Δελτία Τύπου

ΦΑΡΜΑΚΟ MERC: Η εταιρία ανακοινώνει τα αποτελέσματα της δοκιμής του

ΦΑΡΜΑΚΟ MERC: Η εταιρία ανακοινώνει τα αποτελέσματα της δοκιμής του

ΦΑΡΜΑΚΟ MERC; Η Εταιρία ανακοινώνει και αναλύει τα αποτελέσματα ενός νέου φαρμάκου που στόχο έχει να μειώσει χρονικά την επώαση του Κορωνοιού.

Η εταιρία Merc ανακοινώνει τα αποτελέσματα ενός αντιικού φαρμάκου του Molnupivaril, το οποίο είναι από του στόματος βιοδιαθέσιμο ριβονοκλουσιδικό ανάλογο το οποίο έχει την τάση να ανιχνεύει πολλούς RNA ιούς που ανιχνεύει και τον ιό του covid και τον ανισχυροποιεί.  Επίσης μπορεί να ανιχνεύει και άλλες μοντέλα ιών όπως είναι το Sars cov-1, Sars cov-2 kai Μers. Τα αποτέλεσμα της μελέτης ανακοινώνονται παρακάτω όπως γράφτηκαν από τους καθηγητές θεραπευτικής κλινικής ιατρικής του Εθνικού και καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Η έρευνα έγινε στις ΗΠΑ και πραγματοποιήθηκε σε 202 ενήλικες η οποίοι ήταν διεγνωσμένοι με τον κορωνοιό 7 μέρες. Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν αποτελούσαν μία τυχοποιημένη διπλά τυφλή ελεγχόμενοι με τυφλό φάρμακο πολυκεντρική μελέτη 2α φάση.

Αποτελέσματα του εμβολίου της εταιρίας MERC.

Ο πρώτος στόχος της εταιρείας ήταν να μειώσει τον χρόνο επώασης στα θετικά κρούσματα σε πρωταρχικό στάδιο , ενώ σε δεύτερο να επιτευχθεί η πλήρης επώαση του ασθενούς σε πιο γρήγορη χρόνο από τις   14 μέρες. Γι αυτόν τον λόγο πραγματοποίησε τεστ σε 182 συμμετέχοντες όπου τους πήραν δείγμα από το ρινοφάρυγγα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους περισσότερους από τους θετικούς ο ιός ανιχνευόταν και στην απλή καλλιέργεια της θεραπείας. Με λίγα λόγια ο ιός μπορούσε να καλλιεργηθεί σε ειδικά κύτταρα και μέσα στο εργαστήριο.

Τα αποτελέσματα που αφορούν τα αποτελέσματα σχετίζονται με το δεύτερο επίπεδο καταλυτικού σημείο που αφορά που αφορά την μείωση του χρόνου ως την ενεργοποίηση της απομόνωσης του μολυσματικού ιού σε ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα όπως καθορίζετε από την απομόνωση του ιού στην καλλιέργεια.

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων:

Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν την 5η ημέρα ήταν πάρα πολύ ενθαρρυντικά αφού από τα 47 άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα και ήταν θετικά στον κορωνοιό , έβγαλαν αρνητικό τέστ αλλά και η καλλιέργεια που έγινε σε κύτταρα στο εργαστήριο βγήκε αρνητική.

Επίσης ως φάρμακο δεν έδωσε καμία άσχημη παρενέργεια σε κανέναν συμμετέχοντα. Ενώ τα κύρια σημεία αποτελέσματικότητας και ασφάλειας και των δευτερευόντων καταλυτικών σημείων θα παρουσιαστούν σε επόμενη έρευνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Συνεχίζει κανονικά ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της AstraZeneca στη χώρα μας

Εμβόλιο Covid: Οι γυναίκες πιο εκτεθειμένες στις παρενέργειες.

91χρονος παραλίγο να πεθάνει, όταν του έγιναν δύο δόσεις εμβολίου COVID-19 μέσα σε λίγες ώρες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΟΔΥ εναντίον κυβέρνησης: Υγειονομικά και ηθικά απαράδεκτη η επιστράτευση ιατρών

ΕΟΔΥ εναντίον κυβέρνησης: Υγειονομικά και ηθικά απαράδεκτη η επιστράτευση ιατρών λέει ο ΕΟΔΥ και εναντιώνεται στην απόφαση της κυβέρνησης να κάνει μία τέτοια ενέργεια να τους επιστρατεύσει.

Ενθαρρυντικά τα νέα για τον Ιερώνυμο

Ιερώνυμος Ανακοινωθέν: Ενημέρωση για την πορεία υγείας του αρχιεπισκόπου. Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, για 5η συνεχή ημέρα, παραμένει σταθερή,  σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου  “Ευαγγελισμού”, στο οποίο και νοσηλεύεται. Να θυμίσουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μεταφέρθηκε εκεί,αφού διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και λίγες μέρες εισήχθη προληπτικά στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με […]

Προειδοποίηση κορυφαίου Αμερικανού λοιμωξιολόγου για τον Κορωνοϊό

Κορωνοϊός: «Βρισκόμαστε στα πρόθυρα πανδημίας» – Προειδοποίηση κορυφαίου Αμερικανού λοιμωξιολόγου Ο νέος κορωνοϊός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκληση πανδημίας, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα τοπικής μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο, δίχως να υπάρχει γνωστή επαφή με την Κίνα ή με άλλο γνωστό κρούσμα. Την εκτίμηση αυτή έκανε μιλώντας στο CNN ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος των […]

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τον Κώστα Βουτσά

Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά του Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Βουτσάς στο νοσοκομείο Αττικόν καθώς το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για την υγεία του δημοφιλούς ηθοποιού. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής (07.02.2020), ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο με λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική. […]

Αλλαγή Ονόματος Facebook Page

Αθήνα, 1η Απριλίου 2019 Αγαπητοί αναγνώστες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σελίδα της εταιρίας μας στο Facebook αλλάζει ονομασία από Life2Day σε HealthWeb.gr όπου είναι και όνομα του website μας. Η αλλαγή αυτή γίνεται στα πλαίσια του σωστού branding και παρουσίας μας σε όλα τα μέσα με μία και μοναδική ονομασία, αυτή της […]