασθενείς, στους επαγγελματίες υγείας και στην κοινωνία ευρύτερα. Με την ομάδα μας, συνεχίζουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας προσφέροντας πρόσβαση για καλύτερη υγεία σε όλους,  γιατί ένας υγιής πληθυσμός οδηγεί σε μια ευημερούσα κοινωνία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σημαντική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος

Oυσιώδης αύξηση αντισωματικών και T-κυτταρικών αποκρίσεων με αναμνηστική δόση Johnson & Johnson 6 μήνες μετά τις 2 δόσεις BNT162b2

Τα δεκατέσσερα κρίσιμα φάρμακα κατά της COVID-19

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση

Το Valneva έλαβε έγκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο

Όλες οι παρενέργειες των εμβολίων κατά του COVID

Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid μειώνεται μετά από 6 μήνες χωρίς booster

Johnson & Johnson Ελλάδος: Βραβείο ως Κορυφαίος Εργοδότης Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Περισσότεροι από 2000 Οδοντίατροι από ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να παρακολουθήσουν το 40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις  6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2022, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

21ο Συνέδριο HealthWorld 1: The Healthcare System in the 4th Industrial Revolution Era

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 5 και 6 Οκτωβρίου το 21ο Συνέδριο HealthWorld με τίτλο «Το Σύστημα Υγείας στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης», στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Η Sanofi Ελλάδας παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή»

«Η διάγνωση ήταν Πολλαπλό Μυέλωμα…Πρώτη φορά το άκουγα. Ήταν τρομακτικό για εμένα και την οικογένειά μου… Η στήριξη του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, ήταν πολύ σημαντική.» Σε αυτά τα λόγια μιας ασθενούς με Πολλαπλό Μυέλωμα αντανακλάται το κενό πληροφόρησης του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο, αλλά και το βαρύ φορτίο της για τους ασθενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day”

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day” (We Actively Care For Tomorrow).Δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.

Novo Nordisk Hellas : 1η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία σε επενδύσεις κλινικών μελετών στο Ελλάδα 2.0

Η Novo Nordisk Hellas είναι η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία με τις υψηλότερης αξίας επενδύσεις σε κλινικές μελέτες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»