Αρθρογραφία

Νέα μέθοδος: Μεσοθεραπεία χωρίς ένεση

Νέα μέθοδος: Μεσοθεραπεία χωρίς ένεση

Nέες συσκευές μεσοθεραπείας μπορούν και διεισδύουν σ΄όλα τα υδατοδιαλυτά συστατικά , αλλάζοντας την πολικότητα των κυττάρων. Σας παρουσιάζουμε νέα μέθοδο μεσοθεραπείας χωρίς ένεση με την βοήθεια του κ.Σπύρου Βλαχόπουλου– Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος. 

 

 

 

 

Σπύρος Βλαχόπουλος -Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος

 

 

Η μεσοθεραπεία συνίσταται στην έγχυση ενός εξατομικευμένου μίγματος βιταμινών, αμινοξέων, υαλουρονικου ή και φαρμακευτικών ουσιών, λίγα μόλις χιλιοστά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος (στο μεσόδερμα) της προβληματικής περιοχής, μέσω μιας νέας επαναστατικής μεθόδου χωρίς ενέσεις, με σκοπό την επίτευξη επουλωτικών ή διορθωτικών αποτελεσμάτων.

Η μέθοδος αυτή έχει κερδίσει το βραβείο Nobel φυσικής το 2003. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο όπλο για την απώλεια βάρους , την μείωση της κυτταρίτιδας , την αναζωογόνηση του προσώπου , την εξάλειψη των πανάδων κ.τ.λ , που μπορεί κάλλιστα να συμπεριληφθεί στο οπλοστάσιο της σύγχρονης ιατρικής.Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του δικού σας ιδιαίτερου προβλήματος.

  • Η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία χρήσεων, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Στις ποικίλες αυτές χρήσεις της περιλαμβάνεται η καταπολέμηση των μολύνσεων, η θεραπεία της ακμής , η ανάπτυξη των τριχών, η εξάλειψη των πανάδων,η ανόρθωση του δέρματος του προσώπου αλλά τις περισσότερες φορές η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, η τόνωση του δέρματος καθώς και η αφαίρεση του λίπους και η απώλεια βάρους.
  • Αν και κάθε θεραπευτική αγωγή μεσοθεραπείας μπορεί να συνίσταται σε αρκετές μικροεγχύσεις, ωστόσο οι θεραπευτικές συνεδρίες ολοκληρώνονται συνήθως μέσα σε λίγο μόνο λεπτά.
  • Η μεσοθεραπεία – μέσα σε 10 περίπου συνεδρίες – αναχαιτίζει την ικανότητα του οργανισμού να αποθηκεύει λίπος ενώ παράλληλα ενισχύει την ικανότητα του να το καίει.

Πώς. είναι δυνατόν η μεσοθεραπεία να διαθέτει τόσες πολλές χρήσεις;

Η απάντηση έγκειται στο γεγονός πως κάθε θεραπευτική αγωγή προσαρμόζεται συγκεκριμένα στο ατομικό πρόβλημα κάθε ασθενή. Δημιουργείται έτσι ένα εξατομικευμένο μίγμα το οποίο εγχέεται ανάλογα με την πάθηση που ο ασθενής επιθυμεί να καταπολεμήσει.
Αντίθετα από άλλες επεμβάσεις η μεσοθεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, δεν χρειάζονται μεγάλοι επίδεσμοι ή κορσέδες και δεν απαιτείται αναισθησία. Οι ασθενείς που υποβάλλονται στη μεσοθεραπεία δεν χρειάζεται να διακόψουν καθόλου το καθημερινό τους πρόγραμμα και τρόπο ζωής.

Πλεονεκτήματα

Η μεσοθεραπεία διαθέτει πολυάριθμα πλεονεκτήματα. Εξαφανίζει τις παρενέργειες και τις αντενδείξεις που σχετίζονται με τη χρήση πολλών φαρμακευτικών σκευασμάτων. Πολύ συχνά, η έλλειψη ανοχής στα φάρμακα σχετίζεται με το γεγονός ότι η δράση τους εκτείνεται σε περιοχές του σώματος που δεν χρειάζονται θεραπεία. Επομένως, τα άτομα που κανονικά δεν θα μπορούσαν να θεραπευτούν με το φάρμακο που χρειάζονται εξαιτίας των παρενεργειών του είναι τώρα σε θέση να αντέξουν το φάρμακο αυτό στη μεσοθεραπευτική μορφή του. Επιπλέον, επειδή το θεραπευτικό μίγμα φτάνει στην υπό θεραπεία περιοχή άμεσα και προτού προλάβει ακόμα να διαλυθεί, η ποσότητα φαρμάκων που χρειάζεται μειώνεται σε μεγάλο βαθμό, ενώ τα αποτελέσματα γίνονται πιο άμεσα αντιληπτά. Λόγω της αποτελεσματικότητας της μεθόδου αυτής, οι εφαρμογές είναι εξαιρετικά περιεκτικές.

