Ομορφιά

Microneedling: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις εάν θέλεις άμεσα αποτελέσματα

Microneedling: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις εάν θέλεις άμεσα αποτελέσματα

Microneedling: Η μέθοδος microneedling ή Collagen Induction Therapy (CIT) διεγείρει την παραγωγή δικού μας καινούριου κολλαγόνου, μπορεί να γίνει αρκετά ήπια ώστε το δέρμα την επομένη να μην είναι ερεθισμένο, αλλά και πιο επεμβατικά, με την ερυθρότητα να υποχωρεί σε περίπου τρεις ημέρες.

Η μέθοδος microneedling ή Collagen Induction Therapy (CIT) διεγείρει την παραγωγή δικού μας καινούριου κολλαγόνου, μπορεί να γίνει αρκετά ήπια ώστε το δέρμα την επομένη να μην είναι ερεθισμένο, αλλά και πιο επεμβατικά, με την ερυθρότητα να υποχωρεί σε περίπου 3 μέρες.

  • Σε ποιους ταιριάζει

«Η μέθοδος είναι αποτελεσματική στη χαλάρωση και πτώση του οβάλ του προσώπου, στις ουλές, στις λεπτές ρυτίδες, στους ευμεγέθεις πόρους, στη φωτογήρανση αλλά και σε πιο δυσχρωμικές βλάβες, όπως το μέλασμα».

  • Το Πρωτόκολλο

«Το microneedling συνδυάζει το μικροτραυματισμό μέσω μικροβελόνων με την ταυτόχρονη διείσδυση πολύτιμων βιταμινών και πεπτιδίων σε επίπεδο χορίου, κάτω από την επιδερμίδα».

  • Αποτελέσματα

«Ο συνδυασμός microneedling-διείσδυσης πολύτιμων ουσιών οδηγεί σε διέγερση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης του δέρματος, προκαλώντας αναγέννηση ιστού, δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης». Η ειδικός προτείνει να προσαρμόσουμε τη θεραπεία και στο σπίτι με κάποια οικιακή μικροσυσκευή. «Παρόλο που δεν μπορούμε να φτάσουμε σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος όπως σε ένα ιατρείο, θα ενισχύσουμε τη δράση των δερμοκαλλυντικών. Αφού προηγηθεί καθαρισμός του δέρματος, δημιουργούμε διόδους στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας, δουλεύοντας το Cosmetic Roll-CIT με κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις για 5´ πριν την εφαρμογή των προϊόντων, προτιμώντας αυτά με βιταμίνη Α, C, E και πεπτίδια. Αυτό θα αυξήσει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών έως και 40 φορές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ομορφιά Tips : Έξυπνα προϊόντα που θα λατρέψεις

Γιατί τα πεπτίδια είναι ευεργετικά για την επιδερμίδα σας

Tips ομορφιάς : Έτσι θα επεκτείνετε το προσδόκιμο ζωής της επιδερμίδας σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΟΜΟΡΦΙΑ : Συμβουλές για σωστό μακιγιάζ

Ομορφιά : Σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε συμβουλές για να έχεις μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα και να μπορεί το πρόσωπό σου να δέχεται καλύτερα τα προϊόντα ομορφιάς.

Η φυσική λύση για την αντιμετώπιση των ραγάδων

Ραγάδες Αντιμετώπιση: Η ανάπτυξη ραγάδων στο δέρμα είναι ένα φυσιολογικό και πολυ συνηθισμένο φαινόμενο. Εάν ωστόσο θέλετε να διαχειριστείτε την εμφάνισή τους ή να περιορίσετε την περαιτέρω εξάπλωσή τους, μπορείτε να δοκιμάσετε τις συνταγές που ακολουθούν με βασικό συστατικό το λάδι καρύδας.

Η βραδινή ρουτίνα που θα βελτιώσει την υγεία των μαλλιών σας

Μαλλιά: Υπάρχουν μερικά tips που αφορούν συνήθειες που κάνουμε πριν τον ύπνο και μπορούμε να ακολουθήσουμε, οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά στην υγεία των μαλλιών μας και στο χρόνο που τους αφιερώνουμε. Ακριβώς όπως και με την επιδερμίδα μας έτσι και με τα μαλλιά, κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο με τις δικές του εξειδικευμένες ανάγκες.

Μακιγιάζ ματιών : Σας δείχνουμε την τεχνική βήμα-βήμα

Μακιγιάζ ματιών : Η εφαρμογή σκιάς ματιών είναι σχετικά εύκολη. Ωστόσο, η εκμάθηση του μακιγιάζ των ματιών με τον σωστό τρόπο δεν είναι απλή δουλειά. Πώς επιλέγετε τη σωστή απόχρωση για το χρώμα των ματιών και τον τόνο του δέρματος

Eye-Lashes : Η τεχνική καταστρέφει τις φυσικές βλεφαρίδες

Eye-Lashes : Οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων και μόνο δεν θα καταστρέψουν τις βλεφαρίδες σας, Η ζημιά στις φυσικές βλεφαρίδες είναι αποτέλεσμα ακατάλληλης εφαρμογής ή του στιλίστα που δεν επιλέγει τον σωστό τύπο βλεφαρίδας για μια υπάρχουσα φυσική βλεφαρίδα

Λίφτινγκ : Αυτή είναι η σωστή ηλικία για να ξεκινήσετε

Λίφτινγκ : Η απόφαση να κάνουμε λίφτινγκ είναι πολύ προσωπική και εξαρτάται από το τι διαφορετικές εμπειρίες ζωής όπως(κάπνισμα, διατροφή), επίπεδα έκθεσης στον ήλιο ή γενετικά χαρακτηριστικά (όπως λιπαρό ή ξηρό δέρμα) που θα επηρεάσουν την κατάσταση του δέρματος και τη «γενετική ηλικία».