Σεξουαλική Υγεία

Ρομαντική Ικανότητα: Πόσο έντονα την διαθέτεις

Ρομαντική Ικανότητα: Πόσο έντονα την διαθέτεις

Ρομαντική Ικανότητα: Πόσο έντονα την διαθέτεις. Οι ρομαντικές σχέσεις έχουν να κάνουν με την παροχή αμοιβαίας υποστήριξης. Όταν έχεις ένα πιεστικό πρόβλημα στο μυαλό σου, όταν αισθάνεσαι πεσμένος και χρειάζεσαι λίγη παρηγοριά, ακόμα και όταν έχεις καλά νέα και θέλεις κάποιον να μοιραστείς τη χαρά σου, είναι πιθανότερο να απευθυνθείς στον οικείο σου σύντροφο.

Παρομοίως, ο σύντροφός σας εξαρτάται από εσάς όταν έχουν συναισθηματικές ανάγκες, και εξαρτάται από εσάς να δείτε ότι αυτές οι ανάγκες ικανοποιούνται. Ορισμένοι έχουν καλές διαθέσεις σχετικά με το να ζητούν και να παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη. Γνωρίζουν τους σωστούς τρόπους προσέγγισης του εταίρου τους και γνωρίζουν επίσης πώς να ανταποκριθούν όταν ο σύντροφός τους έχει ανάγκη. Μπορεί να μην είναι σε θέση να εξηγήσουν αυτές τις ενέργειες με λόγια, αλλά όταν έρθει η ώρα, οι διαισθήσεις τους οδηγούν τις συμπεριφορές τους προς τη σωστή κατεύθυνση.

Άλλοι άνθρωποι έχουν κακές διαθέσεις για την αναζήτηση και την παροχή συναισθηματικής υποστήριξης. Μπορεί να φανούν υπερβολικά απαιτητικοί, μπορεί να παραπονεθούν ή να ασκήσουν κριτική, ή μπορεί να κρυώσουν και να χαλαρώσουν. Μπορεί να έχουν ακόμα και την αίσθηση ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι αυτοκαταστροφικές, απλά δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Στη θερμότητα της στιγμής, αφήνουν τις διαισθήσεις τους να τους οδηγήσουν να κάνουν πράγματα που καταστρέφουν τη σχέση.  Αυτές οι διαισθήσεις σχετικά με την παροχή και λήψη συναισθηματικής υποστήριξης είναι μέρος του στυλ προσκόλλησης μας, το νοητικό μοντέλο που έχουμε για το πώς πρέπει να εξελίσσεται η δυναμική μιας σχέσης.

Μαθαίνουμε το στυλ προσκόλλησης κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής μας μέσω των αλληλεπιδράσεων μας με τον κύριο φροντιστή μας, συνήθως τη μητέρα μας. Αν η μαμά ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας, αναπτύσσουμε ένα ασφαλές στυλ προσάρτησης. Καθώς ζούμε τη ζωή, οι διαισθήσεις μας λένε ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε σε σημαντικούς άλλους στις ζωές μας να είναι εκεί όταν τους χρειαζόμαστε. Γνωρίζουμε επίσης διαισθητικά πώς να ανταποκριθούμε όταν μας χρειάζονται οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ερωτική επαφή με πολυγαμικό τύπο: γιατί;

Ραντεβού μέσω tinder ...

Τρεις είναι οι αρνητικές ιδιότητες που έχει ο άπιστος σύντροφος

Σχέση απιστίας με ναρκισσισμό, ψυχοπάθεια και μακιαβελισμό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».

Έμφραγμα σεξ: Αύξηση του προσδόκιμου ζωής μετά από καρδιακά προβλήματα

Έμφραγμα σεξ: Έρευνα αποκάλυψε ότι τα άτομα που μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο επαναφέρουν την ένταση της σεξουαλικής τους ζωής, αυτομάτως καταφέρνουν να αυξήσουν και το προσδόκιμο ζωής τους.

Ποιους κινδύνους ενέχει η συνεχής εναλλαγή ερωτικών συντρόφων

Και στα δύο φύλα τον υψηλότερο αριθμό συντρόφων είχαν οι νεότεροι, οι ανύπαντροι, εκείνοι στα άκρα της εισοδηματικής κλίμακας (τόσο οι πιο πλούσιοι όσο και οι πιο φτωχοί), καθώς επίσης όσοι έπιναν, κάπνιζαν, αλλά και ασκούνταν περισσότερο

Η άσκηση προωθεί την σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση

Αθλητισμός Οφέλη: Ένα διαρκώς αυξανόμενο σώμα ερευνητικής μελέτης προτείνει ότι η τακτική σωματική δραστηρίοτητα και άσκηση μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας επιθυμία, τη διέγερση και την ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σεξουαλικά Μυστικά που θα κορυφώσουν την απόλαυσή σας

Σεξ: Τα μυστικά για καλό σεξ βρίσκονται συχνά στο ταξίδι που εκκινείτε και πραγματοποιείτε παρέα με τους συντρόφους σας. Κατά τη διάρκεια του θα ανακαλύψετε τι σας αρέσει και τι προτιμούν και θα μάθετε να απολαμβάνετε αυτή την ζωηρή διεργασία της εξερεύνησης μαζί. Βρείτε μερικές ιδέες στο κείμενο που ακολουθεί.