ΕΚΑΠΥ

Ιδού το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΠΥ

Ιδού το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΠΥ

Της Νικολέτας Ντάμπου

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.), με πρόεδρο τον Μάριο Θεμιστοκλέους και αντιπρόεδρο τον Κωνστάντιο Μαυροειδή

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ.Α.Π.Υ. θα δουλέψει με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και ο αντιπρόεδρος με καθεστώς μερικής απασχόλησης. Η θητεία των μελών τους ΔΣ της Ε.Κ.Α.Π.Υ. είναι τριετής.

Ο υπουργός Υγείας όρισε νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.) και είναι τα εξής :

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΟΣ του Σωτηρίου, ιατρός με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη και είναι δικηγόρος.

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΡΙΑΔΝΗ του Ιωάννη-Προϊσταμένη Τμήματος Μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του Υπουργείου Υγείας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Κωνσταντίνου.Δικηγόρος.

ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ηλία-Διοικητής 3ης Υ.Πε. Μακεδονίας.

ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΝΙΚΗ του Θεοφάνη διαθέτει Διδακτορικό Δίπλωμα στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΚΟΨΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Μιλτιάδη.Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προμηθειών ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Υπουργική έγκριση για το νέο κανονισμό λειτουργίας του ΕΚΑΠΥ

Παρασκήνιο: Τα νοσοκομεία αγωνιούν και η ΕΚΑΠΥ αναπαύεται

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η ΕΚΑΠΥ αντικαθιστά την ΕΠΥ με το νομοσχέδιο για τις προμήθειες

Καταργείται η Επιτροπή Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) και συστήνεται η Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας (ΕΚΑΠΥ),με το σχέδιο νόμου που έθεσε χθες σε διαβούλευση το Υπουργείο Υγείας, για την «Ίδρυση της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας για την Κεντρικοποίηση Προμηθειών των εποπτευόμενων από το Υπουργείο Υγείας Φορέων». Συγκεκριμένα , αντικαθίσταται  η ΕΠΥ με την ΕΚΑΠΥ  η […]