Πολιτική Φαρμάκoυ

Εφοδιαστική αλυσίδα εμβόλιο: Προτάσεις για τη βελτίωσή της το 2021

Εφοδιαστική αλυσίδα εμβόλιο: Προτάσεις για τη βελτίωσή της το 2021

Από την αποθήκευση στο απόθεμα και την πρόβλεψη καυτών σημείων για παράδοση και αποθήκευση αποθήκης έως την εξωτερική ανάθεση εφοδιαστικής τρίτων όταν είναι απαραίτητο, πρέπει να βελτιστοποιήσετε την εκπλήρωση της παραγγελίας σας."

Εφοδιαστική αλυσίδα εμβόλιο: Ανεξάρτητα από το πόσο εξελιγμένη είναι η εφοδιαστική αλυσίδα, η πρόκληση είναι να βοηθήσουμε στην εκπλήρωση παραγγελιών και να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι. Ένας ειδικός logistics, παρέχει μερικές συμβουλές βελτίωσης για το 2021. Για να αποκτήσει μια νέα εικόνα για το πώς οι εταιρείες logistics μπορούν να μετατρέψουν την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, μιλά ο Brendan Heegan της Boxzooka, η οποία είναι μια παγκόσμια εταιρεία logistics που καλύπτει τη διαχείριση της ροής των πραγμάτων μεταξύ του σημείου προέλευσης και του σημείου κατανάλωση. Η εξάλειψη της τάσης του κορωνοϊού και της διαταραχής που προκαλείται είναι το κλειδί. Ο Heegan εξηγεί πώς συνεργάζεται με τους πελάτες για να προβλέψει τάσεις, να τους βοηθήσει να κλιμακωθούν και να είναι ένας συνεχής πόρος στην αλυσίδα εφοδιασμού. .

Προετοιμασία της λειτουργίας εκπλήρωσης για το νέο έτος

Ο Heegan εξηγεί ότι η εξέταση της πραγματικής εργασίας που έχει αναληφθεί είναι σημαντική και με τις απαραίτητες τροποποιήσεις: “Ήρθε η ώρα να βελτιώσετε το απόθεμα, καθώς και τις στρατηγικές παράδοσης και επιστροφής. Αυτό ισχύει για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας το 2021. Πριν από το 2020 , οι επιχειρήσεις που βασίζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών τους κατά τους χειμερινούς μήνες”. Τώρα αυτό είναι πιθανότατα όλο το χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς COVID-19.

Η συμβουλή του Heegan για την αντιμετώπιση αυτού του πιεστικού ζητήματος είναι: “Από την αποθήκευση στο απόθεμα και την πρόβλεψη καυτών σημείων για παράδοση και αποθήκευση  έως την εξωτερική ανάθεση εφοδιαστικής τρίτων όταν είναι απαραίτητο, πρέπει να βελτιστοποιήσετε την εκπλήρωση της παραγγελίας σας.”

Αποθηκεύω

Με έμφαση στα αποθέματα και τις προμήθειες, ο Heegan συνιστά: “Προβλέψτε τη ζήτηση το συντομότερο δυνατό για να διασφαλίσετε ότι έχετε τα πιο ενημερωμένα επίπεδα αποθεμάτων. Κοιτάξτε πίσω τις προηγούμενες παραγγελίες για να κατανοήσετε την ποσότητα, την κατασκευή και το μοντέλο για να πάρετε μια αίσθηση για το πόση αποθήκευση θα χρειαστείτε και πότε. ”

Στη συνέχεια προσθέτει ότι είναι πολύ χρήσιμο να: “Αναλύστε δεδομένα πωλήσεων από προηγούμενα χρόνια για να κατανοήσετε τα καυτά σημεία για παραδόσεις από τις οποίες παραγγέλνουν οι καταναλωτές, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε χώρο αποθήκευσης. Συνεργαστείτε με τον τρίτο πάροχο εφοδιαστικής για να συζητήσετε τις τάσεις των πωλήσεων,  προκειμένου να ενισχυθεί η απόδοση. ” Ο Heegan προτείνει τον προγραμματισμό χώρου: “Χωρίς την κατάλληλη πρόβλεψη των πωλήσεων, μπορεί να καταλήξετε να έχετε πάρα πολλά αποθέματα και να σπαταλήσετε χρήματα για εξόφληση υψηλών δαπανών. Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της ύπαρξης αρκετών από τα προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις για να αποτρέψετε τους πελάτες από το να περιμένετε πολύ χρόνο για αποστολή. ”

Κάντε ένα σχέδιο και αυξήστε ανάλογα με τις ανάγκες

Ο προγραμματισμός είναι το κλειδί, λέει ο Heegan, και ιδανικά βασίζεται σε καλά δεδομένα: “Οι έμποροι λιανικής πώλησης θα είναι πολυάσχολοι να σχεδιάσουν για ό, τι έμαθαν και τρόπους για την κλιμάκωση της διαδικτυακής τους επιχείρησης το 2021. Ανάλυση του ιστορικού πωλήσεών σας από προηγούμενα χρόνια, καθώς και μέτρηση πιθανών σεναρίων λογιστικής που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά”.

