Άποψη

Metropolitan: Δωρεάν εξετάσεις στη Ναύπακτο από το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Metropolitan: Δωρεάν εξετάσεις στη Ναύπακτο από το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Δωρεάν εξετάσεις στη Ναύπακτο από το πρόγραμμα «Πρόληψη» απο το Μetropolitan Hospital και Metropolitan General του Ομίλου HHG.

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου κλιμάκιο ιατρών των θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital και Metropolitan General του Ομίλου HHG, πραγματοποίησε σειρά δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ναύπακτο, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της πόλης.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περίπου 400 εξετάσεις που αφορούσαν καρδιολογικό, αγγειολογικό, ορθοπαιδικό καθώς και μαστολογικό έλεγχο, στο Κέντρο Υγείας Ναύπακτου. Μεταξύ των εξεταζόμενων ήταν και παιδιά του Συλλόγου ΑΜΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «Αλκυόνη».

Την ιατρική ομάδα συγκροτούσαν οι κ.κ. Δημήτριος Δόβρης Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός, Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού από το Metropolitan Hospital και oι κ.κ. Κώστας Κοντός Καρδιολόγος και Σπυρίδων Σμπαρούνης Γενικός Χειρουργός από το Metropolitan General.

 

Από το 2016 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα «Πρόληψη» του Μetropolitan έχει επισκεφτεί χωριά της Εύβοιας, τη Τζια, τη Σκύρο, την ορεινή Κορινθία, τη Φθιώτιδα, την Κόνιτσα, την Ανδραβίδα  και άλλα μέρη της χώρας, έχοντας εξετάσει χιλιάδες κατοίκους. Και το ταξίδι συνεχίζεται!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μεσοθεραπεία: Άμεση ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας

Πότε το Ενδοαυλικό Laser πρέπει να προηγείται της σκληροθεραπείας των ευρυαγγειών;

Πρωτοποριακή τεχνολογία θεραπείας παραμορφώσεων του άκρου ποδός

Είναι κατάλληλη για εμάς και τι επιφυλάσσει το μέλλον;

Ακράτεια ούρων στις γυναίκες: Τι την προκαλεί και πώς αντιμετωπίζεται

Νέα τεχνητή νοημοσύνη ανιχνεύει πρώιμα σημάδια καρκίνου του πνεύμονα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ανοίγει ξανά την Παρασκευή η πλατφόρμα του Κοινωνικού Τουρισμού

ΕΣΑμεΑ: Η επιλογή δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων (ΑμεΑ, μονογονέας, αριθμός παιδιών, εισόδημα), μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) της ΔΥΠΑ.

Υπερσύγχρονα και ανανεωμένα Κεντρικά Εργαστήρια στο Μetropolitan General

Εγκαινιάστηκε η λειτουργία νέου χώρου για το Τμήμα Κεντρικών Εργαστηρίων του Metropolitan General, σε συνέχεια των επενδύσεων σε εξοπλισμό και νέες εγκαταστάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια το θεραπευτήριο αναβαθμίζοντας τις υποδομές του.

Η συμβολή της οργανωμένης κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την αυτονομία

ΕΣΑμεΑ: Ο κ. Βαρδακαστάνης πήρε μέρος στο δεύτερο πάνελ με τίτλο «Προς μια ισόρροπη οικονομική και κοινωνική πρόοδο: το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και ο αντίκτυπος του κοινωνικού διαλόγου σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο»

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά από τα μέλη του σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου η ανάβαση στο Πελίναιον όρος

ΣΚΠ Χίου: Μέλη και Yποστηρικτές του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου συγκεντρώθηκαν και φέτος ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο Πελιναίον όρος (1.297μ.) με σκοπό το προσκύνημα υπέρ Υγείας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.