Πόσες φορές γίνεται η μεσοθεραπεία ;
Η θεραπείες γίνονται περίπου 1 φορά την εβδομάδα ή & ανάλογα με το πρόβλημα και συνήθως απαιτούνται 4-7 συνεδρίες.

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ -ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΚΡΗΣΙΛΑ 4-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΘΗΝΑ
Τηλ 2107524113 / 6976447001
Φαχ 2107644581
[email protected]
www.facebook.com/demavit

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι άνδρες πρέπει να υποβάλλονται σε «βαζεκτομή» ως απάντηση στην «κυβέρνηση της ακροδεξιάς μειοψηφίας», λέει αρθρογράφος

Οι New York Times εκδίδουν διόρθωση αφού ανέφεραν λανθασμένα ότι 4.000 παιδιά πέθαναν από πάθηση που σχετίζεται με την COVID

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το ενημερωτικό δελτίο των NY Times αναλύει το καταστροφικό κλείσιμο των σχολείων

Ένα άρθρο του 2020 των New York Times παραδέχτηκε ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε «δίκιο» σχετικά με το ότι τα σχολεία ήταν ανοιχτά. «Μερικά πράγματα είναι αληθινά παρόλο που τα λέει ο Πρόεδρος Τραμπ», έγραψε τότε ο Νίκολας Κριστόφ.

Η Washington Post τάσσεται κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να μπλοκάρει την εντολή εμβολίου Μπάιντεν

«Η ομοσπονδιακή εντολή του κ. Μπάιντεν ώθησε πολλές εταιρείες να αρχίσουν να συμμορφώνονται, οπότε η προσπάθεια άξιζε τον κόπο», έγραψε το διοικητικό συμβούλιο.

Όταν η αρνητική στάση γιατρών και νοσηλευτών έναντι του εμβολίου αναιρεί τον ρόλο τους έναντι των ασθενών

Αυτό που επιβάλλει η λογική και η σκληρή πραγματικότητα, ας το κάνουμε χωρίς…debate και φιλοσοφικές περιηγήσεις, τώρα που μπορούμε. Ο ιός επιβιώνει και είναι απειλητικός, γιατί μεταλλάσσεται ανάλογα με τις συνθήκες του πολέμου. Εμείς; Αύριο που θα το αποφασίσουμε κατ’ ανάγκην, ίσως είναι πολύ αργά…

Για "μυστική συμφωνία" κατηγορεί τη Γερμανία το Politico όσον αφορά το εμβόλιο

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κομισιόν, όχι απλά δεν επιβάλλει κυρώσεις κατά της Γερμανίας για τη συμφωνία αυτή, αλλά αντίθετα δεν αναγνωρίζει καν το γεγονός πως η συγκεκριμένη κίνηση παραβαίνει την συμφωνία της Ε.Ε.

Προσωπικά δεδομένα: Πώς η πανδημία έφερε τα πάνω – κάτω

του Δρ Πέτρου Τσαντίλα  Προσωπικά δεδομένα: Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19), για την αντιμετώπιση του οποίου τα περισσότερα κράτη έχουν λάβει έκτακτα υγειονομικά, διοικητικά και αστυνομικά μέτρα. Η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες που έλαβε με υγειονομική επιτυχία τέτοια μέτρα, περιορίζοντας ωστόσο βασικές ελευθερίες του ατόμου, όπως οι […]

Οργή ΣΕΙΒ για τη συστηματική υποχρηματοδότηση των δαπανών του διαβήτη

της Νικολέτας Ντάμπου  Παρατεταμένο είναι το «καμπανάκι» που κρούουν οι επιχειρηματίες ιατρικών και βιοτεχνολογικών προϊόντων για την υποχώρηση του τζίρου τους, το λουκέτο σε αρκετές επιχειρήσεις και τα «χαστούκια» που έχει δεχτεί ο κλάδος λόγω του claw back. Παράλληλα, άλυτο παραμένει το θέμα της συστηματικής υπο-χρηματοδότησης των δαπανών για τον Σακχαρώδη Διαβήτη από τον ΕΟΠΥΥ, […]

Ο Πρόεδρος της ΕΕΜΥΥ αρθρογραφεί για το ανεκπλήρωτο όραμα του ΕΣΥ

Η διαχρονική έλλειψη πολιτικού οράματος, αλλά και η απουσία βούλησης για εκσυγχρονισμό των νοσοκομείων και βαθιές μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ, στοιχίζουν στο ελληνικό δημόσιο πολλά χρήματα, χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικές υπηρεσίες στον πολίτη, υποστηρίζει σε άρθρο του, με αφορμή τον πρόσφατο διορισμό των διοικητών του ΕΣΥ, ο πρόεδρος της έγκριτης Ελληνικής Εταιρείας Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ), […]