Εκπλήρωση εξωτερικών πόρων όταν είναι δυνατόν

Η προσαρμογή στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού είναι κάτι που πολλές εταιρείες χρειάστηκαν να αντιμετωπίσουν. Με το πιεστικό του θέμα, ο Heegan σημειώνει: “Η διαφοροποίηση των κέντρων εκπλήρωσης θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε και να αποστείλετε προϊόντα στους πελάτες σας γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.” Βελτιστοποιήστε την παρακολούθηση πακέτων και τις ενημερώσεις για να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ο Heegan λέει ότι η διατήρηση του πελάτη ευτυχισμένου είναι υψίστης σημασίας και απαραίτητη για την εξασφάλιση επαναλαμβανόμενων εργασιών: “Αυτή η προηγούμενη περίοδος αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις. Βεβαιωθείτε ότι παρέχετε ενημερωμένες πληροφορίες παρακολούθησης και ενημερώσεις μέσω e-mail ή / και γραπτού μηνύματος. Αυτό θα ανακουφίσει επίσης τις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών που ενδέχεται να πλημμυρίσουν από ερωτήσεις πελατών”.

Προβλέψτε επιστροφές και ευκαιρίες για μεταπώληση

Η αντιμετώπιση των επιστροφών είναι σημαντική, ιδίως για τη διατήρηση των εσόδων:, λέει ο Heegan “Τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου πιθανότατα θα βομβαρδιστούν με επιστροφές. Επομένως, πρέπει να βελτιστοποιήσετε τα αντικείμενα που αποστέλλονται πίσω στις αποθήκες για γρήγορη μεταπώληση ή ανταλλαγή όταν ισχύει. Αυτό θα βοηθήσει αποφύγετε την απώλεια νέων εσόδων”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Εμβόλια ίσα - ίσα για τους γιατρούς - Σε λίστα αναμονής ο κόσμος

Σε ειδικά διαμορφωμένα ψυγεία θα αποθηκεύονται τα εμβόλια

Η διανομή εμβολίων COVID-19 δημιουργεί πολλαπλές προκλήσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Bristol Myers Squibb : Λαμβάνει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το fedratinib

Το fedratinib, μία από του στόματος θεραπεία, χορηγούμενη άπαξ ημερησίως, αποτελεί την πρώτη νέα θεραπευτική επιλογή που εγκρίνεται στην Ευρώπη για τη μυελοΐνωση εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.

Τα φάρμακα που βοηθούν τους νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19

Η λοίμωξη COVID-19 χαρακτηρίζεται από σοβαρή δυσλειτουργία της φλεγμονώδους αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού απέναντι στον SARS-CoV-2. Η μπαρισιτινίμπη αποτελεί έναν αναστολέα της κινάσης Janus με αντιφλεγμονώδη δράση.

Μικρές οι τροποποιήσεις στα αρχικά εμβόλια covid έναντι των μεταλλάξεων

Οι μεγάλοι κατασκευαστές εμβολίων εργάζονται ήδη σε νέες εκδόσεις των εμβολίων Covid για να αντιμετωπίσουν τις παραλλαγές της Νότιας Αφρικής και της Βραζιλίας, κάτι που σύμφωνα με μελέτες υποδηλώνουν ότι τα σημερινά εμβόλια είναι λιγότερο αποτελεσματικά από ό,τι ήταν έναντι των παλαιότερων στελεχών του ιού.

Επεκτάσεις παραγωγής κυτταρικής και γονιδιακής θεραπείας τους τελευταίους μήνες από Φαρμακευτικές Εταιρείες

Οι Φαρμακευτικές εταιρείες και οι Εταιρείες Ανάπτυξης και Κατασκευής Συμβολαίων  έχουν προχωρήσει σε επεκτάσεις παραγωγής κυτταρικής και γονιδιακής θεραπείας τους τελευταίους μήνες.

Πειραματική θεραπεία για το διαβήτη τύπου 1 καταστέλλει τα συμπτώματα της νόσου

Διαβήτης τύπου 1: Μια πειραματική θεραπεία μπορεί ουσιαστικά να αντιστρέψει το διαβήτη τύπου 1, όπως φάνηκε να συμβαίνει σε ορισμένους τύπους εργαστηριακών ποντικών, σύμφωνα με μια σειρά μελετών με επικεφαλής επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Γιούτα.